Altijd goed en correct geleverd

Ik koop al jaren hier onze spijkerbroeken. Goede website en goede service als ik een keer een vraag had.

Mijn broeken besteld, snel geleverd en ook nog eens een mooie aanbieding

Snel, goed en betaalbaar

Al jaren bestel ik voor mijn man broeken van Bram Paris bij JoJo jeans. Betaalbaar merk van uitstekende kwaliteit en de pasvorm is goed. JoJo jeans is een fijne winkel met duidelijke webshop. Bestelling wordt goed en snel verzonden, met een persoonlijk kaartje erbij.

Netjes

Netjes verzorgd

Voor herhaling vatbaar

Netjes verpakt, jeans zitten nog in hun plastic omslag. Beschrijving op de website klopt, een model had een smallere pijp. De pasvorm is ideaal, ze zitten als gegoten en zijn helaas jammer voor Josien bijna onverslijtbaar. Leuk persoonlijk kaartje in het pakket

ik koop graag bij JOJO jeans

Als er iets niet op voorraad is , wordt het netjes doorgegeven of opgelost met een alternatief.

Altijd goed, ook de prijs.

Prima spullen en een goede service.

Alles verloopt altijd naar behoren.

Tot nu toe perfect maar deel 2 moet nog komen dat zijn 3 broeken 34 36

Tot nu toe perfect maar deel 2 moet nog komen dat zijn 3 broeken 34 36

Altijd netjes en snel geleverd, al jaren tevreden klant.

best genoch

bedankt

Alles weer prima voor elkaar

En de persoonlijke note is ook erg leuk.

Ik had twee riemen en een broek besteld ,en die passen perfect. ik had (broek)donker blauw besteld volgens voorbeeld .maar toen ik deze uit de doos haalde was hij wel donker blauw maar er zaten ook lichte vlekken op . dat vond ik wel jammer. dit zag ik niet op het voorbeeld.

Fijne broek goede pasvorm

Fijne persoonlijke service, is nergens meer, gewoon top.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Betrouwbare winkel

Service met een glimlach. Je aankoop wordt netjes op tijd en goed verpakt bezorgd. Kaartje erbij met een bedankje.....prima !

Bedrijft doet wat het belooft!

Goede prijs, netjes verpakt en een leuk persoonlijke touch binnenin de doos. Dat werkt!!

Toppy

Snel geleverd en natuurlijk weer de mooie goede spijkerbroeken die ik al jaren bestel bij jojo

Fijne webshop

Je kunt snel vinden wat je zoekt. Duidelijke communicatie over je bestelling. Snelle, keurig verpakte, levering. Lief kaartje bij je bestelling! Alleen maar positief!

Zoals altijd zoals het hoort, Josien

Eigenlijk heel simpel afspraak =afspraak. En natuurlijk zijn de produkten waarvoor je kiest, prima.

Ik heb al verschillende keren broeken besteld en ontvangen en telefonisch contact gehad. Gaat altijd goed.

Snelle levering en goed passende broeken

Snelle levering en goed passende broeken.

perfekt geregeld Een fijn persoon om zaken mee te doen

besteld en volgens afspraak geleverd Wat wil je nog meer

Prima, maar helaas is de maatvoering veranderd.

goede aflevering

alles werd in perfecte staat ontvangen

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht