Reactie van het bedrijf
Hoi Mark, dank voor je beoordeling. Met andere online winkels bedoel je met name de 'grote jongens' die zich dat kunnen veroorloven. Ik ben een eenmanszaak met goedlopende webshop, maar het niet vergoeden van de retourkosten is een bewuste keuze. Door de verzendkosten van de bestelling gratis te maken, betaal ik in eerste instantie de verzendkosten. Als je bij de retour had aangegeven een andere maat te willen hebben dan had ik die ook weer kosteloos naar je verzonden. Op deze manier delen we de (hoge) kosten. Het is ook zelfbescherming omdat een klant nu niet zomaar klakkeloos een bestelling doet, maar er even goed over nadenkt waardoor het aantal retouren binnen de perken blijft.. Hopelijk heb ik zo een beetje uitgelegd hoe en wat. .Ik weet dat er heel veel meer webshops zijn waar je zelf de retour kosten moet betalen en dat zelfs 'de groten' hier ook over nadenken omdat het soms de spuigaten uitloopt. (het aantal retouren en de kosten). Bedenk ook maar zo, een paar uurtjes parkeren om te kunnen winkelen kost ook een flinke duit! Groetjes Josien van Jojo jeans