Fijne degelijke riem

Mooie prijs, netjes verpakt, gezellig bedankkaartje erbij, top.

Koop al jaren bij Jojojeans en zeer tevreden

Ik koop al mijn spijkerbroeken bij Jojojeans wat zeer goed bevalt. Nu met de corona-crisis vond ik het nodig even extra te bestellen zodat mijn favorite winkeltje blijft bestaan. En hoop dat met mij vele andere kopers er net zo over denken. Samen trekken we de ondernemers door de crisis. Nu over Jojojeans, vlotte levering, keurige prijzen en gewoon goed spul. Net even leuker als bij andere websites is het handgeschreven persoonlijke bericht in het pakket. Bestelling niet machinaal behandeld maar door een warm mens. Geweldig. Tot de volgende bestelling zou ik zeggen/schrijven. Dank u wel Josien van Jojojeans.

Vlotte afhandeling

Snelle levering, goed produkt

Snelle levering, goed produkt

Josien doet het goed met de jeans!

JoJo jeans: prima broeken, prijs en levering.

Al jaren

Heb alleen jeans en koop alleen maar bij JoJo. Dat zegt genoeg denk ik.

Hele snelle en keurige levering

Voor mij was dit een onbekende webwinkel. De gok genomen om spijkerbroeken te bestellen. Erg tevreden. Voor herhaling vatbaar. Ook voor grotere maten.

top !

Voor het eerst besteld. alles ging perfect !

Gewoon goed

Snelle levering netjes verkoopakte.

Gemak van bestellen en snelle bezorging

Ik draag al lang spijkerbroeken van 24/7 en dan is dit superhandig om ze via internet te bestellen.

Snel en correct

Snel en accuraat door jojo winkel maar DHL is onduidelijk in zijn moment van afleveren .

Professioneel

Weet precies welke modellen ze verkoopt en hoe ze vallen en welke je het beste kan hebben. Goede bereikbaarheid en bereid mee te denken.

Altijd snel en correct geleverd !

Altijd een leuk kaartje bij de levering !

Snel en keurig geleverd

Broeken besteld, snel en keurig geleverd, zoals het hoort. Ook een persoonlijke noot erbij. Het hoeft niet, maar geeft wel een beetje extra.

Mijn ervaring super bezorging helemaal goed product uitstekend.

Briljant

Duidelijke omschrijving van de ruime keuze. Goede communicatie over de levering.

bestelling snel en correct geleverd

Mijn 2 spijkerbroeken zijn snel en goed geleverd.

Uitstekende zaak

Heel vaak al bij deze zaak besteld altijd alles perfect geregeld

Top levering tot de volgende keer

vertrouwd en tevreden

Al langer klant en keer op keer zeer tevreden. en altijd een persoonlijk berichtje bij je artikel.

Snelle levering en fijne broeken. Ik heb in het verleden ook broeken van jullie gehad en die waren ook naar wens.

Prima artikel

Snelle levering en prima producten goed geprijsd.

Van begin tot eind is de bestelling uitstekend gelopen!

Een aanrader als je spijkerbroeken nodig hebt en je wilt er de deur niet voor uit. Veel keuze, alles op voorraad en snel bezorgd. Dat is combinatie met scherpe prijzen maar JoJo jeans tot een plezierige webwinkel.

Grote Spuistraat 13

3311GE Dordrecht