Nette en snelle levering

Mooie broeken

2 broeken besteld goede kwaliteit en mooi van stof. Levering duurde wat langer dan verwacht, maar al met al zeer tevreden

uitstekend

100% tevreden

Josien is top

Er was wat gedoe over de bestelde broeken. Josien hield ons prima op de hoogte en zorgde dat het in orde kwam. De persoonlijke toon en vriendelijkheid maken dat ik weer bij JoJo ga bestellen.

goede service

goede service en als iets niet direct leverbaar is wordt je op de hoogte gehouden.

Eerlijke online shop waar ik graag zaken mee doe!

Josien is altijd bereid voorafgaand aan de bestelling telefonisch even te adviseren over bv de maatvoering van de diverse merken, Top, prima service dus!

altijd goed

al een paar keer besteld bij jullie en het is altijd goed, leuk dat persoonlijke kaartje

Goed, betrouwbaar, vriendelijk

Bestel nu 2-3 jaar mijn spijkerbroeken hier. Prima winkel, houden mij netjes up to date als product/maat niet op voorraad is.

Ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering

Niks op aan te merken

Na bestellen snel reactie over voorraad. Keuze gegeven paar dagen te wachten, daarna snel en netjes geleverd. 2e aankoop bij jojojeans net zo tevreden als de 1e keer.

Altijd goed

Altijd uitstekende service en top producten

Vast adres om onze spijkerbroeken te bestellen. Fijn adres met goede persoonlijke service

Moeiteloos en perfect

Bestellen, betalen en klaar.

Mooi vlot allemaal

Goede kwaliteit

Tegen fijne aanbieding broeken gekocht. Snel verzonden, prima verpakt en inclusief persoonlijke boodschap. Zeer attent.

goede broeken, kwaliteit, prijs en service

Al jaren koop ik mijn broeken bij jojo. Altijd goed.

Persoonlijke benadering

Vroeger kocht ik mijn Brams Paris broeken op de markt. Toen deze marktkoopman met pensioen ging, kwam ik bij JoJoJeans terecht. En dat tot volle tevredenheid. Op tijd en correct geleverd. En altijd even met een persoonlijk berichtje in het pakket! Super.

Alweer een uitstekende levering

Een leuke aanbieding, voor een paar broeken (jeans) een goed merk qua prijs kwaliteit en de maat die ik draag op voorraad. Netjes mail over bestelling en binnen paar dagen in huis. Keurig en snel.

Kan ik iedereen aanbevelen als je de maat en de wensen doorgeeft komt alles goed.

Gewoon geweldige service ik heb al een paar keer broeken gekocht. Ik vraag altijd of ze wil kontroleren op draaipijpen, en dan komt het goed. Je krijgt een persoonlijk bericht en een handgeschreven kaartje, waar krijg je zoiets ik ben dik tevreden.

Ben al jaren vaste klant, dat zegt genoeg.

Proma service en snel geleverd

Vroeger altijd broeken van Bram Paris gehad.

Ik vindt het fijn om alle verschillen tussen de soorten broeken te kunnen lezen op de website en kan altijd de broek bestellen die ik wil hebben. Het wordt altijd snel bezorgt met een handgeschreven kaartje :) En DHL vertelde me precies wanneer het pakketje aankwam en ik kon het tijdstip wijzigen.

Geweldige service

Ik bestel al jaren bij JoJo Jeans en altijd naar wens. Duidelijke website en de maatvoeringen zijn goed omschreven. Het persoonlijke handgeschreven kaartje bij de bestelling, maakt het helemaal af! Dank je wel Josien!

Uitstekende service en snelle afhandeling bestelling.

Zie bovenstaande regel.

Uitstekende service