Goede kwaliteit,goede sercice en op tijd geleverd,erg belangrijk.

nvt

Goede service en kwaliteit

Altijd weer goed geregeld.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet want PostNL heeft het te druk

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet want PostNL heeft het te druk

Netjes verpakt.

Gewoon goed en eerlijk

Uitstekende service

Al jaren een betrouwbaar adres voor m'n jeans. Goed, maatvast en aantrekkelijk geprijsd.

Eerlijk bezorgd

Het bezorgen duurde even, maar dat wist ik omdat dit duidelijk wordt verteld op de site . De broek en riem waren keurig verpakt en werden op de afgesproken datum geleverd. Precies wat ik hoopte. Ik heb hetzelfde type broek besteld als eerder dus de maat was goed. Prijs kwaliteit is top! Mooie jeans voor een keurige prijs. Ook de Riem past precies!

Matig

De eerste indruk was goed. Er zat een handgeschreven briefje bij de bestelling dat was leuk! Vervolgens had ik na 2 keer dragen van de werkbroek al een gat er in zitten. Netjes een mail gestuurd waar gewoon niet op gereageerd wordt!!

TOP, grote keuze snelle levering

Gewoon GOED !!

goed en super snel geleverd

zie boven

Super snelle levering

Alles prima

Prima broeken zitten lekker.prima levering.

Zoals gewoonlijk weer super tevreden over mijn bestelling bij JoJo jeans.

Online een bestelling gedaan van jeans en dergelijke. Super snel en netjes afgeleverd. En het persoonlijk geschreven kaartje van Josien doet het altijd goed. Zeer tevreden.

Een glimlach

Makkelijk bestellen via de website. Je weet wat je wilt na een bezoek aan de winkel. Bestelling komt snel thuis. Met een persoonlijke boodschap waar je een glimlach van krijgt.

Wederom; perfect!

Goeie spullen voor een schappelijke prijs. Netjes verpakt en vlot verstuurd. Niet moeilijk doen over ruilen en dat ook gewoon netjes afhandelen. Chapeau!

Betrouwbaar

Blijft leuk om iets te bestellen bij Josien.

Mooie broeken en goede levering!

Mooie broeken en goede levering!

Correct zoals altijd

Snel, correct, vriendelijk en een simpel. persoonlijk geschreven briefje in de afgeleverde bestelling. Voelt heel persoonlijk.

toppertje

Goed geholpen .

Prima prijs en service

Goede producten voor een schappelijke prijs. Prima service en snel geleverd. Top!

Kwaliteit, prijs, bestelling en levering van jeans perfect, zoals eerder.

Makkelijk te bestellen, betrouwbare levering en altijd op tijd !! En niet te vergeten tegen een altijd marktconforme verkoopprijs.

1 dag te laat geleverd als beloofd volgens hun site maar jas is prima.

Alles prima

Alles goed geregeld!