Ik bestel al jaren de broeken en zijn altijd goed! En het handgeschreven kaartje erbij vind ik echt wel leuk !

Prima webshop

Niet duur, snelle levering, keurig verpakt. Broeken zijn van goede kwaliteit.

Hele fijne webwinkel

Altijd een persoonlijk geschreven briefje bij de bestelling

Super tevreden

Kan nu lekker broeken. Bestellen voor mezelf die lekker zitten!

Snel geleverd, goede kwaliteit en heel vriendelijk

zeer goed

zeer goed

Perfecte shop voor jeans

Hoge kwaliteit jeans voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien aardige en behulpzame eigenaresse. Echt top zaak!!

Snelle persoonlijke levering

Goed product voor een populaire prijs. Verder een leuke persoonlijke touch bij de, snelle, levering. Een aanrader! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Snelle, goede en accurate service

De ervaring met JoJo Jeans is opnieuw een hele goed en fijne. De bestelling is snel geleverd en netjes verpakt. De prijzen zijn, zeker met een aanbieding absoluut concurrerend en de keuze is (in mijn geval met een voorkeur voor Brams Paris) reuze. Twijfel niet en bestel!

ruime keuze broeken

goede kwaliteit

Super makkelijk en snel geleverd

Spijkerbroek en boxershort besteld voor mijn man hij is er super blij mee zit allebei goed en fijne snelle levering

Super !!

Super , makkelijk bestellen op de duidelijke site , goede informatie , snel geleverd . Weer bedankt Josien !

Heel mooi jack voor een hele mooie prijs.

Jack is heel mooi en van prima kwaliteit en de prijs is helemaal prima.

Een plezier om iets te kopen.

Goede producten, prima kwaliteit-prijs verhouding, snelle levering en een leuke en vriendelijke eigenaresse.

Fijne jeans tegen een mooie prijs

Eigenaar die met je mee denkt, korte lijnen bij bv een verkeerde bestelling die dan direct opgelost wordt

juiste maat

Bestelling weer in goede orde ontvangen. En de maat was weer helemaal goed.

Blijft zeer goed!

Keuze, prijs, bestel- en betaalgemak, levering, vriendelijke handgeschreven bedankje, alles zeer goed en dat al jaren! Ga zo door zou’k zeggen.

Top winkeltje

Prima service, en heel klantvriendelijkheid. Hier ben je geen nummer, maar echt een klant. Voor mij, perfecte kleding, voor een schappelijk prijsje. Super.

1e x besteld en snel geleverd

1 woord Super

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, zelfs in België !

Voor de tweede keer besteld, alles netjes verzorgd geleverd met een persoonlijk kaartje! Net even iets leuker dan de gemiddelde webshop (dozen-schuivers)!

Mijn ervaring met JoJo Jeans is zeer positief

Bij JoJo Jeans is een ruime keuze tegen zeer betaalbare prijzen. De bestelling wordt als regel vlot geleverd en de kwaliteit is prima.

Super ervaring

Echt zo fijn om op deze site te kopen. Snelle reactie ik had fout huisnummer ingevuld en het werd gelukkig heel snel aangepast. Je wordt goed op de hoogte gehouden! Echt een aanrader, dank je wel!

Excellent

Formidabel. Spijkerbroeken volgende dag geleverd uit voorraad, telefonisch bereikbaar en service met een S.

Al jaren prima

Grote Spuistraat 13