Makkelijk, snel & goed

Al vele jaren klant

Een vlotte levering.

Ik bestel om het jaar twee Bram Paris jeans. Ik kreeg wat ik besteld had. Alleen het koeriersbedrijf had 3 bezoeken nodig om het bestelde af te kunnen leveren.

Bestellen eenvoudig Levering op tijd goed verpakt Alleen maar goed

Gewoon, zeer goed

Bestellen bij JOJO jeans is eenvoudig, levering is snel en netjes ingepakt. Persoonlijk briefje er bij, ontzettend leuk!

Gewoon een vriendelijk bedrijf . Bestel regelmatig broeken ,als ze niet op voorraad zijn wordt dit gemeld, super . Bij aflevering zit meeestal een hand geschreven kaartje .

Netjes op tijd geleverd met een altijd persoonlijk kaartje erbij

Jojo jeans doet wat ze zeggen. Ook leuk dat er altijd een persoonlijke noot op een kaart bij zit.

Zeer tevreden.

Keurig verpakt. En met een kort persoonlijk berichtje erbij.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Meerdere keren hier spijkerbroeken besteld. Één van de weinige plekken waar broeken in lengtemaat 36 altijd op voorraad zijn. Makkelijke site, kortingen en acties worden duidelijk in de prijs verwerkt. Snelle levering met als persoonlijke touch een handgeschreven kaartje.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snel, persoonlijk en gemakkelijk.

Ik heb al meerdere keren via JoJo Jeans besteld, altijd snel en makkelijk. Bij elke bestelling zit een handgeschreven bedankje, maakt het net wat persoonlijker.

Zoals altijd: gewoon erg goed

Zie mijn vorige antwoord en…….tot de volgende bestelling!

Zoals altijd: gewoon erg goed

Zie mijn vorige antwoord en…….tot de volgende bestelling!

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht