Helemaal top snele directe afhandeling

Helemaaltop

Ik koop hier al 10 jaar

Josien heeft een mooi assortiment broeken en dergelijke, strakke simpele mooie website. Super aftersales en altijd een leuk hand geschreven kaartje bij de zending. Ga zo door Josien.

uitstekend

de broeken zijn netjes verstuurd geen lange levertyd en de maat en de kleur waren perfect

toppie

echt supersnelle levering en alle broeken ook gelijk. heel fijn

Uistekend

Goeie service

Indien gewenst goed advies en snelle goede levering...

Contact met JoJo jeans is goed en straalt vertrouwen uit. Bij levering van de bestelling een met hand geschreven kaartje erbij van Josien. Klasse....

Ronduit geweldig!!

Duidelijke website, leuke aanbieding, vanaf het bestellen bij elke verandering een berichtje en keurig verpakt geleverd. Was m'n eerste bestelling, maar zeker niet de laatste!!

De bestelling werd keurig en snel geleverd met een persoonlijk kaartje. Wat leuk!

Helemaal top.

Behulpzaam en snelle service

Hele goede en duidelijke website

Goede en snelle service, heel fijn!

Zoals altijd, gewoon goed.

Zonder twijfel voor mij de beste broeken in mijn maat.

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Mit der Qualität der 247 Palm bin ich sehr zufrieden. Sie passt perfekt. Deshalb bestelle ich sie immer wieder. Die einzige Kritik, die ich habe ist die, dass für die Lieferung nach Deutschland (ich wohne im grenznahen Bereich zu den Niederlanden) im Gegensatz zu früher jetzt Versandkosten berechnet werden.

Prima levering

Top kledingzaak met klantvriendelijkheid en kwaliteitsspullen!

Ben zeer tevreden over de gehele bestelprocedure en levering! Mijn bijna 2 meter lengte blijkt geen enkel probleem voor een super passende 24/7 spijkerbroek met bijpassende riem.

Snelle service en afhandeling van een goed product

Broeken zijn snel en netjes afgeleverd. Goede service en snelle afhandeling

Kwaliteit

Andere jeans ontvangen na advies van Jo Jo jeans daar mijn merk niet meer geleverd kan worden. Nieuwe jeans is prima ontvangen.

Weer een feestje!!!

Voor de zoveelste keer een prima aflevering van Josien van JoJo Jeans! Een aanrader voor de betere jeans en dito service!

Keurig verpakt en op afgesproken tijd geleverd.

Snelle levering. De volgende dag waren de spullen er al.

Helaas kort van te voren een véél te ruim tijdvak van levering ontvangen. Ik kan niet een halve dag thuis blijven wachten op een pakketje. Gelukkig bleek het bij de overburen te zijn afgeleverd. Merkwaardig genoeg heeft de besteller dat niet aan mij laten weten. Overigens lijkt mij dit niet iets waar JoJo schuld aan heeft.

gewoon goed

was netjes naar wens

snelle levering en kwaliteit.

snelle levering en kwaliteit

Prima Snelle service We bestellen al jaren naar tevredenheid .

Wat je vraagt, ontvang je ook.

Wat je vraagt, ontvang je ook. Het is er ook snel en ook nog een beetje persoonlijk door het handgeschreven kaartje. Leuk!

Als er een broek niet is,wordt dit netjes opgelost.

Bestelde broek niet op voorraad, ander type broek die iets duurder was werd opgestuurd.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht