Vertrouwd adres

Snelle levering van fijne Brams Paris jeans

Uitstekend!

super

Met nog zelfs een eigen geschreven kaartje erbij

Vertrouwd adres

Fijne jeans, snelle levering

Leuk winkelen

Ik had een vraag , dag later beantwoord. Bestelling gedaan en snel geleverd , en er zat een persoonlijke hand geschreven kaart bij . Top

Snelle levering van fijne broeken

Snelle levering van mooie broeken dank daarvoor

bijzonder fijne website/winkel

Kocht 2 New Star jeans. Prachtige broeken. Perfecte kwaliteit en mooie kleuren. Prijs/kwaliteit verhouding OK. Zeer vlotte levering.

snel en correct geleverd

goeie prijs kwaliteit verhouding.

The personal touch.

Als lang FST jeans gedragen maar die bestaan niet meer. Op zoek dus naar een ander merk, gevonden via JoJo, broeken binnen en ja.....ik ga FST niet missen! Verder nog, een persoonlijk hand geschreven bedank kaartje erbij, joh, anno 2024? Josien ook bedankt!

Snel geleverd en goede kwaliteit

l Goede kwaliteit- prijsverhouding.

Al de derde broek die ik hier koop. Dat zegt voldoende .

Snelle levering.

Een super snelle levering. Woensdag besteld en vrijdag al thuis. Zeker een aanrader voor iedereen.

Ze zitten als gegoten...

Zitten goed

Een persoonlijke kledingzaak

goed service en klantgericht. met een persoonlijke noot

Perfectie

Met Brams Jeans kan je overal terecht.

Zeer Goede broeken

Zelfde type broek bij JoJo kunnen vinden als eerder had , ben er erg content mee , leverenig duurde een paar dagen maar is geen probleem

Goede kwaliteit

Blijven mooi met dragen en wassen

Snelle juiste afhandeling

Snelle levering en als je vragen heb of advies wil wordt dat netjes en vlot beantwoord. Goede service

Snelle levering, goede kwaliteit

De levering was snel, de kwaliteit uitstekend voor de prijs.

Goede broeken van brams paris, gaan lang mee.

De maatgeving van brams paris, met name de burt basic. Valt een beetje ruim. Dit is echter wel comfortabel. Ik ben ook tevreden over de kwaliteit van de stof. Levering was iets trager dan ik gewend ben daarom de drie sterren voor levering

Ik koop al ruim 10 jaar lang bij JoJo mijn broeken, nooit problemen gehad en goede kwaliteit en super service. Ik hoop dat ze nog lang mag blijven leveren.

Goed en behulpzaam

Mijn vorige bestelling had ik zelf fout besteld maar na mijn melding alsnog goed verstuurd.

Top,snel betaalbaar goed verzorgd.

Top winkel

Grote Spuistraat 13