Prima winkel

Broeken van goede kwaliteit en vlotte levering.

Wederom een prima levering

Al vaker bij Josien van JoJo jeans besteld sn nog nooit een teleurstelling! Ook nu weer twee goede broeken en mooie trui gekocht! Prima, ga zo door!!!

Prima bedrijf, snelle levering en goede service

Snelle reactie op bestelling. Doen ook niet moeilijk als iets geruild moet worden

Geweldige service!!

Persoonlijke kaartje bij aflevering is zo leuk!! Service is geweldig!!!

nette broeken voor prettige prijs

HEb bij jojo al meerdere keren prettige ervaringen Vlotte verwerking, vriendelijke mailwisseling en niet onbelangrijke nette broeken voor een prettige prijs

Mijn broeken komen al heel wat jaren en op verschillende adressen bij Josien vandaan. Nette prijzen, goede service en vriendelijkheid. Dank je, Josien.

Altijd TOP !

Goede kleding, nette prijs, altijd persoonlijk bericht. Josien is een topper. Laatste aanschaf : Schipperstrui. Heel blij mee.

Prima gegaan

Alles is naar wens uitgevoerd.

Geen negatieve ervaring gehad.

kwaliteit en service voor een hele scherpe prijs

Ik heb per ongeluk een keer kennis mogen maken met de 247 Jeans en zocht via het internet wie dat verkocht. Terecht gekomen bij JOJO Jeans en Josien. Mooie "bijvangst" waren de Bamboo basic boxers die Josien ook verkoopt. Snelle en informatieve informatie en de ontvangen producten waren naar volle tevredenheid. Mij ga je weer zien Josien.

Snel met leveren, traag met terug betalen van retouren

Bij eerste bestelling verkeerde maat besteld, teruggestuurd en op 15-12 melding ontvangen dat bedrag is teruggestort. Op 17-12 nog geen geld op m'n rekening?!? Ik hoop dat het snel goed komt, jojo lijkt me een fijne winkel.

Snelle en nette levering

Na even contact te hebben gehad over de maat super goed advies gehad. Ze passen perfect

Snelle levering!

Snel geleverd zoals gewoonlijk!

Snel en goed geleverd

De broek kwam netjes en snel aan

Waren goed en blijven goed.

Waren goed en blijven goed.

Kwaliteit en service voor een prima prijs! Ik koop hier al jaren.

Vriendelijke mensen, snelle levering

Mensen zijn altijd aardig. Als ik iets niet goed doe, helpen ze me. Fijne spijkerbroeken.

Goede kwaliteit en netjes geleverd

Super broek

Goed en netjes afgeleverd.

Vlotte behandeling, zeer tevreden.

geweldig

Al jaren mijn broeken leverancier. Soms ook wat shirts. Ze passen goed, en gaan lang mee. Het vriendelijk meegestuurde kaartje doet het ook goed bij mij.

Hartstikke goed

Fijne winkel voor mijn broeken en puike bezorging

Super goede broeken

Nieuwe werkbroeken besteld en zitten weer top super kwaliteit!

Goed materiaal en fijne service

Snelle levering en een persoonlijk kaartje.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht