goede service

Levering zoals afgesproken en duidelijk

Heel goed geholpen via WhatsApp en snelle levering

Alles oke snelle levering

Na de bestelling snel. Geleverd. Mooie actie zonder verzendkosten. Voor herhaling vatbaar.

Snel reageren op vragen goede producten en mooie kwaliteit!!

Top service!

Duidelijke uitleg hoe de ring er werkelijk uitziet, zonder dat ik daar om gevraagd had. Ook zeer mooi verpakt!

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen

Gemakkelijk uitgezocht, snel geleverd

En dan ook nog mooi verpakt. Wat een cadeautje om uit te pakken. Heel blij met de complete ring en de aanvullende ringen.

Ik begrijp het tekenen bij ontangst concept maar wanneer je hele weken en zelf niet thuis bent is dat best lastig. Zeker als het pakketje mindee dan een week bij PostNL punt blijft liggen

Snelle service, netjes verpakt!

Hele fijne site, de bestelling was snel verzonden en netjes ingepakt.

In afwachting

Mijn ervaring via chat is prima, de omruilprocedure moet ik nog even afwachten.

Mooi product en snelle levering

Slecht

Uitmuntend

Zeer goede service: snelle levering, zorgzaam verpakt.

Goede website, zeer snelle levering

Duidelijke website, snelle levering, goede communicatie,gewoon top

Woww

Woww en snelle levering. Een min puntje maar dat was super snel met goed service opgelost. Bedankt Monique.

goed voor elkaar!

alles netjes verlopen en op tijd geleverd.

Ik heb verwarrend gevoel.

Ze zeggen dat we dezelfde dag verzenden. Ik heb 5 dagen geleden besteld en ik heb nog niets ontvangen, en ik kan mijn zending ook niet volgen, dus ik weet niets en ook heb niets, dus...

Lage prijs, mooie kwaliteit, veel keus.

Een top bedrijf, heel veel keus en prachtige sieraden met hele hoge kortingen. Snel en netjes verzonden in een mooie verpakking. Echt top. Als je mooie sieraden zoekt van een mooi merk is dit bedrijf een echte aanrader. Ook kreeg ik er nog een mooi sieraden zakje bij en een boekje waar alle sieraden instaan. Een dikke tien voor producten, prijs, verzending en service. Groetjes van Moos

Mijn Favoriete online juwelen website

Zoveel mooie juwelen ik heb het echt zeer erg moeilijk mee om te kiezen maar met de SUPER LEUKE PROMOTIES kan ik al eens èèn aantal keer meer de mooie sieraden bestellen en het pluspunt het wordt zeer erg snel geleverd

Service

Gekregen wat ik besteld heb,keurig verpakt,snelle service

Prima website, bij vragen een snelle reactie en perfect geleverd. Ik ben blij met mijn aankoop

Snelle levering en alles mooi verpakt.zaten ook nog 2 kortingsbonnen bij.toppie.

Snelle en heel vriendelijke service

Alles wordt snel verstuurd, wordt steeds op de hoogte gehouden

Mijn ring was te groot,helemaal goed geregeld nu de goede maat toppie

Groot assortiment tegen een goede prijs

De webshop werkt prettig en vlot. Jammer dat je niet kunt filteren op categorieen kleur. Groot assortiment tegen een mooie prijs. Je ontvangt de status van je bestelling regelmatig. Verzending gaat snel.

Nederhof 17

6171HA Stein

Over SJD Jewelry

SJD Jewelry is sinds 2011 erkend Melano dealer. Sinds 2015 zijn wij erkend iXXXi dealer. In 2020 is daar Doodles aan toegevoegd. Wij verkopen de Melano en iXXXi sieraden via de volgende webwinkels. www.buy-Melano.online, www.buy-iXXXi.online en www.designer-jewelry.nl. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen. Ben je niet tevreden of heb je een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via +31-46-2340400 of via email. [email protected] of [email protected]. Je kunt tevens chatten via de webwinkels.