Snel, vriendelijk, correct, goeie prijs/kwaliteit.

Zeer tevreden!

Alles keurig verzorgd

Prima verzorgd en geleverd.

Goed spul voor een redelijke prijs!

Altijd goed geholpen. Bestel er regelmatig broeken waar ik dik tevreden over ben. Uitstekende service.

goede service!

twee shorts besteld, mooie kwaliteit maar voor mij net te strak. Teruggestuurd en met ongeveer een week stond het geld terug op mijn rekening.

SUPER PRODUCTEN EN SUPER SERVICE.

Koop al jaren jeans bij jojo jeans. Altijd tot tevredenheid. Toen er echter een keer een rits stuk bleek heb ik dit op hun kosten mogen laten repareren. Top.

Wederom een goede service!

Snelle levering, tevreden klant.

Ervaring is top aan rade 100 %

2 spijkerbroeken gekocht, deze waren snel en prettig bestel proces, snelle levering. Broeken paste perfect. Ik bestel hier zeker nogmaals

Ondanks dat helaas 1 van de 2 bestelde broeken niet op voorraad was (wordt nageleverd wanneer weer op voorraad) en de andere geleverde broek een productiefout bleek te hebben, toch een zeer prettige ervaring. Broek met productiefout mocht ik houden (dus geen terugzendkosten voor mij) en de vervangende broek kreeg ik kostenloos toegestuurd. Een prima shopervaring ondanks wellicht wat ruw begin. Kleine webshop met grootse service.

Goede communicatie en snelle levering.

Goede en snelle service

goede snelle levering!

Goede kwaliteit en communicatie

Fijne service, kwaliteit en snel geleverd.

Goede service en kwaliteit voor een redelijke prijs

grote keuze snelle levering

Altijd goed geholpen en goede broeken voor mooie prijs

Altijd goede broeken, snelle bezorging 3n niet te duur

Snelle levering en producten zijn naar verwachting.

Fantastisch!!

Snel bestellen mogelijk, website is erg duidelijk en ik weet wat ik wil hebben. Bij een probleempje word ik snel en correct geïnformeerd.

Goed geleverd

Geen problemen. Alles netjes op tijd binnen.

Broek is prima kwaliteit en sterk de zakken zijn niet zo sterk graag sterkere stof gebruiken

prettig

het verliep allemaal goed

Goede en duidelijke website.

De broeken die we wilden bestellen, waren goed en duidelijk te vinden op de website. Er is veel keus en de foto's spreken voor zich! Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima verzorgt.

Prima voor elkaar.

Altijd goed

Al jaren klant en ben zeer tevreden.

perfecte aflevering van goede artikelen

alles in perfecte staat ontvangen

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht