Supersnel en correct

Correcte afhandeling.

Aankoop heeft goede prijs/kwaliteitsbalans - korte leveringstermijn - enig minpuntje : bij de beschrijving op de site van het produkt te weing foto’s om belangrijke details van het product te kunnen zien, wat nu niet meer kan worden veranderd - had anders waarschijnlijk ander product besteld - item zeebaarshengel voor kunstaas.

Gewoon goed.

Goede site met mooie artikelen voor een mooie prijs. Verpakking goed. Bezorging als aangegeven.

Als altijd, snel en goed!

Ik doe al jaren bestellingen bij dit bedrijf en het is eigenlijk altijd goed. Vlot geleverd zonder problemen. Ik heb één keer wat terug gestuurd omdat ik mij vergist had in de grootte van het artikel maar ook dan wordt alles gewoon netjes opgelost!

Helaas was er een onduidelijkhijd met een bepaalde kunstaas en gewicht. Was snel afgehandeld. Snelle reactie.

Goede kwaliteit van het materiaal

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super sorting, snel verzonden

Zocht een korf voor rivierkreeft maar was niet overal verkrijgbaar. Hier wel!

Altijd keurige en correcte afhandeling van de bestelling

Alleen goede ervaringen. Alles keurig op tijd en netjes verzorgd. Top..

Klantenservice is oké maar de producten zijn n stuk minder

K kocht n karpernet , thuis aangekomen was het alleen n blok met n net met 2 buizen, die moeten in t blok maar dat lukt alleen met veel gewring . Je moet beide buizen al flink doorbuigen om ze in het blok te krijgen. Een rare ongemakkelijke manier van net in elkaar te zetten. Ik koop mijn spullen in het vervolg op n ander adres

Producten zien er goed en nu vissen.

Snelle bezorging

Bestel regelmatig hier en ben zeer tevreden. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Meestal wordt je bestelling in een goede verpakking de volgende dag bezorgd. Er wordt op de site duidelijk aangegeven wat nog op voorraad is . Als er een product niet leverbaar is kun via je mail een bericht krijgen wanneer deze wel leverbaar is.

Goede keuze en perfecte levering

Zoals altijd is de keuze enorm en de afhandeling prima. Nooit een probleem, en als er wel een probleem is dan lossen ze het de zelfde dag nog op voor je. Echt een aanrader voor al je visspullen.

Niks mis mee!

Tot nu toe. Niks mis mee!

Ruim assortiment, goede informatie, prompte levering (goed verpakt).

Op de site kun je grasduinen in een ruim assortiment. De informatie over de artikelen is goed en vragen worden snel beantwoord. Het leveren gaat heel snel en de verpakking is prima (geen nodeloos grote doos). Hier kom ik graag terug!

Precies op tijd. En goede verpakt

Netjes, zoals gewoonlijk

Veel keus, goede spullen en wordt altijd netjes verpakt, snel opgestuurd

was een hele snelle levering de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen

Gewoon goed

Uitstekend!

Je krijgt precies wat je bestelt en de spullen komen razendsnel. Wat ik super vindt: er zitten bij je bestelling handige tips. Ik had nylon lijn besteld, kreeg dus advies over de omgang met nylon lijn.

Topshop

Super alles wat ik zoek is er te vinden en een goed kwaliteit! Na de bestelling ook altijd vlot in huis.

Alles op voorraad en snelle levering

Ruime keuze en veel op voorraad. Eenmaal betaald dan direct bericht dat er verpakt wordt en vervolgens bericht dat het verzonden is.

Top materiaal voor eerlijke prijs

Hengel en molen besteld. Prijs kwaliteit dik in orde.

Aangekomen

Kan er niets over zeggen op het moment niet nodig dus heb doosje niet ge opend vis snoet houw ik liever in donker tot ik nodig heb en vertrouw er op dat het geleverd snoer is wat ik besteld heb zodra het gesloten zerzoen is vervang ik draad

Goed en vlug geleverd

Goed en vlug geleverd