Loopt fijn

Ik merk zeker extra steun onder mn voeten wat het lopen minder pijnlijk maakt, of het er helemaal van weg gaat?, daar ben ik nog niet van overtuigd, maar dat het prettiger loopt is wel een ding wat zeker is.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zit confortabel bij duur sport moet het zijn waarde nog bewijzen

Comfortabel

Heb 2 verschillende zooltjes besteld. Hele en halve. Had ze besteld omdat ik last heb van hielspoor. Verzachten met lopen maar pijn gaat niet weg. Halve zooltjes zijn ideaal, denk dat ik nog een paar ga bestellen. Verder goede service.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super, werkt echt. Geen pijn meer.

Heel tevreden.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Ik heb hielspoor, dacht eerst yes dit is het

Jullie zolen zijn uiteraard beter dan de halve zooltjes voor de hakken. Ik doe de zolen 3x per dag in verschillende schoenen. Het gaat wel iets beter maar loop nog met pijn. Ga komende week afspraak maken bij huisarts en daarna waarschijnlijk podoloog voor aangepaste zolen, denk ik. Loop nu al half jaar met pijnlijke hakken /voeten. Bedankt voor jullie betrokkenheid, Groet Rita Bleumink

• Tips of verbeterpunten? Nvt

Helpt pijn te verminderen bij hielspoor

Uit een eerdere goede ervaring met Footlogics, wist ik precies bij wie ik moest zijn voor nieuwe inlegzooltjes voor mijn opkomende hielspoor. Ik plaats mijn review anoniem, omdat mijn omgeving en/of werkgever niet hoeft te weten waar ik last van heb!

Top zooltjes!

Last van hielspoor, maar deze zooltjes werken geweldig voor mij.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De inlegzolen bevallen goed.

Zie hierboven.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helaas, onvoldoende voor de pijnlijke voorvoeten

Ik had gehoopt een eenvoudige oplossing te vinden voor klachten (metataralgie), maar helaas is deze oplossing voor mijn voeten niet voldoende. De bal van beide voeten is ook met de zolen nog aanwezig.

Wat een verbetering!

De inlegzolen besteld op aanraden van een ander die ze ook gebruikt. Heb zelf doorgezakte voeten. Wat een verbetering! Had ik veel eerder moeten doen. Ben veel minder snel moe met lopen en ook veel minder moe/zwaar gevoel in mijn heupen en rug. Ben er echt heel blij mee.

Prima zooltjes

Ben er erg tevreden over helpt heel goed bij hielspoor !! echt een aanrader,

Ze helpen verlichten!

Uitstekend is wel een heel groot woord maar de zooltjes verlichten de druk die ik ervaar! Dus zeker een dikke voldoende!

• Tips of verbeterpunten? Weet ik niet

Lopen heerlijk

Weer met steun lopen

• Tips of verbeterpunten? Geen

Net zo goed als aangemeten

Deze zooltjes zijn net zo fijn als de zooltjes die ik aangemeten heb gekregen.

• Tips of verbeterpunten? Nee

Helpt echt

Heb last van hielspoor en de comfort Plus zooltjes verlichten het ongemak daarvan.

Vlotte bestelling

Alles liep uitermate vlot en de aanpassing van de maat voor verzending was totaal geen probleem

Zeer goede

Ze zitten goed en minder pyn

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

zooltjes zijn prima bij hielspoor, geen reactie via facebook valt erg tegen

De zooltjes zijn prima tegen hielspoor. Wel vind ik de prijs te hoog. Mijn zooltjes duurde de bezorging langer dus ik maakte mij zorgen of het niet verkeerd bezorgd was. Ik probeerde via facebook contact te leggen, maar daar kwam nooit!! een reactie terug. Dat vond ik erg tegenvallen. Gelukkig zijn de zooltjes toch later bezorgd, voortaan zal ik wel via whatsapp een vraag stellen. Maar waarom geen reactie via facebook en ook totaal GEEN REACTIE. Ik vond dit erg vervelend!

• Tips of verbeterpunten? reageren op vragen via facebook!!!

Eerst even wennen aan de zooltjes, opbouwen van lopen op de zooltjes. Na 2 dagen (al) geen pijnlijke hiel meer. Zou ze niet meer willen missen.

Verlichting in pijn

Ben nu twee weken bezig met de zooltjes en merk wel enige verlichtte pijn scheuten Nog niet weg en bij hele dag staan nog in de middagen veel pijn dus overweeg nu op aanraden shockwave therapie

• Tips of verbeterpunten? Bij de halve zootjes gaat de voorzijde snel los in de bal van je voet

Tevreden

Ik heb last van vetkamerschade in beide voeten. Met deze zooltjes heb ik veel minder last als voorheen Ik ben tot nu toe dan ook tevreden Draag ze nu 2 weken in mijn werkschoenen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De zooltjes doen wat er over verteld wordt.

Loop elke dag tussen de 10 en 15 km en ze zitten als gegoten.

Lopen zonder hevige pijn

Sinds ik de zooltjes gebruik kan ik weer lipen zonder al teveel pijn. Mijn hielspoor zit er nog steeds maar ik heb er minder last van. Ik heb een staand beroep en zonder zooltjes kon ik na mijn werk niet meer lopen. Nu wandel ik weer zonder al teveel pijn.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Goede service en snelle levering

Zie hierboven

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bruiloft zonder problemen doorgekomen met 10 cm hakken!

Ik was bang mijn mooie laarzen op de grote dag te moeten vervangen door andere schoenen, maar door de zooltjes ging het supergoed. Zelfs na een lange dag de dag erna geen last van mijn voeten of benen!

Markerkant 13 3

1314 AL Almere