Geweldige zooltjes, geven mijn hiel de rust en vermindert de pijn. Ik ben er ontzettend blij mee .

• Tips of verbeterpunten? Nvt

Ik voel dat de voetboog ondersteunt wordt

Loopt fantastisch.

Gekocht voor mijn wandelschoenen. Bevalt zeer goed. Loop nu weer met gemak 20 km. Ipv. een moeizame 10 a 12. Super tevreden

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb de zooltjes nu ca 2 weken in Mijn sketches schoenen. Hier passen ze perfect in . De zooltjes vd schoenen zelf zitten er ook nog in. En ik moet zeggen, loopt prima. Of het echt gaat helpen tegen mijn zeurende, prikkelende tintelingen in mijn voeten en benen moet nog gaan blijken. Maar voor nu ben ik er heel content mee

• Tips of verbeterpunten? Ik hoop, dat de zooltjes niet te snel inzakken in de holte vd voet en zou willen weten of er ook iets hardere zooltjes zijn

Verlichting

Snel geleverd, prettig en direct communiceren en de zooltjes werken prima! Ik merk direct verlichting van de pijn. Heel erg tevreden.

Nog geen effect

Ik heb ze nu een tijdje maar ik merk nog geen vooruitgang met me hielspoor Ik heb nog zeer pijnlijke voeten Of dat door zooltjes komt is moeilijk te zeggen ik heb alles al geprobeerd en niks helpt , ik zit nu te wachten op behandeling in het sint maartenskliniek

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na een paar dagen wennen aan de zolen loop ik nu een stuk beter en heb ik minder pijn aan mijn voet

Zolen doen wat ze beloven !! Beter lopen en een stuk minder pijn !!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Via de post ging het rommelig, dan weer niet /wel aangeleverd maar niet ontvangen. Ik heb een aantal keer Monique hierover gesproken en ze heeft het goed opgelost. Ik ben heel tevreden. En de zolen zitten prima. Volgende keer bestel ik ze weer bij Monique.

• Tips of verbeterpunten? Niet

Helaas geen succes

Ik had vroeger ook zooltjes van footlogic voor de rugpijn die hebben toen goed ondersteund. Nu kamp ik met hielspoor en heb een drietal weken nieuwe comfort zooltjes geprobeerd maar de pijn werd alleen maar erger. Nu ik ze eruit heb gehaald zakt de pijn. Ik heb ze terug gestuurd en hoop dat alles ook goed verloopt met de 30 dagen probeer methode. Jammer ik had goede hoop zeker omdat ze met de rugpijn toen goed hielpen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ze passen goed!! Helpen enorm het mijn hielspoor!!

tegenvaller

onze eerste bestelling veel te laat en hebben we in slechte staat uiteindelijk ergens moeten gaan afhalen, ver weg en met de auto. ook was ons een creditering van de verzendkosten beloofd, maar dat hebben we nooit gekregen.

geweldig!

De zooltjes zitten echt heel goed en voel zoveel minder last.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eerste ervaring is positief.

Goede steun. Prettig gevoel. Voet klacht lijkt verminderd.

Het helpt

Ik denk dat de zooltjes mij helpen om mijn knieën minder naar binnen te laten vallen. Minder op mijn hielen te staan.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het is echt een oplossing!

Ik loop gemiddeld 10 km per dag en dan is hielspoor heel vervelend. Dankzij de zolen kan ik nu gewoon blijven lopen, heel blij mee!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb zooltjes besteld omdat ik links last heb van mijn hiel. (Hielspoor) Zooltjes zijn erg comfortabel en verlichten de klachten.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Gebruik ze al jaren in bergschoenen en in mijn racefiets schoenen. Je voelt de steun. Weg rugpijn, moeie voeten. Echt heel goed.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede support, maar niet bruikbaar door de dikte

Ik heb de zolen prima op maat van mijn schoenen kunnen knippen, maar Met de zooltjes in mijn stevige herenschoenen heb ik te weinig ruimte en knellen mijn voeten. Met de zooltjes nieuwe schoenen passen zou misschien een oplossing zijn, maar wel een hele dure. De ondersteuning voelde wel er fijn aan. Gelukkig is mijn hielspoor inmiddels aan het afbouwen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik gebruik de zolen nu 3 weken , heb byna geen klachten meer , moet wel voorzichtig zijn, maar het gaat nu weer goed gelukkig

top zooltjes

Ik kon bijna niet meer lopen van de pijn in mijn voeten maar sinds ik die zooltjes draag kan ik weer gewoon op pad! echt heel blij met de zooltjes.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Footlogics zooltjes zijn perfect.

Sinds het dragen van deze zooltjes loop ik eindelijk pijn vrij rond. Loop al een half jaar met hielspoor klachten en heb verschillende zooltjes geprobeerd. Zelfs de zooltjes van de podoloog hielpen niet. Footlogics zooltjes zijn een uitkomst voor mij.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima oplossing voor mijn probleem

Zit goed en prettig., heeft nog wel tijd nodig voor genezing. Dat is logisch

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb deze zooltjes voor mij man besteld Hij vind ze heel goed . Net als ik minder last van pijnlijke knie en vermoeide voeten. Minder last met wandelen in ons rug.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik vind ze fantastisch en zijn goed op maat te knippen. Ik heb in totaal 3 paar gekocht. Eerst 1 paar en binnen een week heb ik nog 2 paar gekocht dan hoef ik niet zo vaak te wisselen.

Ik kan weer lopen!

De eerste dagen wel flink spierpijn omdat je houding door de zooltjes wordt gecorrigeerd. Maar ik had geen pijn in de voeten meer!

• Tips of verbeterpunten? Geen

Markerkant 13 3