Juiste bestelling ontvangen en snel geleverd

De website vind ik overzichtelijk en eenvoudig met bestellen. Levering is snel en goed. Kwaliteit van kleding is ook goed. Aanrader

Wederom broeken besteld, ondanks de waarschuwing dat het langer kan duren werden de broeken zeer snel geleverd. Ze vielen erg klein uit waardoor ik ze niet paste. Terug gestuurd om om te ruilen dit ging ook super snel

goed verzorgt

De juiste maatvoering van 'mijn' favoriete spijkerbroeken

Sinds meer dan 5 jaar (denk ik) bestelt onze familie spijkerbroeken bij JOJO. Dat goed netjes, en goed. Met name dus de maatvoering, zodat je nooit iets terug hoeft te sturen.

geweldig

Per computer besteld. na 2 dagen in huis. sneller kan toch niet. helemaal blij mee.

Prima leverancier

Koop al jaren na tevredenheid bij u

Ik bestel er nu al een paar jaar en het bevalt uitstekend, dat ik er nog maar vaak kan bestellen

Prettige broek

Vlotte service

Prima prijs

Prima prijs en geen verzendkosten.en netjes verpakt

prima winkel

Goede service!

We zijn goed op de hoogte gehouden

Prijs-/kwaliteitsverhouding uitstekend

Slijtage aan knoopsgat sluiting is erg groot. Aandachtspunt voor versteviging, leren inzetstuk bijvoorbeeld rondom knoopsgat of extra stiksel

In een woord geweldig. Bestellen betalen, en broek binnen.

Geweldige service

Het handgeschreven kaartje er bij is een teken van goede service.

Alles naar wens

Snelle vlotte levering

Goéd

Persoonlijk en super service

Snelle en persoonlijke communicatie. Produkt heeft constante, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Draag al jaren naar volle tevredenheid Brams Paris.

Bestellen en leveren goed geregeld.

Prettig kopen bij Josien en de kleding is van prima kwaliteit. Ben blij met deze webshop.

Snel en Goed!

Gewoon een prima winkel, overzichtelijke website en snelle levering. Alles staat goed uitgelegd op de website, vooral waar je op moet letten bij de maten. Bestelling verliep soepel en snel, en ook het leveren was binnen een paar dagen. Heb hier al meerderen keren besteld, altijd goede kwaliteit, en zal zeker nog wel vaker gaan bestellen in de toekomst.

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd.

Je favoriete broek via internet thuis,ideaal! Top Jojo jeans!

Al vele jaren topservice en redelijke prijzen.

Eerst via mijn moeder en later zelf...goede prijs- kwaliteitsverhouding. En topservice in de zaak. Ze weten je broekmaat al gewoon door te kijken.

Goed geregeld!

Mooie webshop, lekker overzichtelijk. En ook ideaal is de maattabel voor de verschillende soorten/maten van de broeken.

Blij met Jojo.

De broeken zitten perfect.

keurg nette afhandeling.

organisatie is goed.Echter de klitteband van mijn broeken is onder de maat.Deze is vrij slapjes.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht