Keurig vrzorgd en verpakt

Goede ervaring broeken passen Perfect

Alles prima geregeld

Prima service!

Nette vlotte afhandeling met persoonlijke touch door middel van een handgeschreven kaartje bij de bestelling

Vriendelijk, spontaan en leuk

lekker snel en correct, dank!

zo als altijd weer snel geleverd, dank je Josien!

teleurgesteld

Wij kregen de broeken snel met een persoonlijke kaart! Helaas waren de pijpen van de broeken veel wijder dan op plaatje aangegeven. Heb ze terug moeten sturen.

goed product

de levertijd mag mijns inziens gerust wat korter gezien het feit dat de broeken op voorraad waren, woensdag besteld en betaald is minimaal zaterdag in huis.

Zeer goede service

Een heel fijn bedrijf. Denkt met de klant mee. Ze hield mij op de hoogte bij de problemen/geen levering van het pakket door PostNL en loste dit voor mij op. Ze heeft een nieuw pakket verzonden.

prima service

Pakketje met broek was zoekgeraakt. Jo Jo jeans heeft hierover goed gecommuniceerd en ons uiteindelijk een nieuwe broek toegestuurd. Prima service!!1

fijne site, goeie kwaliteit broeken

fijne site om te bezoeken en rond te snuffelen. kwaliteit broeken gezien de prijs verrassend goed.

Altijd goede service

snel besteld snel in huis

Goede fijne broeken, niet duur, snel geleverd.

Top, correcte levering met de juiste artikelen

Fijn bedrijf, levering volgens opgave. En nog een leuk kaartje als dank

Hele goede service!

Eerlijk bedrijf goede kwaliteit

Ik heb eerder een review geplaatst dat ik spijt had twee korten broeken hier te hebben gekocht. Niet om de kwaliteit want die is zeer goed maar om de prijs, de broeken bleken elders goedkoper, nou de eigenaresse Josien reageerde op mijn review en heeft het verschil (bijna 14 euro) terug naar mij overgemaakt. Wat een eerlijk bedrijf. Geweldig, de broeken van het merk Bram’s Paris zijn geweldig daarom 5 sterren. De bezorging is soms wat traag maar dat ligt echt niet aan dit bedrijf maar aan PostNL die helaas zeer slechte reviews heeft.

mijn ervaring is op een ding na goed,ik had twee jeans maat 32/30 besteld ik kreeg 1x 32/30 de ander was 31/34 waarschijnlijk een vergissing door de drukte.maar ik moet hem zien te ruilen.

Super advies en fantastische service

Josien heeft heel veel kennis van haar producten en geeft goed advies. Een leuke bedrijf om zaken mee te doen. Een echte aanrader.

Persoonlijk en klantvriendelijk

Snelle levering keurig verpakt ,in een normaal bij de levering passende doos, en altijd een handgeschreven berichtje erbij. Vind ik leuk zo’n persoonlijke noot.

Mooie winkel met goede producten en uitstekende service.

Ik had korte broeken en sokken online besteld. Zelfde dag nog bevestiging van de bestelling en volgende dag al mail dat het door de post was opgehaald. Wel met de opmerking dat deze het vanwege drukte veel vertraging had. Inderdaad 2 dagen vertraging met bezorgen kwam de bestelling dan toch aan. Broeken en sokken zitten prima en van goede kwaliteit zoals verwacht. Blij mee.

gewoon goede jeans

goede ervaringen,ga zo door.

Extra lange maten en goede service

Heel blij met lengte maat 38 die ze aanbied in de webshop. Makkelijk duidelijk te bestellen. Contact is snel gemaakt. Veel Grote giganten kunnen hier voorbeeld aan nemen. Hier heb je een naam, krijg je op een prettige manier een goede overzichtelijke service. Snel geleverd. Top!

Goede Jeans voor een leuke prijs !!

Door mijn aandoening niet meer in staat om te gaan shoppen. Maar nu een goede en betaalbare jeans kunnen scoren bij JoJo !!

Ruime keuze en snel geleverd.

altijd tevreden

Bestelde broek past geweldig .in 1 keer goed