Perfecte riemen en snel en netjes geleverd

Snelle service en goede kwaliteit.

In een woord, Geweldig.

Al met al een plezierige webshop

De levering duurde wel iets langer dan aangekondigd. Wat wel vervelend is -maar daar kan het bedrijf misschien niets aan doen- is een aantal Duits-talige phishing-mails van Fedex. Hoe die van m'n bestelling afwisten weet ik ook niet want de bezorging werd door Post.nl gedaan. Desondanks zou ik hier wel weer iets bestellen.

Was vroeger als klant bij je vader al prima geholpen nog steeds prima

Zo vader zo dochter prima

Vlot, snel en goed

Zondagavond besteld, Donderdag in huis. Vlot, snel emn de kwaliteit die je gewend bent.

Snel besteld via de site

Snel besteld via de site en snel in huis.

Ik bestel regelmatig broeken en ze zitten altijd perfect

Ik bestel regelmatig ze zitten altijd perfect

Goede producten en goede service.

Nu tweemaal een bestelling geplaatst en keurig ontvangen. Bij de tweede bestelling verkeerde riem (lengte) geleverd maar keurig opgelost. Mag de verkeerd geleverde riem houden en de goede riem wordt gratis nagestuurd. Zeer tevreden!

Snelle levering goede service klantvriendelijk

prima!!!!

Behulpzaam, denken mee, vriendelijke kortom prima adres voor een spijkerbroek!

Goede service en goede kwaliteit.

Prima snelle en correcte levering

Zie bovenstaand

Prima winkel met goede service.

Ik haal hier al mijn broeken

Ik bestel hier altijd mijn broeken. Het is snel, betrouwbaar en goed.

gewenste bestelling correct geleverd

voldeed geheel aan de verwachting.

Pas verzonden na reminder

De bestelling via de website verliep prima, zo ook de bevestiging hiervan. Informatie van daadwerkelijke verzending bleef uit. Daarom mail gestuurd. Kennelijk heeft 'Josien' daarna pas verzonden. Ook de aflevering op mijn adres verliep niet volgens schema. Brams Paris is wel een mooi merk. Ik hoop wel dat de ritsen in deze broeken niet zo snel kapot gaan als bij de vorige BP-broeken. Vooralsnog wel aan te bevelen. Bedankt voor het sympathieke bijgevoegde kaartje..

Correcte snelle levering

Al jaren goede ervaringen met Jojo jeans.

prima service

Ik had een verkeerde maat broek besteld, contact via de mail over ruilen van de broek verliep heel goed. Klantvriendelijke winkel.

Zeer goede assortiment en heel vriendelijke eigenaar

Ik vond snel een geschikte jeans in het uitgebreide assortiment. Dan waren er leveringsproblemen, maar JoJo Jeans was daar niet verantwoordelijk voor. Dan was er de poststaking in Duitsland. Maar al met al werd ik snel en goed afgeleverd.

topKeurig volgens afspraak verzonden en ontvangen met een uiterst vriendelijk briefje erbij.

Correct verzonden en afgeleverd met een persoonlijk briefje erbij. Goed gedaan.

prima!

~goede service, je wordt op de hoogte gehouden als iets niet leverbaar is en als het er dan weer is. Mooie kortingen en acties!

perfect afgeleverd

De bestelling is perfect afgeleverd, maar er was een broek niet op voorraad dit is netjes vermeld. De afgesproken lever datum kwamen geen broeken en daarna maar een mailtje gestuurd. Na een week reactie, ze worden geleverd. Zelf had ik er iets meer van verwacht, qua services van Jojo Jeans.

Goed als altijd

Je krijgt precies wat je wilt voor een normale prijs.

chapeau

Zeer betaalbare jeans, goede kwaliteit! Snelle levering!!!

prima winkel met goede begeleiding bij de koop

prima winkel met goede begeleiding bij de koop