Correcte en nette aflevering door jojo jeans

Het bestelde product voldoet aan de verwachting, en wordt goed ingepakt verzonden, waarvan je ook bericht krijgt over het verloop. Nadat het pakketje in ontvangst was genomen bij PostNL duurde het wat langer (8à9 dagen) dan normaal voordat het bij ons was, door drukte bij PostNL. Bij het openen van pakketje zat een met de HAND geschreven kaart ik vindt dit zéér attent !! Wilt U weten wat er op stond? Bestel dan ook iets bij jojo jeans ik kan het U aanraden. Mvg. Gert

Slecht

In april besteld en geleverd in september???.

vlot en vriendelijk

Vlotte levering en een handgeschreven bedankkaartje erbij. Klein detail, maar zeer waardevol.

Bestel al jaren werkjeans bij josien,altijd vriendelijk, behulpzaam en goede broeken

Goede service en prima producten

nvt

Alleen maar goede ervaringen met jojo jeans ! Het handgeschreven briefje erbij maakt het persoonlijker , leuk om te ontvangen!

Een goede ervaring.

Alles volgens de afspraak. En een vriendelijk briefje bij de levering.

Snel winkelen zonder zorgen

Snel besteld en snel bezorgd.

Zeer prettige winkel met hoge service gerichtheid en heel betrouwbaar!

Altijd even vriendelijk, snel en betrouwbaar geholpen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd even een leuk handgeschreven briefje bij de aflevering van de artikelen, geeft eveneens een eerlijk en lieve indruk. Blijven doen hoor!

Erg goed

Het was jammer dat de levertijd er naar voren was geschoven omdat de broeken niet leverbaar waren.

Prima broeken, gebruik ze al jaren.

Prima broeken, gebruik ze al jaren

Doen wat ze beloven, gewoon net en goed bedrijf!

Kopen hier al jaren onze werkbroeken. Nette goede kwaliteitsbroeken.

Ik besteld al jaren bij jojo jeans nog nooit teleurgesteld ik raad.het iedereen aan om daar zaken mee te doen ook voor de kwaliteit top

Super goed!

Goede service. Vraag per mail,vlot antwoord.

Bestelling duurde lang

De bestelling heeft lang geduurd.

Correcte uitvoering van bestelling zeker met de persoonlijke kaart van Josien.

Prima in orde

De spijkerbroeken die wij hadden besteld waren niet meer voorradig bij de leverancier en het zou ruim 2 maanden duren. Lonneke van JoJoJeans is voor ons op zoek gegaan naar een vergelijkbare spijkerbroek met de Lengtemaat 38. En gelukkig is dat gelukt . Dat was een topservice ! De broeken ontvangen en mijn man is dik tevreden !

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Vrij snelle levering. Goede kwaliteit broek. Goed verpakt.

Verkeerde maat toegezonden gekregen

Service valt tegen. Telefonisch niet bereikbaar en email wordt niet beantwoord. Artikel terug gestuurd in de hoop dat het goed komt.

Fijne broeken en snelle levering!

Een goede eerste ervaring! Snelle levering! En fijne broeken!

Is goed

Was goed

Gewoon goed en snel geleverd

fijne goed passende werk jeans

mooi optijd geleverd. fijne werkbroeken

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht