Snelle service en goed produkt!

2 riemen gekocht waarbij een correcte maat aanduiding stond.

TOP.

De bestelling werd super snel geleverd.

Goede service en lekker snel de broeken ontvangen

Prima winkel om jeans te kopen

Ik had - per ongeluk- een foutieve lengtemaat opgegeven en na 1 telefoontje werd dat direct aangepast! Klasse en een snelle reactie - prima service !

Levering netjes afgeleverd

Broek voldoet aan verwachting goede pasvorm

Ik bestel hier al een aantal jaar mijn spijkerbroeken en dat bevalt prima. Duidelijke foto's en uitleg.

goed en snel

Goede snelle levering

De broek werd snel geleverd en was netjes verpakt met een bijgesloten briefje van de verkoper.

Geweldige on line shop

Snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer tevreden. Snel geleverd en precies het goede type en maat. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. Het gaat toch om een goede pasvorm en die is bij iedereen anders. Top

Betstelde broeken waren bekend dus snel gevonden op de site snel geleverd met 1 nalevering waarover goed contact

Ik vond het heel netjes dat Josien mij op de hoogte hield..

Top service.

Na foutje van mij, verkeerd gelezen, heel netjes antwoord gekregen. Thnx!

Supergoede service met een persoonlijke touch

Snelle levering, broeken keurig ingepakt. En superlief een handgeschreven briefje erbij

Keurige prijzen en snelle levering

Altijd fijn om zaken te doen met JoJo jeans.

Vriendelijk en correcte afhandeling van de bestelling.

goed verpakt en netjes geleverd

naar tevredenheid geleverd

Super service

Al geruime tijd klant bij JoJo en het blijft een geweldige service, altijd even dat geschreven kaartje bij je bestelling... Top!

Geweldig !

De broeken waren niet direct leverbaar, en hiervan werd ik netjes op de hoogte gesteld. Heel leuk en persoonlijk een kaartje erbij met hartelijk dank voor je bestelling.

Alles klopt

Strak uit gevoerd

Al vaker werkbroeken voor mijn man hier besteld. Altijd keurig geleverd en redelijk snel. Deze keer wat later geleverd, maar er werd een mailtje gestuurd dat de broeken wat later kwamen. Prima dus.

Prima bedrijf

Goede en snelle service

Tevreden

Ik ben tevreden met de werking van mijn bestelling.

Vlotte levering met persoonlijk briefje, leuk!

Fijne broeken, zowel dames als heren. Pasvorm is heel goed. Niets op de levering aan te merken en leuk om te zien dat er een persoonlijk briefje bij de bestelling zit.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht