Keurige levering, leuk persoonlijk kaartje er bij.

JoJo jeans: voor een lange slanke man is lang niet altijd de juiste jeans te koop. Hier wel! Bestellen is absoluut voor herhaling vatbaar.

Ik ben erg tevreden over jojo jeans

De website is erg overzichtelijken en het is fijn dat je nog even via een ander scherm de maten en lengters kunt zien. De pas maat vind ik geel goed. 4 broeken besteld en ze zijn allemaal goed. De broeken zijn binnen een week binnen bij de klant. Ps.even een tip Meschien handig om de heup omvang in cm er bij te zetten voor mensen die het niet zo goed begrijpen de maten. Vriendelijke groet L.s.zeeman

levering werd vertraagd door aanvoerproblemen.. kleur was denim ipv zwart.

goede service, duidelijke website, netjes verstuurd.

:-))

Goede ervaringen.

Fijn dat jullie ook jeans lengte 38 verkopen!

Fijne service en goede communicatie.

Voor de eerste keer broeken bij jojo jeans via internet besteld en het bestelproces verliep soepel. Levering duurde iets langer dan bij de meeste webshops maar dit wordt op de site ook al aangegeven. Levering verliep verder prima en netjes verpakt. Helaas pasten de broeken niet goed en zaten ze niet lekker. Retour sturen was voor eigen rekening maar ook dat staat netjes op de site vermeld. De afhandeling van het retour pakket verliep vlot en zonder problemen en na aanmelding van het retour pakket via de mail kreeg in ook netjes bericht terug. Het aankoopbedrag stond binnen korte tijd weer op mijn rekening. Prima service, maar helaas pasten de broeken mij niet.

geweldig

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk advies. Josien weet alles over de verschillende modellen van de jeans te vertellen . Wil je er eentje die wat wijder op de bovenbeen valt , dan geeft zij goed advies welke je moet bestellen .Ik vind hetook heel fijn dat je snel antwoord op je vragen krijgt .

Gewoon helemaal goed

Gewoon helemaal goed

Schnelle Lieferung guter Preis

Unkompliziert und schnell Preis und Ware gut Zu emfehlen Gerne wieder

Betrouwbaar, snel en heel vriendelijk

Betrouwbaar, snel. Niet moeilijk met retouren. En heel persoonlijk. Geschreven kaartje bij de levering. Mijn vaste leverancier van spijker broeken.

Al.jaren mijn vaste adres voor jeans

Altijd vriendelijk en zeer kundig. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Sinds ik in Dordt woon koop ik mijn jeans bij JoJo en hoop dit nog lang te kunnen doe.

Goede communicatie

Soms is een broek niet voorradig. Gelukkig werd ik tijdig geïnformeerd. Aangezien ik wel met spoed een nieuwe broek nodig had, heeft JoJo Jeans haar best gedaan de broek in een andere kleur te leveren. Dat lukte ook nog :-) Dat stapje extra levert 5 sterren op!

Snelle levering super

Fijne jeans voor een lage prijs.

ze verkopen wat ze zeggen

Goede broeken voor weinig geld. Goede levering die prima wordt aangegeven via email.

Heel meedenkend en klantvriendelijk

Communicatie is prima, over de levering en het omruilen van producten

Mijn pakket is keurig afgeleverd.

Duurde lang

Duurde dit keer langer voor dat ik de bestelling binnen had

Fantastisch Geweldig

Geweldige service.Geen gedoe als je ietswilt ruilen of terug sturen.Gewoon goed contact en t wordt voor jou geregeld.

Ik heb voor het eerst een broek bij Jo Jo Jeans besteld. De broek was niet op voorraad en ik kreeg netjes een mailtje dat de broek een week later geleverd zou worden. Een week later de broek netjes in een klein doosje ontvangen. Ik ga hier zeker vaker de broeken voor mijn man bestellen.

Goede website, perfecte communicatie !

Ik ben al jaren tot volle tevredenheid klant, nog nooit iets niet goed bevalen of teruggestuurd. Ook goed advies bij vragen, altijd snel antwoord en een heel aardig contact. Ook is men vatbaar voor suggesties (Brettels :-) ).

Fijn geholpen

Hartelijk dank dat al kan soms niet direct geleverd worden we dan toch nog weer aan broeken geholpen worden.

Het duurde even voor dat de broeken te leveren waren ,maar netjes gemaild dat het langer duurde . Alles netjes verpakt en ontvangen .

Klasse

Duidelijke info. Goeie service

Duidelijke informatie en goeie service!

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht