Prima geregeld!

Goed geregeld.

Voldoet aan alle verwachtingen

Precies wat ik zocht, voldeed volkomen aan mijn verwachtingen

De riemen zijn snel en keurig afgeleverd

Prima service.

Niets op aan te merken. Goede uitgebreide site met heldere info.

Een 10 met een pluim

Altijd een goede ervaring met jojo jeans, maakt niet uit wat er gebeurt. Goede kwaliteit kleding, uitstekende service, alles wordt netjes afgehandeld. Heb er al eens over nagedacht om er heen te gaan, gewoon om te kijken wie er nu achter zit, voelt altijd goed aan.

Prima en snelle service daar is niets mis mee

Koop al jaren lang de Brams Paris stretch jeans. Ik vermoed alleen dat ze nu bij een andere fabriek vandaan komen. Lengte 32 is ineens een stuk langer dan een paar maanden geleden. We zullen de broekspijpen dus weer moeten omslaan. Maar we bestellen ze over een maand of wat gewoon weer bij JoJO.

tevreden vaste klant

ik bestel niet voor niets steeds opnieuw bij jullie. Toch?

Goed en netjes verpakt

Goede communicatie ,en netjes afgehandeld

altijd goede kwaliteit

bram paris broeken zijn nog steeds goed van kwaliteit, vroeger waren ze van een wat zwaardere denin gemaakt en waren dus onverslijtbaar.

Al jaren klant tot volle tevredenheid.

Goede kwaliteit spullen. Prima service met persoonlijk tintje. Altijd netjes en vlot geholpen. Zeker een aanrader om terug te komen.

Prima webwinkel.

Duidelijke site en snel geleverd. Helaas was het niet wat ik wilde maar dat lag niet aan de winkel. Volgende keer beter...

Josien runt haar webshop met liefde.

De persoonlijke benadering met een kleine boodschap bij de levering bevalt mij erg goed.

Prima webshop, goede service, snelle levering en goede spijkerbroeken

Snelle levering en goede maatvoering@

Prima broeken

De broeken Pasen prima en de bestelling en het contact is heel fijn !!

Uitstekende persoonlijke service

Ik bestel al jaren regelmatig jeans bij Josien, naar vollen tevredenheid. Maar vooral in deze bizarre tijd vind ik dat je de kleine ondernemer moet steunen. Het is niet zo moeilijk om je spullen bij de grote jongens zoals Wehkamp of Bol.com te bestellen, maar die draaien hun omzet toch wel. Daarom ben ik des te meer van mening dat het belangrijk is om de kleinere locale ondernemers te steunen. Veel succes Josien!

volledig volgens verwachting

ik had eerder broeken bij JoJo besteld en dat ging goed en snel en ook deze keer zeer snelle levering en precies wat ik heb besteld.

goed kontakt en snelle afwisseling. Blij dat ik de site gevonden heb.

Mooie broeken, weinig geld én uitstekende service!

Mooie broeken, weinig geld én uitstekende service!!

Klasse

Helemaal goed

Naar verwachting goed

JoJo voor Jou :-)

prima assortiment! JoJo. is supervriendelijk , snel, gezellig.

top

Koop al jaren spijkerbroeken bij Josien, altijd dik tevreden !

Snel en goed

Snelle levering en goed contact. Product was ook goed

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht