goede goedkope broek

Zou geen enkele kritiek kunnen verzinnen

Goed, zoals altijd

Alles was weer perfect in orde. Hier ben je nou graag vaste klant.

Prima winkel

Prima prijs-kwaliteit verhouding Snelle levering Leuke mensen

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd, overzichtelijke site

Top broeken en top service

Binnen 48 uur geleverd. Top. En mooie kwaliteit voor een lage prijs

Ik ben zeer blij met de broeken

Makkelijke website met prima broeken

Bestel al sinds enige tijd hier mijn stretch broeken. Prima kwaliteit en mooie prijs. Kan het iedereen aanbevelen.

Perfect.

Goede spullen. Snelle levering.

Goede prijs, goede kwaliteit, goede service

Meerdere malen, meerdere producten besteld. Altijd netjes geholpen, netjes geïnformeerd als iets een beetje langer duurt als nodig. En natuurlijke de persoonlijke touch, ook erg leuk!

Wederom een snelle levering en een prima kwaliteit. Bovendien met een persoonlijke dankzegging voor de bestelling. Maakt een online-bestelling toch weer persoonlijker.

Altijd goed perfecte maat ik bestel altijd bij jo jo hij wil geen andere

Altijd goede ervaring gehad en nog steeds.

Al menig bestelling bij Josien gedaan, dit keer iets langere levertijd, werd ik keurig van op de hoogte gesteld, voor mij geen probleem. Vandaag bestelling ontvangen, helemaal goed zoals altijd, en altijd een handgeschreven kaartje erbij, helemaal leuk ! Ik ben weer blij, dank Josien

Positief

Zorgvuldig verpakt en snelle levering

...

....

Topwinkel!!

Goede en heldere site, duidelijke en eerlijke communicatie als er iets niet goed gaat. Afspraken worden goed nagekomen!! Correcte levering!

Ondanks voorraadproblemen toch nog snel geleverd.

De broeken komen bast wel snel binnen. de broeken zijn goed, alleen zit er wel eens verschil in de zelfde broeken vooral de rits, bij de een wil de rist wel eens moeilijk dicht gaan. verder te vrede, zij doet het goed! PS: de 3 en half ster, het kan altijd wel beter.

Snelle en juiste levering.

Prima alles naar wens.

Komen afspraak na

Fijne webshop

In de webshop vind je heel veel broeken die in heel veel breedte- en lengtematen geleverd kunnen worden. Communicatie verloopt prima. Verpakking is prima in orde.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Alles goed en snel geregeld . Zo als altijd.

prima bedrijf en goede service

vlotte levering en ook prima service bij het oplossen van een klacht. Prima bedrijf om te bestellen.

Snel en goed.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht