super

Goede service en snelle levering

levering zoals afspraak

keurig verpakt en snel geleverd

Goede en snelle levering.

De bestelling is keurig afgeleverd

De bestelling is keurig verwerkt en netjes verpakt afgeleverd wij zijn 100% tevreden over uw producten en bevelen deze graag bij andere aan.

Toppie

Broek besteld en ondanks vakantie periode snel geleverd. Heb inmiddels nog een besteld. Zal zeker in toekomst hier weer bestellen

Makkelijk te bestellen spijkerbtoeken voor mijn man die toch niet wil gaan winkelen.

Perfect,koop al jaren bij jojo jeans en is elke keer een prima ervaring zowel de service als de broeken die ik er koop!

snel en goed

goede ervaring al meerdere keren besteld bij jojo jeans

de helft bezorgd en telefonisch al 3 dagen niet bereikbaar

Echter teruggebeld door Jojojeans en naar tevredenheid afgehandeld.

prima jeans

broeken zijn prima en netjes geleverd

Nette broeken. Ik loop er weer netjes bij. Goed meegedacht met levering tijdens vakantie.

Nette broeken.ik loop er weer netjes bij. Goed meegedacht met levering tijdens vakantie. Echt een aanrader.

Kon mijn maat en stijl vlot vinden.

waardeloos

Ik heb verschillende broeken besteld 3 geleverd gekregen en wacht al 3 weken op de rest die nagestuurd zouden worden. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mijn Mailtjes. Dus mijn ervaring is niet zo best.

Prima, zo doorgaan!

Uitmuntend.

Zeer tevreden en een goede prettige communicatie

Ik ben tevreden over de site . Ook tevreden over de levering en de communicatie toen niet alles voorradig was. Werd naar afspraak geleverd. Keurig verpakt met een persoonlijke note erbij. Het is geleverd aan een afhaalpunt bij ons in de buurt van ons tijdelijk adres. Kortom .....heel tevreden!

Goed advies,snelle verzending

Goede prijs,kwaliteit,snelle levering

Snelle levering van goede broeken voor een betaalbare prijs!

Hartstikke goed

Weer zeer tevreden

Zitten weer als gegoten en weer een snelle levering

Fijne zaak, goede kwaliteit.

Wij zijn al jaren klant bij Jojo jeans. Wij kopen er voornamelijk Bram Paris, mooie broeken voor een prima prijs. Snelle verzending, goede service. Een echte aanrader!

SUPER

Een snelle, correcte levering. Zeker weten als we toe zijn aan jeans we bestellen bij JoJo

Josien is heel geduldig en aardig.

Ze reageert snel op een mail en ook de bestelling is er snel.

perfect

kom altijd de afspraken na snelle levering

Geweldig!

Jojo jeans is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Snelle reactie op vragen. Duidelijke antwoorden, snelle levering en steeds klantgericht. Een echte aanrader!

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht