Erg blij met de werkbroeken van mijn man bert Josien reageerd zeer snel (zelfs in de avond) op je berichtje Ze houd zich aan gemaakte afspraken Wat wij als zeer prettig hebben ervaren netjes verpakt met een persoonlijk kaartje van josien Wij zullen zekers vaker bestellen Gr bert en ingrid schildering uit didam

Superservice

Koop al jaren bij jojo jeans. Goede service, goede prijs en snelle levering.

Gewoon goed

Drie broeken besteld, en geleverd zoals verwacht. Betrouwbaar en geen lange levertijd. Aandachtspuntje: Had het wel fijn gevonden als ik duidelijker informatie kreeg over de levertijd...

Altijd goed en snel

Bestel er al jaren mijn werkbroeken Altijd goed En altijd een leuk persoonlijk kaartje erbij Ga zo door........

Makkelijk bestellen,werd keurig verpakt geleverd. Kaartje erbij van Jojo,leuke toevoeging. Zou zeker hier weer bestellen

Super goede service .en goede kwaliteit broeken die erg goed zitten.ik ben er erg blij mee.

Perfecte service, goede prijskwaliteit, mooie broeken. We zijn enorm tevreden.

Goede website!

Snelle reactie op mail, snelle bezorging; leuk persoonlijk kaartje bij bestelling.

Goede communicatie

Materiaal en levering goed

Super bedrijf

Leuk bedrijfje, goed assortiment tegen mooie prijzen. Vlotte en nette leveringen. Echt een aanrader.

priemma

De levertijd waszo als afgesproken

Perfecte kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zeer tevreden zo alles altijd.

Vlot en goed verlopen.

Gewoon besteld en volgende dag de juiste broek in huis

Mijn zoon wil alleen broeken van Brams Paris. Is hij toen aan een nieuwe broek dan is de broek met de juiste pasvorm snel in huis met een persoonlijk kaartje. Heel attent:)

Fijne webwinkel

De werkbroeken voor mijn man bestel ik graag bij JoJo Jeans. Makkelijk & betrouwbaar. Bedankt Josien, voor je persoonlijke benadering.

snelle leveringen en goede kwaliteit materiaal

snelle leveringen en goede kwaliteit materiaal

In alle opzichten, netjes

Persoonlijk, netjes en tijdig.

Goede kwaliteit, goed prijs en snelle verzending met persoonlijke boodschap.

Werd snel geleverd. Geen verzendkosten en een vriendelijk kaartje erbij ! Top

Jammer dat het niet op het aangegeven adres is afgeleverd !

Gewoon helemaal goed

Goede stretch jeans. Goede service.

Altijd goed

Ik koop regelmatig bij JoJo Jeans. Het is altijd goed en de service is oke

geweldig

kei fijne broeken. Mijn man daargt niets liever. Makleijk te bestellen en vlot geleverd.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht