Snel en zeer klantvriendelijk

Zeer vriendelijk Nadat ik eerst verkeerde broeken had besteld zonder problemen de bestelling aan gepast top en zeer attent

alles volgens afspraak verlopen

allen maar goede ervaring

Weer top geregeld

Snelle levering. Goede kwaliteit. Mooie prijs. Goed meegedacht. Broek leek eerst niet meer voorradig en verkrijgbaar, maar werd uit de winkel gehaald! Ik weer blij.

Jolig

Gewoon een winkel waar je broeken kunt kopen die bij de groothandel als 'werkbroeken' verkocht worden. Dat is fijn. De prijzen zijn dan ook redelijk en door de aanbieding 'per drie krijg je korting' aantrekkelijk.

Prima broeken voor een geode prijs.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Uitstekende zaak

Ik beveel Jojo jeans van harte aan Alles ging geheel naar wens.

Helemaal Top.

Bestel al jaren m'n werkbroeken en jeans bij Josien. Heel tevreden en altijd een lief kaartje met een persoonlijke boodschap. Heel lief.

Fijne online winkel

De werkbroeken van mijn man waren niet op voorraad, en we kregen bericht dat het eigenlijk nog minimaal 3 weken zou duren en of wij daar mee akkoord gingen. Aangezien mijn man alle broeken stuk had, was hij eigenlijk toe aan nieuwe broeken. Deze kwamen gelukkig eerder dan de verwachte aantal weken. Netjes afgehandeld.

Ik bestel al mijn broeken bij Jojo jeans

Ik koop alleen zwarte jeans. Nieuwe broeken zijn zelfs geschikt voor nette gelegenheden. Als ze vaal worden verf ik ze weer pikzwart. Ik ben er zeer tevreden mee en krijg vaak complimenten voor mijn broeken.

Geweldige service!

Website duidelijk. Goede jeans die door mijn man met heel veel plezier gedragen wordt. Het handgeschreven kaartje van Josien is ook zo bijzonder.

Aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd

Ik heb altijd hetzelfde model jeans. Deze zit mij goed en is niet duur. De levering is snel en het is keurig netjes in een doosje verpakt.

prima broeken en snelle levering

prima broeken en snelle levering

Mooie spijkerbroeken met een goede pasvorm

Als altijd goed verpakt en vlot geleverd met een aardig kaartje erbij.

Perfecte service en snelle levering met persoonlijke aandacht!

Levering zeer snel en kwaliteit ook goed. heel aardig was de persoonlijke met de hand geschreven boodschap door Josine. Heel leuk. Gewoon aan te bevelen om bij te bestellen

Te klein.

Ondanks dat ik zelfde maat aangehouden heb, zijn de broeken te klein! Dit is, na eerdere bestellingen, mijn eerste slechte ervaring.

Alles prima

Alles keurig en snel afgewikkeld

top

prettig

Heel goede service

Heel goede en vriendelijk service en pracht kwaliteit van de jeans

Prima deals

Meten is weten en in mijn geval een zelfde merk broek gekocht dus pasvorm/lengte gelijk goed. Dus om teleurstelling/retouren te voorkomen je oude passende broek goed nameten en je keuze maken. Prijzen zijn beslist concurrerend te noemen en voldoende keuzes op de site. Woon je een beetje in de buurt zou ik zeker ook een bezoek aan de winkel brengen. Aanrader!

super service

heerlijke broek maar jammer dat je retour zelf moet betalen

Mooie aanbieding van goede werkbroek!

Mooie broeken

Mooie broeken,met een goede pasvorm. Maat is meestal goed.ook doordat er wat stretch in zit.

Zeer tevreden.

Goede kwaliteit. Vlotte levering.

Gewoon geweldig.

Alles naar wens verlopen.

zeer goed.

goed en duidelijk.