Bestel hier altijd me spijkerbroeken Goede service

Top service!

Nu voor ik denk de 6e keer besteld. Altyd snel geleverd, keurig verpakt en persoonlijk berichtje er bij. 1x een retourtje gehad, keurig netjes snel en zonder gezeur afgehandeld. Nu een nieuw model broek gekocht, kijken hoe die bevalt. Aan de service ligt het niet in ieder geval. Lekker zo houden alles, niet te groot worden dan kom ik nog vaak terug.

top winkel

Ik koop hier al jaren mijn spijkerbroeken altijd goed en correct behandeld. Deze online winkel met de persoonlijke toegift van Josien bevalt mij super goed.

Betrouwbaar

Nooit geen problemen mee gehad

Product zoals omschreven.

Product zoals omschreven en compleet. Levering vond ik wel wat lang duren en ook de communicatie kan beter. Kreeg alleen bericht dat bestelling ontvangen was en dat het verstuurd is.

uitstekend

Al jaren klant bij JoJo Jeans. Goede service, en indien nodig persoonlijke benadering.

Leuk zaakje met goede prijzen

Spijkerbroek gekocht Goede prijs Communicatie kan iets beter . Maar bij aflevering zit er een persoonlijk kaartje bij ,dat is wel netjes

Goede leverïng van mooie broeken!

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Wordt je pakketje een paar dagen later bezorgd krijg je netjes een persoonlijke mail.

Komen de belofte na

Zeer prettig winkelen goede afhandeling

De broeken netjes ontvangen het hand geschreven kaartje vond ik erg leuk. Enige was dat 1 knoopsgat niet netjes is afgewerkt. Verder passen de broeken goed.

geweldig

goede website goede service

Goed product voor een betaalbare prijs.

De jeans is volgens bestelling geleverd in de juiste maat en kleur. De levertijd was langer dan gemiddeld. Een groot voordeel is de gratis verzending.

goede spullen

Alles goed verlopen

Verpakking uitstekend. Maat is ook uitstekend

Correct.

Attent, met een persoonlijk kaartje erbij!

Alles perfect.

Bestelling super snel geleverd. Kledij past perfect. Een aanrader.

Verkeerde broeken besteld. Super fijn geholpen door Josien met het uitzoeken van een ander merk.Dankjewel.Hopelijk de goede maat besteld

Betrouwbare webshop

Bestellen gaat heel gemakkelijk, communicatie over de bestelling is ook prima. Altijd een handgeschreven bedankje bij de bestelling!

Geweldige service

Prima prijs -en kwaliteitsverhouding.

Dik tevreden met de prijs en kwaliteit. Het toegevoegde persoonlijke kaartje heb ik als zeer positief en klantvriendelijk ervaren.

Vind de kwaliteit niet helemaal hetzelfde als eerder

Eerdere broeken waren van een zwaardere kwaliteit stof, en netter genaaid.

Prima service!

Precies de jeans die ik zocht. Verkeerde maat besteld. Geen probleem. Omgeruild en dat alles in vriendelijke sfeer.

Heel GOED!

Doen wat ze beloven en aantrekkelijke prijzen!

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht