Gewoon uitstekend!

Prima ervaring met deze winkel. Goed georganiseerde website met veel keuze en mooie aanbiedingen. Aanrader.

Snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering... Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website....

Snel en correct

Geweldige service en snelle afhandeling

Slecht

Verkeerde diameter lijn galeverd maar willen dit niet omruilen

Bestelling snel ontvangen, kwaliteit,precies wat ik er van verwacht had

Na de bestelling snel een mailtje van ontvangen en betaald. Daarna vrij snel bericht van pakket opgestuurd en volgende dag bezorgd. Dus kan niet anders zeggen dan dat het super geregeld en geleverd word. Echt een aanrader voor vissers die visgerei nodig zijn. Grt HdG.

Super !

Mijn bestelde Fox Rage Warrior net werd razendsnel geleverd !

Super snel geleverd en top kwaliteit zoals beloofd.

Top product ziet er erg goed uit (zware kwaliteit) Na bestelling de volgende dag al geleverd.

snelle levering en alles goed verpakt

Alle goederen werden snel geleverd. Alles was goed verpakt en niet in een achterlijk grote doos, zoals bij sommige concurrenten.

Goed product, snel geleverd

Deze schoudertas heeft voor mij precies de goede maat. Ik gebruik hem niet waarvoor hij bedoeld is, maar als schoudertas voor alle dag. Ik gebruik hem al decennia. Je zou deze ras ook anders in de markt kunnen zetten. Misschien het binnenwerk nog wat meer vakjes en gekleurde ritsen, als de buitenmaten maar blijven zoals ze nu zijn.

Snel & conform bestelling

Ik ben tevreden!

Lekker snel

Lekker snel geleverd. Prima

Top shop

Zoals altijd snel geleverd netjes verpakt dus ja top shop

Snelle verzending nooit geen issue's gehad

Fije webshop snelle verzender tenminste als t desbetreffende item op voorraad is maar dat staat vermeld bij t artikel al met al een betrouwbare webshop

Zo goed

Service is zo goed. Ben zeer tevreden met jullie. Ga zo door! Met vriendelijke groet, Marcel

Gewoon top

Duidelijk en snel geleverd

Goed en snel

Goede prijs snelle en correcte levering. Top!

Super makkelijke site en betrouwbaare levering

Ruime keuze door groot assortiment en levering is goed en betrouwbaar. Heb al meerdere bestellingen gedaan.

Goed en snel.

Snelle levering en makelijk te bestellen en te betalen.

Supersnelle levering

Snelle levering en super prijzen

Keurig volgens afspraak

Netjes op de hoogte gehouden na aankoop Alles volgens afspraak. Keurig bedrijf.

Top Service

Hengel besteld binnen 2 dagen afgeleverd top! En heel goed verpakt en van tevoren een bericht gekregen om het bestelde hengel naukeurig te kontroleren voor beschadigingen enz: Top!

Keurige levering en op tijd .

Keurig geleverd en netjes op tijd ,

Na bestelling goed geïnformeerd over het verloop en de volgende dag geleverd met pakjesgemak.

Weiland 1

6666MH Heteren