Altijd goed.

Ik heb JoJo via internet gevonden en ben zeer blij met deze shop! Tot de volgende keer Josien.

Snel accuraat en goede communicatie

Producten zijn goed. Verzending niet volgens afspraak.

Ik had aangegeven de bestelling op te willen halen in de winkel. In plaats daarvan werd het opgestuurd naar mijn huisadres. Zoals al gezegd zijn de producten goed. Dus wat dat betreft tevreden. de algehele score is daarom voldoende.

Goede service, prettige communicatie!

Bestelling via internet verloopt altijd perfect. Is het artikel niet op voorraad, dan word je op de hoogte gehouden. Korte lijntjes met een persoonlijke noot.

Topshop!

Goede prijzen, snel geleverd Nieuwe klant voor Jolien

altijd goed

altijd goed geregeld en nooit problemen

Makkelijk bestellen en correcte levering.

Laatste keer keer alleen een ietwat trage levering. Geen probleem maar je bent zo snel gewend aan vandaag bestellen morgen geleverd dat je er niet bij nadenkt dat dit niet altijd het geval is.

prima broeken voor schappelijke prijs

2 bestellingen gedaan en daarbij krijg je een persoonlijk bedankkaartje

Tevreden

JoJo jeans doet wat men eigenlijk mag verwachten van een online dienst. Helaas is dat bij veel bedrijven niet het geval. Complimenten dus voor JoJo jeans.

Alle afspraken zijn nagekomen ,top

Vriendelijk en vakkundig

Eerste bestelling online besloten te doen, na constatering verkeerde pasvorm de winkel bezocht. Ik werd erg vriendelijk geholpen en het omruilen was geen enkel probleem. Vervolgens voorzien van nieuwe broeken door goed advies van de jongedame.

Geweldig bedrijf.

Mooie truien , lekker warm. Altijd snel geleverd. Altijd een persoonlijk kaartje van Josien.

Sehr gut, sehr schnell, einwandfrei

Ich werde wieder einkaufen.

Top bedrijf

Geweldige service

Top website

Bedankt voor de mooie broeken

Hele fijne firma, fijne duidelijke site. Gewoon goed !!!!!

Mooie riem voor een leuke prijs.

Prachtige cognac kleur riem ontvangen voor een leuke prijs. Snelle en goed verpakte levering. Top

persoonlijk,heel fijn in deze tijd

ok

prima geregeld, goede broeken voor een nette prijs en dan ook nog goede service!

Snelle levering. Goede prijs zonder verzendkosten

Probleemloos bestellen.

goede snelle service, goede website, prima prijs-kwaliteit verhouding

Redelijke prijzen, snelle levering, goede kwaliteit van de broeken.

het op de hoogte houden en bezorging is goed

goedecommunicatie

alles naar wens

vooral de hand geschreven kaart die er bij zit is leuk !

Klantvriendelijk, snelle levering

Ik krijg mijn bestelling altijd snel geleverd.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht