Eerst even wennen pijnlijke onderrug later prima

Fijne zolen

Ik heb al eerder andere zolen gebruikt, maar deze voldoen echt. Ze blijven na langere tijd nog comfortabel, ik heb geen vermoeide voeten meer. Goed product.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen pijn meer Bestel er meer van

• Tips of verbeterpunten? Geen

Hardlopen levert geen last meer

Een gevoelige achillespees deed mij besluiten om deze zooltjes van Footlogics te proberen. Ik loop op een vrij smalle schoen en moest ze iets bijknippen. Omdat ik ze best prijzig vind koop ik voorlopig geen 2e paar, dus de zooltjes gaan van schoen naar schoen, afhankelijk van het type schoen en de activiteit die ik onderneem.

• Tips of verbeterpunten? Prijs, minder brede optie aanbieden

Veel last van mijn bolvoet, zool aangemeten door podoloog maar deze doet er niet voor onder. Bevallen dus uitstekend

• Tips of verbeterpunten? Nvt

Ik liep al jaren met vage klachten in knieën, onderrug en heupen. Kwam toevallig een artikel tegen over deze klachten en het gebruik van steunzolen, dat leek de oplossing. Gelijk besteld en supersnel geleverd. Ik ben er heel erg blij mee, al na een paar dagen dragen voelde ik verbetering op alle plekken waar ik pijn klachten had! Ik heb een staand en lopend beroep. Als ik de zooltjes een dag vergeet omdat ik een ander paar schoenen aantrek, merk ik dat direct. Nooit meer zonder dus! Echt een aanrader.

Geweldige verbetering.

Ik kan beter pijnloos lopen en de pendalen van mijn auto makkelijker en pijnloos bedienen. Pijn in de hielen praktisch weg.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ti van de fysio om footlogics te gebruiken is beste tip ever!

Pijn neemt af, veel meer steun, langer lopen. Top!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik bestel inlegzolen geregeld omdat ik ze top vind

Ik bestel inlegzolen geregeld omdat ik ze top vind.

• Tips of verbeterpunten? Houden zo.

Toppie

Ze zitten als gegoten, geen zere voeten meer! Beter dan die van de podotherapeut!

• Tips of verbeterpunten? Misschien nog hogere zooltjes!

Toppie

Ik heb in 4 paar schoenen van deze zolen zitten!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heerlijk lopen voor een goede prijs

Ik heb al eerder deze zolen gekocht. Ze ondersteunen goed bij lange wandelingen en hardlopen. Ik heb geen blessures meer!

• Tips of verbeterpunten? Meerdere kleuren zou leuk zijn.

Fijne zooltjes.

Ik heb ze gekocht vanwege neuropathie in mijn voeten en ik vind ze fijn aan mijn voeten. Ik heb 2 paar gekocht, 1 paar in mijn schoenen en 1 paar in mijn sloffen.

Boven verwachtingen

Dit is het beste voetzooltje die ik gevonden heb. Heb wel 15 andere uitgeprobeerd, inclusief aangemeten die veel te stug bleken te zijn. Het leder is fijn, zacht. Ademt. Neemt vocht op. Voorvoet gedeelte is dunner en flexibel zodat het niet in m'n schoen knelt. De hielen liggen diep, dat is goed! En middenstuk geeft de steun onder de arches, niet teveel en niet te weinig. Ik heb nu 3 paar, in m'n wandelschoenen, barefoot en m'n normale stappers.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

De zooltjes zijn fijn, ik heb twee verschillende genomen Sensi en Sport beide prettig! De service en het omruilen ging ook super. Erg tevreden en blij mee

De zolen zijn prima

Ze zitten goed in alle schoenen!

Hele fijne zolen

Ik was bekend met deze zolen. Ook goed advies toen ik wat problemen had met lopen. Heb toen andere zolen gekocht, deze hebben goed gewerkt.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Klantvriendelijkheid staat bovenaan! Moniek geeft goed advies en reageert snel op mailtjes. Ruilen..geen probleem. Zooltjes lopen lekker.

Draagt heerlijk.

Hele fijne zooltjes die soepel ondersteuning geven.

• Tips of verbeterpunten? Meerdere sets bestellen, want uitproberen is niet nodig, zitten gelijk goed!

Fijne zooltjes

Ik had nieuwe Sketchers gekocht, arch fit, n maar vond de couleurs te zacht. Ik heb deze bevragen door de zooltjes van Footlogic.. net iets steviger, net iets harder.. super tevreden. Over de kwaliteit en afwerking hoeven we het niet te hebben.. prima. Ik ben iig zeer tevreden.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Heel fijne zooltjes Is het tweede paar al

zit fijn

inlegzool zit lekker in schoenen wel even wennen na 3 dagen gewend en loopt lekker

• Tips of verbeterpunten? geen

Geen baat bij.

Helaas blijf ik klachten houden ondanks de inlegzolen

• Tips of verbeterpunten? Weet ik niet.

Snel geleverd lopen heerlijk passen prima in de schoen. Ga er nog een paar bestellen

Meer rust in mijn voet

Zie bovem