Snel in huis en comfortabel, ze bieden ondersteuning waar dat nodig is.

Snel in huis en comfortabel, ze bieden ondersteuning waar dat nodig is.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Deze inlegzolen verlichten perfect de pijn.

• Tips of verbeterpunten? Kan deze aanbevelen bij hielspoor.

Niet verwacht dat mn klachten zo snel minder werden

Op advies van mn vrouw de zooltjes gekocht ,had hielspoor tijdje ,en nu aantal weken later zijn mijn klachten al sterk afgenomen en vrijwel geen pijn meer,super tevreden

• Tips of verbeterpunten? Mijn sokken stropen wel eens op met schoen aantrekken om dat de zool beetje stroef is ,

Heerlijk dempende zolen bij Reuma

Ik loop al jaren op deze zolen. Omdat ik vaak pijn heb onder de bal van de voet, is goede demping noodzakelijk om minder pijnlijk te lopen. Dit zijn de beste zolen voor in je schoenen!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn eerste paar bevallen beter dan de leren ( tweede paar ). Zijn wat stroever met instappen en wat minder soepel.

Zorgt voor vermindering pijnklachten

Ik heb een peesplaatontsteking onder mijn voet. De zooltjes in mijn schoenen zorgen ervoor dat mijn voet wat minder pijnlijk is. Ik raad de zooltjes dan ook aan, omdat ze verlichting van de klachten geven.

• Tips of verbeterpunten? Die weet ik zo niet.

Zeer vlotte levering, pasvorm is perfect en m´n voeten voelen zich lekker.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig geen pijnlijke voeten meer

Na een paar dagen lopen van mijn pijn af

• Tips of verbeterpunten? Geen

Geeft verlichting

Echt op moeten bouwen om te wennen nu paar in gewone schoenen en in m’n pantoffels want mis ze toen ik alleen pantoffels aan had thuis dus blij dat ik er meteen 2 besteld heb. Heb er zeker baat bij.

• Tips of verbeterpunten? Weet ik niet

Helemaal tevreden

Deze zolen draag ik met plezier. Tot nu toe zijn mijn klachten grotendeels weg.

Super tevreden

Ik loop nu al een paar jaar op deze inlegzolen en ben er super tevreden mee. Ik draag deze voornamelijk in mijn werkschoenen die ik gemiddeld 10 uur per dag draag.

• Tips of verbeterpunten? De lederen inlegzool in zwart leveren

Fijne zooltjes, die goed voelen.

Ik ben al m’n derde paar zooltjes aan het gebruiken! Het bevalt goed, ooit begonnen ivm hiel spoor, waar ze zeker voor hielpen. M’n rugklachten zijn wat minder geworden, dus blij mee! Ook zeker goede prijs/kwaliteit verhouding en echt fijn dat je ze kan terug sturen, zelfs als je ze al op maat geknipt hebt! Ik bestel altijd 2 paar tegelijk, dan hoef je ook geen verzendkosten te betalen!

• Tips of verbeterpunten? Lekker zo doorgaan!

Blij mee!

Voor de eerste keer aan de " zooltjes " ; zeer tevreden! Heb geen pijn meer, ben er blij mee.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heerlijk om weer pijnloos te lopen

Eindelijk een bedrijft dat doet wat ze beloven. Goed product. Snelle levering. Paar dagen wennen, maar dan merk je weer het plezier van wandelen. Zeker een aanrader...

Klantvriendelijk

Het bestelproces heb ik erg klantvriendelijk gevonden. Over de zolen de comfort plus zouden wat gladder mogen zijn. Gaat stroef met sokken omdat het leder wat ruw is. Ze lopen wel lekker maar heb bij rechtervoet nog wat last onder de voet in holte wat hopelijk nog verdwijnt. Nog even afwachten dus.

• Tips of verbeterpunten? Bovenzijde leder wat gladder mss as ken

zowel de Sensi als de Comfort voldoen uitstekend. merk geen verschil in voetklachten tussen de aangemeten zolen van de podoloog en de zolen van footlogics.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze nodigen uit verder te gaan

Niet alleen om er meer van te bestellen , omdat je meerdere schoenen hebt, maar ook om weer meer te kunnen wandelen door de subtiele, makkelijk op maat te snijden,ondersteuning van je voet.

Klachten vrijwel verdwenen

Ik moet zeggen dat het gebruik van de zooltjes veel meer effect hadden op mijn peesplaatklachten dan verwacht. Beter én sneller. En dat het handig is dat ik ze overal in kan dragen van m’n zware Meindl bergschoenen tot mijn sloffen en hardloopschoenen. Ik blijf ze voor alle zekerheid nog maar even dragen tot ik zeker weet dat ik weer zonder kan. Evengoed zitten ze niet in de weg, comfortabel genoeg, dus geen probleem om er langer mee door te gaan

• Tips of verbeterpunten? Iets meer aanwijzingen over de wijze van “bijknippen”, waar op te letten, tot hoever, in de breedte en de lengte

Geweldig service en product

Ik loop nu een paar weken op mijn footlogics senzi en ik moet zeggen in het begin was het even wennen maar nu zou ik niet meer zonder kunnen. Ik heb al jaren last van neuropathie in mijn voeten en ik moet zeggen het afgelopen jaar begint het pijnlijk te worden, maar dankzij de inlegzolen van footlogics is wandelen zonder pijn voor mij weer mogelijk. Het voetbed van de footlogics senzi is heerlijk zacht en het memory foam zorgt voor een perfecte demping. Kortom een perfect product en de service van Moniek is super. Matheus Smits

Heel blij mee!

Had ik eerder moeten weten. Vrij snel namen mijn klachten af. Ze zijn nog niet helemaal weg maar dat verwacht ik binnen enkele weken wel. Vandaag na 8 weken weer een rondje hardgelopen. Heerlijk!

Prima zolen van Footlogics

Omdat ik al een tijdje pijnlijke brandende voeten had met name 's avonds of na staan - wandelen heb ik de Sensi zolen gekocht en namen de klachten al snel weer af. Prima service en behulpzame vriendelijke medewerkster die ook nog de kleine zooltjes stuurde om te testen. Die pasten bij mij niet goed in de schoenen, retour sturen geen probleem. De zolen zijn eenvoudig op maat te maken.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

In een woord: FANTASTISCH!!

In een woord: FANTASTISCH!!!

Merk geen verbetering

Zonde van m'n geld

• Tips of verbeterpunten? X

Iemand wees mij op deze site omdat ik al veel geprobeerd had aan inleg zooltjes. Bij bestelling ging het in eerste instantie niet goed bij de post verwerker maar Moniek heeft dit direct opgelost zodat ik binnen no time mijn zooltjes kon ontvangen. Ze lopen echt geweldig en heb geen pijn meer met lopen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend, geldt met name voor support rondom de bestelling. Zooltjes waren te groot, had maat kleiner gekund. met goede schaar aan te passen. Nu zitten ze prima. Kwaliteit met leer is uitstekend !

Markerkant 13 3

1314 AL Almere