Gewoon goed

Goede prijs, snelle verzending en service

Vlotte service

Ik vond er alles wat ik zocht voor ons aankomend visweekend aan een scherpe prijs en had het de dag nadien al -keurig verpakt- in handen. Ook de klantenservice hielp met snel en vriendelijk met een vraag. Hier bestel ik nog!

Voldoende assortiment en snel geleverd

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze, goede prijs en een snelle levering.

Ruim aanbod, goede prijs.

Mooie site met ruim aanbod aan (roof)visspullen. Levertijd is soms wel wat lang. En jammer dat sommige producten alleen in bulk te verkrijgen zijn.

Erg netjes

Ik heb op vrijdag avond besteld. En dinsdag had ik het binnen netjes binnen in de brievenbus.

Goede kwaliteit, snelle levering

Ga hier zeker vaker bestellen

Snelle levering echt top

Hele goede eerste ervaring

Na een zeer teleurstellende bestelling bij een andere aanbieder online, ging hier alles perfect, vrijdag 1645 uur besteld en zaterdag 1315 uur in huis. Top

Toppie tackleshop is mijn shop

Mijn bestelling netjes ingepakt en afgeleverd toppie

Fijn

Goeie communicatie en levering

Snel & juist materiaal geleverd

Heel goed! Alles was juist. En heel snel geleverd!

geweldig

Zeer mooie, comfortabele, ruime rugzak. Alles wat ik wilde. Ik raad het alle visliefhebbers aan.

Goed verpakt zag er goed uit

Netjes verpakt geen schade etc, volgende dag thuisbezorgd (wonder van post nl). Zeer aanbevolen website!

Vlot en volledig

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de geleverde producten, de wijze waarop het verpakt was en de levering binnen 1 dag. Daarnaast vind ik de webshop overzichtelijk en goed toegangkelijk. Ik ben gestart met het vissen op snoek en ben goed op weg geholpen door een artikel over roofvissen op de site van Tackle, bravo.

Fijne webshop, met goed assortiment.

Regelmatig bestel in bij tackleshop, want ze hebben mooie acties en een goed assortiment. De punten spaar actie vind ik overigens erg goed.

Kwaliteit voor n mooie prijs

Best.

Best.

Alles prima geregeld!

Ruime keuze, duidelijke webshop met adequate productinfo, makkelijk bestelproces, goede verhouding prijs/kwaliteit, snelle levering en uitstekende retourafhandeling.

draaggemak en comfortabel zit

Ik ben geen visser, maar wandel graag. Het is helemaal 'mijn' stoeltje om uit te rusten.

Prima shop

Snel geleverd, op de dag van levering nog een mail ontvangen met goeie tips over opspoelen draad. Top!

Uitstekende service en perfect opgevolgd!

Bij het maken van een bestelling liep er iets mis bij de afrekening. Na een eenvoudig contact via email kreeg ik bijna per kerende een antwoord en werd het euvel hersteld. Dat noem ik nu een perfecte opvolging en service, proficiat. Verder werd zoals voorzien de volgende dag mijn bestelling door PostNL geleverd. Deze was perfect met zorg verpakt en uitstekend tegen beschadigingen beschermd. Ik kan deze firma zeker aanbevelen en ben ervan overtuigd dat je hier kan rekenen op een uitstekende service.

Goede producten,goede prijs.

Aantal keren wat besteld. Goed verpakt, snelle service en prijs kwaliteit ook top. Zeker een aanrader!! Ga zeker vaker bestellen. Top !!!

uitstekend

Volgende dag geleverd en alles naar wens

Top !!

Alles was tip top en correct !

Weiland 1

6666MH Heteren