Vlot en correct

De bestelling zelf is vlot en correct afgehandeld, probleemloos. Bovendien kon ik veel informatie op de site vinden om een weloverwogen keuze voor de producten te kunnen maken die ik uiteindelijk heb besteld.

Prima voor elkaar

Goed assortiment. Snel.en netjes verzonden. Leuk dat je ook.punten spaart die je een volgende order weer in kan wisselen

Goede producten En op tijd geleverd

Goed en Snel geleverd

Duidelijke makkelijke website en snel geleverd zoals aangegeven op de website.

Top product

Prima, super snelle levering

goede overzichtelijke site kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs en snel geleverd. echt top

Alleen 1 art was al na 1x gebruiken kapot.

Beste, ik heb de spullen die ik besteld heb bij de Tacklshop keurig op tijd netjes en goed verpakt geleverd gekregen. Prima verlopen dus.

snel en correct

snelle afhandeling bestelling

tor ophalen niets ontvangen

Tot op heden niets ontvangen

Goede en snelle levering

Eerste keer besteld hier en zeer goeie service

Alles was op stock dus na een dag mijn bestelling in huis . Eerste keer dat ik op deze site bestel en alles was in orde .

Tackleshop maakt waar wat ze zeggen, vandaag besteld morgen in huis

Goede prijs voor de producten, snel geleverd. Had spiderwire besteld en kreeg daarna nog een mailtje over hoe je de lijn het best kunt overspoelen Top. Volgende bestelling gaat ook naar Tackleshop

Gewoon goed

N.V.T.

Het is goed en mooi op tijd bezorg

Zeer goede afhandeling.

Bestelling keurig volgens afspraak geleverd. Blij met het product.

Altijd snel geleverd.

Is niet de eerste keer dat ik hier bestel. Maar tot nog toe altijd binnen 1 dag geleverd. Tevens kwaliteit /prijs in verhouding. TOP !!!

TOP!!!

Perfecte afhandeling. Na bestelling geplaatst te hebben, gelijk een bevestiging van ontvangst. Tevens direct een indicatie wanneer het geleverd gaat worden. En de levering is volgens afspraak, goed verpakt. Kan niet beter. Al het overige is overbodig, want het was gewoon helemaal goed!!!! Bedankt.

Goede snelle correcte levering

Goederen goed verpakt ontvangen. Voor 17.00 uur besteld dag erna geleverd. Top jullie doen het.

Prima! Snelle levering...

Bestelling is snel bij mij afgeleverd, prima!

Toppie

Zeer correct en snel geleverd.

Doen wat ze beloven.

Diverse soorten onderlijnen besteld. Ze hebben keuze genoeg. Ze werden binnen 2 dagen geleverd en netjes verpakt. Chapeau.

Super snel

Super snel geleverd zeer tevreden

Afspraak nagekomen en snel

Gewoon goed