Snel goed en goede prijs

Het beste adres voor je (werk) broeken

Heb sinds ik JoJo Jeans heb gevonden 3x een bestelling gedaan en alleen maar positieve ervaringen met de webshop. Als een artikel niet kon worden geleverd kreeg ik een keurige mail met de mogelijkheden. Ander artikel, geld retour of het artikel wat wel kon worden geleverd met daarbij nog geld retour. Ik zal vaker een bestelling bij deze webshop doen.

Persoonlijk en goede kwaliteit/pasvorm

Een heel net bedrijf

De broeken passen perfect en worden netjes thuis bezorgd

Super.

Snel en in orde. Met een persoonlijke noot.

Top bediening

Ik bestel hier mijn jeans sinds kort. De zaak van Josien beveel ik iedereen aan. Bij iedere bestelling krijg je een persoonlijk kaartje van Josien. Makkelijke site. Ga zo door Josien. Groet Alfred

Goed, en snel een reactie terug gekregen.

Goed geholpen en snel een reactie terug gekregen.

Top verzending,goede prijs, broek zit top

Top broek

Mijn nieuwe jeans voor een goede prijs snel in huis.

Overzichtelijke site. Gemakkelijk betalen en snel geleverd.

tevreden

altijd duidelijk en mogelijkheden

Vlotte afhandeling

Jammer dat tot nu toe nog niet gereageerd is op mijn e-mail van 24 februarI j.l. Verwacht nog wel een reactie van jullie.

Goede en snelle leverring

Netjes afgeleverd en snel

Na mijn bestelling werd het snel verstuurd, en bij de bestelling zat netjes een kaartje bij met bedankt voor de bestelling.

Al jaren vaste klant

Dit is al jaaaren mijn vaste adres voor mijn spijker- en kortebroeken. Altijd een goede prijs, goede service en goede kwaliteit broeken. Snel reactie terug bij e.v.t. vragen en met een persoonlijk bedank briefje bij de bestelling. Bedankt Josien, ga zo door!

Uitstekende service

Fijn contact en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel gevonden wat we zochten. Goede communicatie, goede prijs.

Positief

Duidelijke website, nette levering met persoonlijk kaartje.

Betrouwbaar

De juiste goederen, die goed bevallen, compleet en op tijd geleverd voor de afgesproken prijs. De korting waar ik per mail om gevraagd had, en is toegezegd, is keurig op tijd overgemaakt. Betrouwbare partij dus.

Duidelijke webshop, prima kwaliteit en prijs en snelle levering.

Al jarenlang bestellen wij hier probleemloos onze spijkerbroeken. Prijs is prima en de levering oke. Retourneren is ook geen probleem. Altijd een persoonlijk kaartje erbij; leuk!.

Maten kloppen niet

Helaas de broeken zijn veel te wijdt en te lang. Ik heb jaren lang Brams Paris gekocht en gedragen.... Maar er klopt iets niet...... Ik stuur de broeken terug...... maar kom binnenkort naar Dordrecht om ze zelf te passen. Ik zoek een 100% katoenen spijkerbroek. Groet Hugo Havelaar

Vlotte levering, altijd een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Levertijd oke en product prima.

Ik heb de Danny stretch broek gekocht. Goede kwaliteit. Ik draag Bram Paris broeken al jaren met veel plezier.

Heel goed!

Prima broeken voor een mooie prijs.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht