Loopt weer lekker

Op het moment dat ik de nieuwe footlogics zooltjes weer in mijn schoenen heb denk ik had ik toch eerder moeten doen. Het loopt weer fantastisch. Ben al jaren een zeer tevreden klant.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima zooltjes, met tips voor het dragen

Blij met mijn inlegzolen (nooit gedacht dat ik deze zin nog eens zou schrijven :)). Ik kreeg zere voeten in mijn praktisch-voor-bij-de-paarden-rubberlaarzen. Nu met de op maat geknipte zooltjes erin zijn ze een plezier om mee te lopen.

Bevalt prima

Wat een verbetering… Klachten van neuropathie in mijn voet, met de inlegzooltjes (Sensi) meer stabiliteit en stevigheid Heb meteen een tweede paar besteld

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne zooltjes. Heb bijna geen last meer van mijn onderbenen en ik heb ze nog niet eens zo lang! Heel erg tevreden!!

Iets verbetering

Ik draag de zolen nu voor de derde week en ik heb iets verbetering aan mijn voeten .de zolen zijn makkelijk op maat te knippen en geven goede demping aan je voeten

Topzolen

Zeer tevreden over het product. Geeft echt verlichting aan pijnlijke voeten/onderbenen. Heel blij mee.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben super tevreden met de zooltjes. En mijn klachten aan mijn voet zijn bijna weg.

Ik ben er blij mee

De eerste week was ik zo blij met de zooltjes. Ik kreeg gewoon veel meer energie en zin om te wandelen. Het ging wat beter met mijn rug had ik het idee. Maar nu heb ik toch weer last van mijn rug. Maar vind de zooltjes geweldig en fijn. Heb er ondertussen al 5 gekocht.

In 1 woord fantastisch

• Tips of verbeterpunten? Heerlijke inlegzolen

Een sterke verbetering van klachten

Ik hen 1 paar zooltjes besteld om te kijken of mijn hielspoor links en rechts in pijn score zou verbeteren. Meteen bij gebruik van de zooltjes merk je echt direct positief verschil. Bij mij zijn klachten overdag zeker gehalveerd.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede zolen en vlotte service

Ik heb twee bestellingen bij Footlogics geplaatst. In beide gevallen waren mijn zollen vlug en probleemlos angekomen. De zollen zijn comfortabel en passen in de meerderheid van de schoenen die ik heb. Kwaliteit en goede service.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Geen tintelingen aan mijn tenen

Goede ondersteuning onder mijn voeten

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel blij met de zolen. Had veel klachten van mijn agillespees na een ongeluk. Nu loop ok beter en haast geen klachten meer . 2e paar er toch bijbesteld voor mijn winterschoenen .

Fijne zooltjes!

De fijnste zooltjes! Gaan ‘n behoorlijke tijd mee en zijn n verademing voor mijn voeten!

• Tips of verbeterpunten? Geen

goede zolen, voldoen aan verwachting

Ik heb de groene zolen aangeschaft vanwege achillespeesontsteking, en ze ziten heerlijk. De soepele zool is aangenaam in het dragen, met name ook voor de hiel. En goed op maat te knippen. Snelle levering, en goede informatie erbij. Een aanrader!

Voel duidelijk verbetering

Heb de luxe zolen besteld. Omdat ik op de wachtlijst sta voor een knieprothese heb ik waarschijnlijk een verkeerde houding aangenomen waardoor ik last kreeg van pees en hielspoor. Door deze zooltjes is die pijn in ieder geval een stuk afgenomen. Soms zelfs helemaal geen pijn. Wat mij wel opvalt is dar de zooltjes erg groot zijn. Heb maat 37 en moest van de kleinste maat zoveel afknippen zodat de verhoging voor de holte van de voet eigenlijk een beetje te ver naar voren zit.

• Tips of verbeterpunten? Zolen iets meer aanpassen aan maat schoenen

geweldig!

De zooltjes zijn beter dan ik had durven hopen. Vanaf dag één loop ik er de hele dag op en mijn voetklachten zijn serieus een stuk minder. Ik heb ook zooltjes van de podotherapeut, maar die hebben geen positief effect. Ik blijf dus voorlopig deze gebruiken. Heb gelijk twee paar gekocht, dat scheelt met het wisselen van schoenen.

Fijne inlegzolen

De zolen werken goed,pijn in de hak is weg. Goede communicatie en goede service!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De inlegzolen Footlogics comfort plus geven mij een zalig loopgevoel.

Prijs kwaliteit een dikke 10.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op zich wel mooie zooltjes

De steunzooltjes bevallen mijn niet zo,ik heb nog steeds last van pijnlijke voeten,maar ik heb slechte voeten ,voor mij is het beste dat ik naar een podoloog gaat voor aangepaste steunzolen.

• Tips of verbeterpunten? Nee

De zolen bevallen goed.

Na een aantal jaren door een podoloog aangemeten zooltjes te hebben gedragen, wilde ik deze eens proberen. En tot mijn verbazing lopen ze heerlijk. Wel met mijn podoloog overlegd of ze op de langere termijn kwaad kunnen. Zij adviseerde mij het eerst eens zes tot acht weken te proberen. Ik heb minder pijn (vetkussenschade) bij het lopen. We kijken het nog even aan.

viel tegen

ik heb ze nog niet echt uitgeprobeerd de inleg zolen zijn behoorlijk dik en passen daarom in geen van mijn schoenen ik heb er zelfs al een stukje van de voorzijde afgehaald dus retour zenden kan helaas niet meer

Heerlijk

Ik heb nu een paar weken de zooltjes in omdat ik weer hielspoor klachten kreeg. Nu bijna geen klachten meer en kan weer heerlijk wandelen met de zooltjes.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn zoon is er erg blij mee!

Hij had bij het sporten pijn aan de hakken na de voetbal maar daar hoor ik hem niet meer over.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Fijne zooltjes die je indien nodig makkelijk zelf op maat kunt knippen. Goede service en een fijn contact als je vragen hebt!

Markerkant 13 3

1314 AL Almere