Ik ben al jaren super tevreden over jojo

Goede kleding prettige service en super betrouwbaar.

Top jeans, mooi verpakt en geleverd op de aangegeven tijdstip

Mooie broeken en goede kwaliteit

De eerste keer dat ik bij JoJoJeans mijn broek besteld heb, en daar heb ik zeker geen spijt van. Op hun site vind je een heel goede maattabel met uitleg en die is 100% correct. Na ontvangst past de broek precies zoals het moet zijn en volgens de maattabel. Eindelijk een winkel gevonden die de juiste maten leverd. Mijn volgende bestelling zal daarom ook weer hier plaats vinden.

Gewoon super!

Super service!

Fijne online beleving

Er zit een persoonlijke benadering achter JoJo Jeans.

Denkt mee en draagt oplossingen aan. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Tijdige levering en hoge kwaliteit.

Goeiedag ik heb nog niks ontvangen ik heb al 3 keer een mail van Postnl ontvangen dat de bezorging

Nog niks ontvangen .

Komt verzoek keurig na!

Ik hoef niet te vertellen dat ze prima broeken verkoopt voor een scherpe prijs, dat mag bekend zijn. Maar na mijn bestelling moest ik plotseling een week weg. Een berichtje met het verzoek om de broeken een week later te versturen werd keurig gedaan.

"mijn" winkel

Al een aantal jaren mijn vaste Bramsparisspijkerbroekendeal(st)er! Altijd goed, altijd service, altijd persoonlijk. Nog nooit teleurgesteld geweest. ...tot binnenkort maar weer..

Prima .

Altijd leuk een persoonlijk berichtje bij de geleverde bestelling. Persoonlijke touch.

Correct, snel, goed assortiment

Correct, snel en goed assortiment

Prima service en duidelijkheid in afleveren

Snel geleverd, juiste artikel, vriendelijk persoonlijk kaartje

altijd oke bij josien

goeie ervaring

Snel en accuraat

De door ons bestelde broeken, die in de winkel niet meer te kopen waren, kregen we snel, goed verpakt en vergezeld van een handgeschreven vriendelijk kaartje thuis gestuurd. Echt een aanrader om bij JoJo jeans te kopen.

Goede jeans, perfecte pasvorm en zeer snelle levering. Goede communicatie ivm eventuele leverings vertraging. Kortom zeer tevreden klant.

Goed advies

Jojo gaf prima advies mbt vervangende jeans Prijs / kwaliteit is goed

goeie jeans bram paris

snelle levering netjes verpakt goede service.

Was weer als altijd gewoon goed

Dit was denk ik mijn vierde bestelling en ik ben weer zeer tevreden net zoals de andere keren. Ik kreeg er weer een leuke handgeschreven kaart bij.

gewoon goede snelle levering

broek met persoonlijke bericht van de winkel. pasvorm, prijs kwaliteit prima

Snelle levering.

Het bestellen ging gemakkelijk. De bestelling was snel binnen. De pasvorm was prima, tegen een heel redelijke prijs. De broek ziet er kwalitatief goed uit. Kortom ik ben tevreden en zal in de toekomst meer bestellingen bij JoJo gaan doen.

Altijd goed

Bestel al sinds jaar en dag bij Josien mijn broeken. Altijd goed.

Zeer tevreden!

Zoals altijd zeer tevreden over JoJo jeans. Prima werkbroeken tegen een goede prijs. Snelle levering. Duidelijke communicatie. Het handgeschreven kaartje geeft een persoonlijke touch, leuk!

goed en correct

goeie ervaring