Uitstekende service

Snel gevonden en snel geleverd en altijd een een lieve persoonlijke hand geschreven kaart bij je bestelling als dank top josien dat doet een mens altijd goed om te lezen . Ga zo door topper .

Goed met een personal touch

De online bestelde broeken zijn snel en correct geleverd. De prijs is goed. Het handgeschreven bedankkaartje maakt de levering echt persoonlijk.

Top website, makkelijk te vinden wat je nodig hebt, en nog betaalbaar ook.

Gemakkelijk met Google te vinden webshop, waar ze ook nog eens De broeken hebben voor mijn man ❤️.

Goeie broek past perfect

Help!: ‘Mijn jeans-winkel in Assen’ is niet meer!

Na 20 jaar eenzelfde Brams Paris Burt te hebben gedragen kon ik gelukkig via Jojo precies hetzelfde goed-zittend model nogmaals kopen. Blije (kleine!) klant!

Snelle bezorging

Ruime keuze, prima prijs, en snelle betaling.

Ik had wat besteld kreeg geen mail binnen Maar je stuurt een mailtje en het wordt direct Voor je opgelost

Ervaring gewoon prima ,bij aflevering een hand geschreven kaart Van josien heel leuk zo,n persoonlijke noot.top

Snelle levering en een mooi kaartje erbij.

Goede kwaliteit spijkerbroeken, snelle kevering en altijd een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij.

Ondanks dat ik zelf een fout had gemaakt bij het bestellen en ik daarover had gemeld is het helemaal goed gekomen Top

Pakketje is snel geleverd. Alleen jammer dat de doos open was gegaan. Wegens een te kleine doos.

Prima webwinkel

Bij JoJo jeans gekocht voor de 2e keer. Prima kwaliteit voor een erg aantrekkelijke prijs. Snel geleverd en keurig verpakt met een persoonlijke groet.

Snel en eenvoudig te bestellen

Super broek

Goed, snel en juiste prijzen

Jojo jeans levert prima broeken voor de juiste prijs. Snelle levering en duidelijk website.

super

had de bestelling binnen een paar dagen in huis

een goede service en snel geleverd

staan altijd voor je klaar.

Gewoon goed

Doen gewoon wat ze beloven dus prima

Veel keuze en uitstekend geholpen

Veel keus. Netjes verpakt en verzonden. Leuk extraatje: Een hand geschreven bedankje in pakket!

Perfecte pasvorm

Goede kwaliteit jeans voor een betaalbare prijs.

Altijd goede producten voor een nette prijs

Goed product, correct verpakt en snel geleverd, voorzien van een vriendelijk bedankje. Wat wil een mens nog meer....

service en kwaliteit in 1

Een hele snelle levering en de lieve persoonlijke noot is een klein cadeautje. Fijne kwaliteit van de broeken. Ik ben heel blij het jojojeans.

Zeer betrokken eigenaresse, erg vriendelijk En prima levering, mooie prijs kwaliteit. Leuk bij levering een persoonlijke boodschap op een kaartje. Ga zo door Jo.

alles zoals besteld

, snelle verzending