Er wordt anders geleverd dan wat besteld is.
Ik bestel in een order ook 4x spro stoppers L (waren voorradig in de aanbieding voor € 0.99/pakje), maar krijg C-TEC stoppers L toegestuurd zonder dat dit eerst even wordt overlegt. Als ik nu op de website kijk onder stoppers dan vindt ik het merk C-TEC niet terug, terwijl de Spro stoppers L gewoonweg nog steeds voorradig zijn, waarbij het opvalt dat nu de prijs weer € 1,79/pakje is). In plaats van de juiste levering te sturen heb ik het indruk dat mij een restant van de C-TEC rubber stoppers L is gestuurd. Als ik de C-TEC stoppers retour wil sturen is er een RMA nodig, en blijkt dat kosten hiervoor eigen rekening zijn (dus voor de klant, terwijl Tacklshop hier in de fout is gegaan). Een klein pakket versturen via bij postNL kost nu € 5,95, terwijl de Spro stoppers L in de aanbieding € 0,99/pakje waren, dus totaal €3,96. Het is dus niet de moeite waard de C-TEC stoppers retour te sturen (wellicht een taktiek van Tackleshop? Tackleshop er nu mooi vanaf?). Ik mocht ook verder niets meer vernemen op mijn bericht bij de RMA. Het gaat hierom iets kleins (ook qua bedrag) maar voor mij is dit een slechte levering en een slecht klantenservice.