Prima jeans

Snelle website, duidelijke informatie Fijne broeken met net dat beetje stretch

Geweldig!

Ik ben heel goed geholpen met de afhandeling van mijn bestelling!

Kwaliteit uitstekend met een persoonlijke touch

Koop al jaren tot tevredenheid de jeans van Brams. Altijd constante kwaliteit en pasvorm. Bij iedere levering een handgeschreven bedankje. Waar vind je dat nog ?! Service is uitstekend!

Altijd beste kwaliteit Als je toch een andere kleur of maat moet hebben is het zo geregeld.

Alvele jaren mijn vaste leverancier.

Goede wijn behoeft geen kans. Kwaliteit van topklasse en de bijbehorende service. Wat wil je nog meer.

Gewoon goed…!

Gewoon goed…!

Gewoon prima

....

Een paar maal besteld , prima service.

3 keer besteld , 3x probleemloos

Kleurrijke snelle service en kwaliteit, zoals confetti....... :) :)

Mooie broeken van goede kwaliteit en betrouwbare onderneming. Bedankt voor jullie jubileum/verjaardag aanbieding!

Altijd goed

Leuke aanbieding tijdens feest van bestaan.

Zeer positief

Ik ben heel tevreden over JOJO jeans.

Ik had nog nooit van jojo gehoord maar ben erg tevreden met onze aankoop .

Top.

Al vaker besteld. Altijd netjes geleverd.

Persoonlijke benadering

Goede broeken, voor een goede prijs. Handig zoeken op de website. Veel keuze on maten, die overeenkomen met wat ik gewend ben. Leuke persoonlijke attentie in de verpakking.

Vlotte afwikkeling bestellingen zonder enige problemen

Elke bestelling wordt vlot en zorgvuldig afgewikkeld. Mocht er een product even niet voorradig zijn dan volgt er altijd vriendelijk en snel een bericht.

Gewoon goed, zoals het hoort.

Leuke actie. Drie broeken voor een keurige prijs. Prima pasvorm. Leuk verpakt i.v.m. jubileum. Felicitaties. Ga zo door!

Goed service, snelle levering en als er problemen zijn worden die netjes opgelost.

Snelle levering en als er problemen zijn dan worden die netjes opgelost

Goede webpagina en snelle bezorging

Ik heb nu een aantal keren broeken besteld en alles verloopt prima.

Vlot en Vriendelijk.

Goede kwaliteit !

Als eerste van harte gefeliciteerd met 40 jarig bestaan en opweg naar de 50 en weer perfecte broeken

Geweldige service en netjes.

Heel blij met de 3 broeken, complete verrassing met de confetti in het pakket en de prachtige Jojo sokken worden gedragen. Kortom alles goedverpakt en op tijd geleverd. Ik kom zeker terug.

uitstekend

uitstekenkende broeken en goede prijs

Prettig contact

Prettig contact

Prima broeken

Leuke aanbieding en goede kwaliteit

Ruime keuze en prima service

ik ben dik tevreden over deze webshop. Met name de service is helemaal ok. Vriendelijk, behulpzaam en probleem oplossend. Klein puntje van aandacht voor de website; het is niet altijd duidelijk of een product tijdelijk niet besteld kan worden(niet op voorraad) of dat het (voorlopig of helemaal) niet leverbaar is. Verder is JoJo zeker een aanrader. Kwaliteit voor een prima prijs.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht