Goede producten snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit

Betrouwbaar.

Ik bestel hier vaker en altijd meteen geleverd en mocht er door omstandigheden iets niet meteen geleverd kunnen worden dan word er netjes en uiterst vriendelijk gecommuniceerd.

Mijn bestelling wordt altijd keurig en persoonlijk afgehandeld

zie bovenstaande

Netjes afgeleverd en Passen goed de broeken

Netjes afgeleverd en goede service

Prima..

Past prima na ontvangst. Ik zoek allang naar 100% katoen jeans en ik hou niet van nepjeans. Stretch of anders.. Na slijtage bestel ik weer bij jou.. Mvg. HJ.

Zeer nette service

Na telefonisch contact was het gekochte een dag ernaar thuis

Voldoende

Hallo Josien, Helaas stuur ik de broeken terug, was niet wat ik voor ogen had. Nergens op site, kan ik ontdekken hoe lang het ongeveer duurt, voordat het geld op mijn rekening teruggestort wordt... Zou je me dit nog even willen laten weten? Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet Christien Maas

Goed en snel geleverd

Brahms Paris broeken TOM gekocht, zeer tevreden, goede pasvorm.

Perfect geregeld

Door de maattabellen heb ik altijd de juiste maat. Doordat ik aan het afvallen ben, is dat nl elke keer kleiner. De broeken zijn van prima kwaliteit en het bestellen en bezorgen gaat moeiteloos

Snel en goed afgewikkeld

Ga zo door

Ruim voldoende

Op de dag van bestelling wel gelijk een factuur ontvangen, maar daarna weinig meer gehoord over het vervolgproces en het in behandeling nemen van mijn bestelling. Volgens mij zou dat beter moeten kunnen.

Mijn 1 ste ervaring : goed bereikbaar en klantgericht, erg prettig.

Na telefonisch contact ivm met het niet voorradig zijn van het door mij gevraagde artikel volgens de site, kon het bedrijf mij toch het gevraagde artikel bezorgen en was het snel geregeld.

super snelle levering met een woord TOP!

Super snelle levering met een persoonlijk tintje! kwaliteit uitstekend! zeker bestellen bij deze webshop! groetjes!

Fijne webwinkel

Webwinkel met prima service!

goede service

ook nu een goede service. pakket op de dag aankomen wat opgegeven was. Broeken van goede kwaliteit

Kwaliteit en levering komen overeen met de verwachting

Goede kwaliteit broeken voor een nette prijs.

Perfect en snel geleverd

De te kleine kon ik eenvoudig ruilen

Top broeken

Het kan zeker naar 5 sterren alleen ik krijg nog 1 broek, mijn advies zou wel zijn om de klant daar gelijk over in te lichten ipv met een kaartje in de doos, kaartje met bedankje is wel een leuke verrassing.

Bestelling en alles er om heen was gewoon goed

Het was mijn 1e bestelling bij Jojo maar het is allemaal goed gegaan. Duidelijke informatie er bij.

Snel besteld, snel afgeleverd

Via de site makkelijk te bestellen, en vrij vlot geleverd bij je thuis.

Prima geregeld

Woensdag besteld en zaterdag al in huis heb hier het gevoel dat je hier nog als persoon behandeld wordt en als een nummer zo als bij zovelen webshops.

Prettig

Alles prima geregeld, bezorging kan sneller

Soepel en snel

Prettig

De broeken werden snel geleverd, keurig verpakt. Top.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht