Na 2 jaar chronisch slijmbeurs ontsteking en hielspoor werd ik radeloos. Heb ze nu 2wk en voel me goed.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had gevoel dat ik doorgezakte had tot pijn in mijn tenen aan toe Sinds ik deze in gedaan heb stuk verlichting in de voeten Zeker als je verschillende schoen draagt en ook golfschoenen Krijg je ook altijd vervelende voeten van Maar Top

• Tips of verbeterpunten? Niet echt

Prima inlegzolen.

Ze passen precies. Even wennen. Maar daar gaat het prima. Ik overweeg om ook de sport inlegzolen aan te schaffen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het is even wennen maar ik kan wat langer zonder pijn lopen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne zooltjes en vriendelijk geholpen

Ik heb twee paar zolen besteld en ik merkte al snel dat ze voor mij erg goed werken tegen achillespees/hielspoor klachten, erg blij mee! Ze zijn makkelijk op maat te knippen. Helaas doet de zorgverzekering erg moeilijk over vergoeding terwijl ik aanvullend verzekerd ben. Monique heeft mij hierbij zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen. Dit heeft helaas niet mogen baten maar ligt absoluut niet aan Footlogics. Ik ga in de toekomst absoluut vaker zolen bestellen bij Footlogics!

Nog even wennen

Het is wennen, maar.geeft wel verlichting. Ik draag veel zgn instappers . Met zooltjes heb ik te weinig ruimte in de 'hoogte' . Dus kan ik ze helaas niet dagelijls dragen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goede ondersteunende zolen voor een goede prijs

De eerste twee dagen moest ik de zolen een beetje gewoon worden. Vanaf de derde dag kon ik ze niet meer missen ... Ook het bedrijf Footlogics is zeer correct en ruilt de zooltjes zonder discussie indien deze niet passen in je schoenen. Ik ben zeer tevreden van de zolen én van het bedrijf ! Echt een aanrader als je hielspoor of andere problemen met je voeten hebt.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super zooltjes voor sporten!

Ik heb al paar weken metatarsalgie toen ik de zooltjes voor de eerste keer geprobeerd om 2uur te gaan sporten, kracht training daarna (low-impact) conditie training. Eerst was ik echt niet zeker over, maar tijdens sporten en daarna had ik geen echt pijn meer. De zooltjes geven goede steun op de goede plek dus! Heel blij mee! Dankjewel voor de info Moniek

• Tips of verbeterpunten? De kussen bij de bal van de voet en de hiel mag misschien dikker zijn ?

Ik ben er blij mee

Ik zocht zooltjes voor hielspoorklachten in mijn rechtervoet en voorvoetklachten in mijn linkervoet. De zooltjes verminderen beide klachten. Het materiaal ziet er uit dat het goed schoon te houden is. Ik ben er blij mee!

• Tips of verbeterpunten? Een of ander hulpmiddel om goed op maat te kunnen knippen zou fijn zijn. Nu moet je een beetje gokken.

Heb nog steeds geen zooltjes mogen ontvangen 8 nov besteld

Heel slecht. Nog steeds niks ontvangen 8 nov besteld en het is vandaag 27 nov en heb nog steeds niks. Diverse mailtjes verstuurd waar er maar op 1 is geantwoord. Dus diep triest. Vandaag zelf nog 1 mail gestuurd.

• Tips of verbeterpunten? Reageren en zorgen dat postnl het niet achterhouden maar gewoon bezorgd

Onze zoon klaagde al een tijdje over pijnlijke hielen met voetbal,hij heeft aangemeten zooltjes van een pedoloog maar helaas die hielpen niet. Nu hebben we deze besteld en hij heeft geen pijnlijke voeten meer tijdens de training en wedstrijden,echt een aanrader.

• Tips of verbeterpunten? Prima

Deze zolen zijn nietgeschikt voor mij

Ik kan nog geen uur deze zolen in mijn schoenen hebben zonder pijn. Ik heb helaas geen verpakking meer om terug te sturen anders zou ik dat doen.

• Tips of verbeterpunten? Moeilijk te zeggen ben niet deskundig

Eer fijne zooltjes

Ik gebruik ze al jaren. Vroeger altijd lage rugklachten en daar heb ik dankzij de zooltjes van footlogics nooit meer last van. Voor mij onmisbaar.

• Tips of verbeterpunten? Geen

lichte zolen ,voelen meteen goed

heb last van beginnend hielspoor ,paar keer mee gesport ,lijkt voor mijn gevoel daardoor niet erger te worden. Zijn ook niet nadrukkelijk voelbaar in de schoen waardoor je niet ernstig eraan moet wennen

• Tips of verbeterpunten? Oppervlak vind ik wel snel wel vuil worden

Geweldige klantenservice

Supersnelle, verantwoordelijke en vriendelijke klantenservice. Ze hebben gemakkelijk de problemen opgelost die ik zelf gecreëerd had door de beschrijving niet te lezen :-) Geweldige winkel, echt aanrader.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Door deze zooltjes van hielspoor afgekomen.

De zooltjes zijn superfijn. Zijn goed passend te maken in iedere schoen. Door deze zooltjes geen last meer van hielspoor.

Niet voor mij.

Ik had ondanks dat ik aangemeten steunzolen draag toch wat vervelende pijntjes bij het lopen. Vanwege de goede voorwaarden van Footlogics besloot ik een paar inlegzolen te proberen. Helaas zonder het gewenste resultaat dus ik heb ze teruggestuurd. Ik hoop dat ze zich aan hun voorwaarden houden en dat ik mijn geld terug krijg.

Ik loop heerlijk!

De halve zooltjes passen in vrijwel elke schoen. Ze geven genoeg steun: geen last meer van mijn knieën. Ideaal ook bij een lage wreef: door de zooltjes komt de wreef omhoog en zit je schoen veel beter.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Had eerst inlegzolen comfort plus gekocht, maar kon er niet mee lopen. Contact gehad met Moniek en zij adviseerde de Casual zooltjes. Deze zitten goed en lopen perfect. Ik ben erg tevreden over de service en het vertrouwen. Zal hier zeker vaker gaan kopen. Bedankt Moniek.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De zolen boden mij snel verlichting

Ik was bij een manueel therapeut onder behandeling voor pijn in mijn rechtervoet. Hij constateerde dat ik een licht doorgezakte voetboog had. Op een gegeven moment adviseerde hij me om steunzooltjes te kopen. Ik heb toen zooltjes van 4 verschillende merken geprobeerd, waarvan ik er 3 heb gehouden. De Footlogics Comfort voelen voor mij prettig onder de voet. Ik merkte direct verschil; ik had minder last van mijn middenvoet tijdens het lopen. De manueel therapeut zei een paar weken later ook dat hij verschil zag in de stand van mijn (blote) voet. Ze passen goed in mijn iets bredere schoenen (lage Timberland chukka's), waar ook het originele voetbed kan worden uitgenomen. Ook waren ze makkelijk op maat te knippen. Bij andere herenschoenen die schuiner aflopen, bijvoorbeeld Timberland laarzen met een hogere hak, bemerkte in iets minder ondersteuning. Misschien dat een versie met een iets hogere heuvel onder de middenvoet daar kan helpen? Al met al ben ik zeer tevreden met mijn product. Ik gebruik ze haast elke dag. Zeker een kanshebber voor mijn beste koop van 2023. :-)

• Tips of verbeterpunten? Bij herenschoenen die schuiner aflopen, bijvoorbeeld Timberland laarzen met een hogere hak, bemerkte in iets minder ondersteuning. Misschien dat een versie met een iets hogere heuvel onder de middenvoet daar kan helpen? Bij lagere, schoenen met een brede leest passen ze perfect.

Een oplossing voor hielspoorklachten.

De hele erge pijn in je voeten kan je met deze zooltjes verminderen. Je kan met de zooltjes verder en meer pijnloost lopen. Helaas gaat de klacht van je doorgezakte voeten niet helemaal over, dat heeft denk ik met de leeftijd te maken, maar dat het een goed hulpmiddel is, is zeker!

snelle service

Zo blij met mijn zooltjes! Helemaal geen pijnlijke voeten meer. Wandelen is weer een plezier. Heb een tweede set besteld en die lag de volgende werkdag al door de brievenbus.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Loopt vanaf dag 1 al een stuk beter!

Ik heb geen hol voeten maar mijn voet loopt aan de binnenkant wel iets holler waardoor er meer druk onder de bal van mijn voeten komt. Daarnaast heb ik ook zwakke enkels. Vanaf dag 1 voelde ik een enorm verschil. Ik voelde gelijk versteviging in mijn enkels doordat mijn voet nu aan de binnenkant steun heeft. Daarnaast wordt de druk nu meer verdeeld. Mijn lichaam past zich gelijk er op aan en ik voel dat ik meer rechtop loop. Dat geeft mijn lijf meer rust omdat het minder hoeft te corrigeren. Ik heb een review gelezen over dat het in het begin wennen kan zijn dat je een hoopje zand als het ware onder je voet voelt maar ik wende daar gelijk aan aangezien mijn voeten daar al die tijd juist steun hebben gemist. Ik heb wel veel moeten knippen voordat de zooltjes goed in mijn schoenen konden passen maar verder vind ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb ze nu bijna een maand lang getest en ben er nog steeds tevreden mee. Dus ik hou ze en ik hoop dat ik er nog lang tevreden mee ga zijn.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik draag ze dagelijks, en ben er erg tevreden mee. Geen gevoeligheden, prima.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere