Handig bestellen en super snel geleverd

Erg gemakkelijk om te bestellen te meer omdat deze kast niet in de winkel was. Zeer fijne jeans

Zeer goed.

De bestelling en levering is goed verlopen.

Goed meer hoef ik niet te zeggen. het leuke vond ik het hand geschreven kaartje . het geeft net het gevoel of je kennnen.

Prima volgens afspraak

Betrouwbaar en service gericht met een persoonlijk tintje.

Nalevering i.v.m. niet op voorraad netjes besproken En tevreden met de werkbroeken.

Zeer tevreden, zoals altijd.

Mijn bestelling ontvangen, zoals altijd keurig op tijd en goed verpakt. Uiteraard het handgeschreven kaartje erbij. Dit keer als cadeautje de sokken, ik vind ze helemaal geweldig en zal ze met plezier dragen.

Goed en snel

Netjes en snel geleverd

Mijn broeken zijn snel geleverd en vooraf melding gehad dat ze verstuurd waren

Zeer snelle afhandeling

Goede afhandeling en snelle bezorging

Prettig, met bij gevoegde bedankt communicatie.

Snel en goed

Goede prettige webwinkel met een persoonlijk tintje

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Helaas moest mijn broek terug omdat ik gegroeid was en ga nu eerst voor de goede maat naar een fysieke winkel….

Terug sturen zelf betalen

Het valt me tegen om het terug sturen van een broek, dat je de post kosten zelf moet betalen

Zoals altijd perfect geregeld.

Ik ben klant sinds 2018 en ben ontzettend enthousiast over de zeer goede service.

Kwaliteit en snelle levering

Je krijgt wat je bestelt. Vlotte levering en communicatie via email.

Keurige levering, fijne broeken

Netjes verpakt. Ik zou graag een indicatie van de levertijd willen zien. Het duurde een week voor mijn bestelling geleverd werd. Hoewel bij mijn bestellingen en op mijn account duidelijk stond dat de bestelling in afhandeling was, wil je eigenlijk graag weten wanneer je het ongeveer kan verwachten. Ook als het wat langer duurt. Daar is de algemene melding op de website niet voldoende voor. Geen verwijt, wel een TIP ;)

Klantvriendelijk en snelle levering

De site is makkelijk te gebruiken. Geen overbodige correspondentie, maar gewoon snelle levering.

Al jaren uitstekend!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd een persoonlijke wens en groet bij de aflevering!

Ik had al ervaring met Jojo Jeans en ben erg tevreden. Zij komen hun afspraken na. Jeans zijn netjes verpakt. Bijgevoegd een handgeschreven kaartje voor een persoonlijk tintje.

De goedkoopste met veel keus en snel in huis

Via de site een broek uitgezocht. Mijn kleur( grijs) en maat (36 x 32) zat er bij. Makkelijk betaald en snel in huis.

Ben erg tevreden over JoJo jeans

De jeans waren keurig ingepakt en voorzien van een leuk persoonlijk kaartje.

Altijd snelle en correcte leveringen met een handgeschreven bedankkaartje van Josien

Goed geregeld alles

Ondanks de vertraagde levering, de juiste broeken gekregen

Toppie, gewoon bestellen

Artikelen snel en correct in huis, complimenten !

Goed assortiment, snel geleverd

Ik doe al jaren hier mijn aankopen van jeans. Sympathiek bedrijf.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht