De zooltjes geven je steun, maar je voeten worden ook gedwongen om de juiste houding aan te nemen. Na een week merkte ik al verschil; pijn in mijn hiel werd minder.
Wat een fijne zooltjes zijn dit. Voel echt de ondersteuning in mijn voet. Zooltjes werden ook snel geleverd en er zat een beschrijving bij hoe je ze het beste kunt onderhouden. Ook fijn dat er een boekje bij zat met andere zooltjes. Zeker niet de laatste keer dat ik hier ga bestellen. Goede service die persoonlijk voelde.
Ik moet eerst aan de zolen wennen denk ik. Zit nog niet helemaal lekker vooral in mijn voetboog. Is nog te vroeg voor een beoordeling!
Ik heb deze zooltjes besteld om dat ik hielspoor heb. Aangezien er een stedentrip op de planning stond wilde ik ze graag proberen en kijken of dit verlichting zou geven. Nou en dat doen ze, dus ben er erg blij mee.
Mijn probleem een hielspoor heb hiervoor een volledige inlegzool besteld omdat ik een oudere persoon ben en mijn voeten zo wie zo wel wat zijn doorgezakt. Na een week duidelijk verbetering van mijn pijn , je kan stellen dat dit bijna volledig hersteld is mijn dank hiervoor.
Alweer helemaal tevreden. Fantastische producten
Van het ene op het andere moment last van hielspoor aan linkervoet, erg pijnlijk en niet terug te voeren op: nieuwe schoenen, potje padellen (wat ik nooit doe) of wat dan ook. Het op gang komen na te hebben gezeten au au au … ik bleef op het laatst liever maar staan en lopen. Fysiotherapie, oefeningen, hakje onder de pijnlijke hiel… niks hielp. Ik werd aardig wanhopig omdat ik zo graag en best veel vergeleken met andere mensen van mijn leeftijd (70) loop. Het moest slijten, werd er gezegd, duurt lang, werd er gezegd, neem vooral rust, werd er gezegd….Toen Footlogics ontdekt! En ik dacht: wie zo zeker is van het nut en effect van de zooltjes dat je ze op maat mag knippen en toch, indien niet tevreden geld terug garandeert, is het proberen waard. Ik ben meer dan tevreden! Ik heb ze nu bijna 3 weken en ik ben nog niet pijnloos, maar ik kan weer een uur achter elkaar lopen 2 x per dag ( heb een hond) en durf daarna gewoon te gaan zitten. Even voorzichtig op gang komen, maar dat iedere dag een beetje beter!
Met deze zolen sta ik stevig in mijn schoenen
Met zooltjes kan ik weer veel beter lopen en ik hoop op verbetering op de lange termijn.
Maar voor nu wel prima in mijn hardloopschoenen ,aangeschaft omdat ik mijn beiden scheenbenen erg pijnlijk zijn.
Super top kan niet meer zonder
Ik krijg mijn schoenen met zooltjes haast niet aan. Ze zijn te hoog, waardoor ik er niet op kan lopen. Laat staan comfortabel op lopen.
Hallo Sonja, wat jammer dat de zooltjes die je aanschafte niet goed passen en daardoor niet lekker lopen. Had maar eventjes contact opgenomen over je bevindingen, we hadden graag de gelegenheid gehad om een mooie oplossing te bedenken voor je want die is er :). Je koos voor de Comfort zooltjes die meest hoge en uitgesproken ondersteuning bieden. We hebben daarnaast Footlogics uitvoeringen die lager en zachter zijn. En er is een korte uitvoering van de Comforts die speciaal geschikt is voor schoenen waar de volle lengte zolen niet (goed) inpassen. En dat is onze 3/4 Footlogics Casual. Je vindt al deze uitvoeringen in het boekje wat bij je bestelling zit en natuurlijk ook op onze site footlogics.nl Contact opnemen met ons kan nog altijd; we kunnen samen kijken naar een passende (ruil)oplossing en dan wordt je 4 misschien wel een 10 ;). Je kunt ons mailen ([email protected]), bellen (036 52 60 888 of een appje sturen op 06 26 136 608. Je krijgt altijd snel antwoord :). Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Ik kreeg een paar weken geleden last van hielspoor en heb daarom de speciale inlegzolen besteld. Pijn is nu praktisch weg na 2 weken.
Ten gevolge van een beroerte heb één zeer gevoelige en slapende voet over gehouden. Met de Sensi inlegzooltjes kan ik gelukkig weer een flink eind lopen zonder al te veel last.
Had ik al veel vroeger moeten beslissen van deze steunzolen aan te schaffen. En sindsdien voel ik mij wat opgeluchter in mijn rug ook al ben ik twee keer geopereerd. Begrijp alleen niet dat er nog geen enkele neurochirurg heeft gezegd indien je voeten beter op de vloer moesten staan door steunzolen te dragen zou je wel eens wat minder last kunnen hebben in jouw onderrug ondanks de operaties. Maar ja woon in Belgie he !!!!
Ik loop nu veel lekkerder met inlegzooltjes. De pijn van mijn hielspoor is nu echt verminderd.
Ik had altijd last van mijn voeten tijdens het skiën, kramp, tintelingen en het gevoel van een dode voet. Ik was eigenlijk op het punt om op maat gemaakte schoenen te laten maken, totdat ik op jullie website terecht kwam. Ik heb zooltjes besteld met weinig verwachting op verbetering. Maar het was meteen raak de eerste dag totaal geen last van iets, geen kramp geen tintelingen enz ik was echt super blij. De rest van de vakantie heerlijk kunnen skiën zonder iets te voelen van mijn eerdere klachten. Ik zeg top product een dikke aanbeveling. Ik gebruik de zooltjes voor een doorgezakt voet.
Ik ervaarde meteen een verschil nadat ik deze inlegzolen in gebruik nam. Ik kijk uit naar het resultaat op termijn. Maar de aankoop en de levering verliepen heel vlot.
Al jarenlang last van hielspoor. Mijn inleghieltjes van rubber worden te oud, daarom hier zooltjes besteld. Op maat geknipt maar toch wat hard voor de pezige onderdanen van deze hardlopende 75plusser. Pech. Tot ik na een tijdje de folder weer doorlas: óók op maat geknipte zooltjes nemen wij terug! Zou dat echt zo zijn? Zooltjes teruggestuurd en zachtere zooltjes gekregen. Top! Dat heb je nergens, want dat gaat ten koste van de winst. Èn nog een heel vriendelijke vrouw die alles voor je regelt: Moniek. Ook voor haar 5 sterren
Hallo Tjo, wat jammer dat onze zooltjes niet voldoen aan je verwachtingen. Je hebt gekozen voor de Footlogics uitvoering die de meest uitgesproken ondersteuning en correctie biedt. Het kan zijn dat een meer veerkrachtige uitvoering beter past bij jouw voeten en jouw klachten. Had gerust (eerst) maar eventjes persoonlijk contact opgenomen over je bevindingen; we adviseren je met plezier ;). Contact opnemen kan natuurlijk altijd nog. Als je wilt kun je gebruik maken van onze 30-dagen-tevreden-garantie en je zooltjes ruilen voor een andere uitvoering. Dan wordt je niet-blije-2 misschien wel een 9 :). Alle Footlogics uitvoeringen zijn overigens gemaakt van PU rubber :) Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Originele beoordeling
Al jarenlang last van hielspoor. Mijn inleghieltjes van rubber worden te oud, daarom hier zooltjes besteld. Ik vind ze veel te hard, het doet zeer.
Helaas na de vele positieve reviews gelezen te hebben ervaar ik geen verbetering Mijn eigen steunzolen zijn dan toch beter.
Pijn blijft en ik kan er niet lang op lopen, dan konen de tintelingen en schokjes terug in mijn voet
Hallo Ingrid, wat jammer dat je geen verlichting ervaart van je Footlogics zolen. Je hebt gekozen voor de meest uitgesproken Footlogics uitvoering; het kan zijn dat een andere uitvoering (zachter, veerkrachtiger, lagere ondersteuning en correctie) veel beter past bij je voeten en klachten. Had gerust (eerst) maar eventjes contact opgenomen; we adviseren je met plezier ;). Contact opnemen kan natuurlijk altijd nog. Als je wilt kun je gebruik maken van onze 30-dagen-tevreden-garantie en je zooltjes ruilen voor een andere uitvoering. Dan wordt je niet-blije-2 misschien wel een 8 :) Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
ik heb geen pijn meer onder mijn voeten tijdens t lopen door de zolen. Erg blij mee.
Tot nu toe goede ervaring met de inlegzolen. 1 paar in de werkschoenen en 1 paar in de sportschoenen. Vlotte verzendservice en makkelijk op maat te brengen
Al meer inlegzolen gehad, maar deze loop je zo in weg. Gekocht voor mijn hielspoor echt een aanrader
Hele fijne sportzooltjes, ook makkelijk bij te knippen.