Super ervaring

Echt zo fijn om op deze site te kopen. Snelle reactie ik had fout huisnummer ingevuld en het werd gelukkig heel snel aangepast. Je wordt goed op de hoogte gehouden! Echt een aanrader, dank je wel!

Excellent

Formidabel. Spijkerbroeken volgende dag geleverd uit voorraad, telefonisch bereikbaar en service met een S.

Al jaren prima

Snelle levering perfecte service en communicatie, goed verpakt

Uitstekende service en communicatie, product is veilig en goedverpakt

Broeken zitten perfect

Netjes en snel gelevert

Gewoon toppie !!

Goede service , snelle levering en betaalbaar . Josien van ons krijg je een 10

Goed product

De geleverde jeans ziet er goed uit,en is zijn geld waard.Bestellen via de website is goed overzichtelijk, en het bezorgen was ook snel.

Topbedrijf. Leuk en vriendelijk contact

Altijd op tijd geleverd. En ook nog een leuk handgeschreven kaartje erbij.eaar vind je t nog.

Super fijne werkbroeken voor redelijk geld . Snel en goed geleverd

Prima verzorgde levering

Leuk die persoonlijke touch d.m.v dat handgeschreven kaartje.

Mooie en eerlijke producten, scherpe prijs.

2 spijker broeken gekocht. Mooi model, zware kwaliteit, helemaal goed.

Uiterst correctie afhandeling

Was vorige week op Center Parcs Kempervennen! Mijn buren hebben pakket voor mij aangenomen . Keurig verpakt in plastic met alle labels eraan ! Ben reuze blij met mijn aankoop bij jullie! Zal spoedig weer bestelling plaatsen! Klein vraagje: Moet in de broeken voor het eerste gebruik lichtjes wassen of lichtjes spoelen ? Doe dit normaliter altijd, maar is het wel nodig ?! Met vriendelijke groet, Roy-Eric Arons

correcte levering

alles netjes geleverd

Communicatie is prima in orde. En de levertijd word duidelijk aangegeven

gewoon goed.

Al meerdere bestellen gedaan altijd tevreden.

Altijd een persoonlijk tintje bij je bestelling

Website is duidelijk en bestellen is gemakkelijk. Contact leggen is zo gedaan wanneer nodig. Warme en vriendelijke mensen. Josien, ik waardeer je handgeschreven kaartjes.

De broeken van JoJo passen altijd perfect

Ik kan alleen maar positief zijn over JoJo jeans de broeken van Brahms Paris passen altijd perfect en zijn van zeer goede kwaliteit. En dat voor die prijs! Het kaartje van Josien geeft een persoonlijke noot aan iedere zending.

corekt behandelt.

alles naar wens snel in goed afgelevert.

Heulemaal prima

Bestel al jaren bij josien , en dat gaat altijd prima !

Snelle service, aardige mensen, goed bereikbaar!

Zie hierboven.

helemaal top

Grote keuze, makkelijk te vinden en bestelling altijd perfect geleverd

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Vlot geleverd. Altijd leuk om er een handgeschreven kaartje bij het pakje te krijgen om te bedanken voor de bestelling.

super

Je krijgt wat je besteld, goede kwaliteit voor een mooie prijs, en altijd een persoonlijke boodschap van Josien, helemaal leuk.

Ik heb nu voor de tweede keer iets besteld het product kwaliteit verhouding is goed en snel geleverd. Ik ga niet tot 5 sterren omdat er op de site word geadverteerd met een gratis riem deze zat er niet bij, en dan kan er alleen via de mail contact worden opgenomen en niet telefonisch dit vind ik erg omslachtig

Top bedrijf!

Altijd goede en snelle service en steeds de juiste jeans op voorraad!

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht