Zijn goede zolen. Heb ze dan ook al meteen de hele dag in gehad.. Maar of het mijn hielspoor verhelpt weet ik niet. Maar het helpt zeker mee om het niet te verslechteren.
Ik heb de inlegzolen nu ongeveer 2 weken en ze bevallen heel goed. Ik had na het wandelen veel last van mijn voeten en merk dat het nu veel beter gaat.
Zooltjes zijn te dik voor de schoenen. Suede glijdt niet en met je sokken kom je daarom ook niet goed in de schoenen.
Hallo Marja, ik ben Moniek van Footlogics, wat jammer dat Footlogics PLUS niet in je schoenen past. Het kan zijn dat de schoenen waar je deze uitvoering in wilt daar niet geschikt voor is. Soms is het nodig om je zooltjes een beetje bij te knippen; doe dat gerust, je 30-dagen-garantie is gewoon geldig. Voor smalle schoenen en laarsjes, schoenen zonder uitneembaar voetbed en schoenen waar de volle lengte zolen niet (goed) inpassen, adviseren we onze 3/4 Footlogics Casual. Deze uitvoering biedt net als je Comfort zolen corrigerende ondersteuning in de voetboog en omdat de voorzijde ontbreekt, komen je tenen nooit pijnlijk klem te zitten en worden je schoenen nooit te krap. Wat jammer dat je geen contact op hebt genomen over je bevindingen; we hadden graag de gelegenheid gehad om samen een passende oplossing te zoeken. Daar zitten we voor ;). En dan was je 1 misschien wel een 10 geworden ;) Vriendelijke groet, Moniek van Footlogics
Tijdens hielspoor met deze zooltjes begonnen. Hielspoor is ondertussen over (door behandeling fysio), maar ik ben deze zolen blijven gebruiken. Geeft steun en demping, zonder op en “matras” te lopen. De duurzaamheid is acceptabel.
Ik heb de zooltjes op aanraden van mijn collega gekocht. Loop al maanden met hielspoor en therapieën. Ik dacht misschien dat deze zooltjes nog wat toe kunnen voegen. Ik heb ze rustig opgebouwd met dragen. Maar ze bleven pijnlijk aan mn voeten. Vooral het middenstuk was te hoog voor mn voeten. Ik heb ze dus na 2-3 weken dragen retour gestuurd. Aan de kwaliteit ligt het niet Op zoek naar wat anders.
Deze inlegzolen zijn ontzettend fijn en geven de juiste ondersteuning!
Door mijn hielspoor en geïrriteerde peesplaat (door mijn platvoeten) ben ik naar inlegzooltjes gaan kijken. Eerder een versie gehad van een ander merk, maar daar kon ik niet op lopen. De zooltjes van Footlogics voel comfortabel aan en verminderd mijn klachten. Eerst wel even wennen maar een dag of 2 voelt het fijn aan.
Ik loop heerlijk op de zooltjes. Het lijkt wel of je op de wolken loopt zo lekker lopen ze ben er helemaal blij mee bedankt
Super goed, binnen een past daten vd hielspoor af.
Kan er zonder problemen lange wandelingen mee maken. Had problemen met de voetkussentjes. Via podoloog zooltjes gehad. Die liepen niet prettig. Erg stug. Deze sensizooltjes lopen erg fijn.
Zooltjes comfort plus. Goede vervanger tot nu toe voor mijn steunzolen van de podoloog. Deze worden echt te prijzig. Mijn man loopt er inmiddels ook op en is ook tevreden.
Goede middag. Al een paar mnd loop ik bij de podoloog omdat ik echt niet meer zonder pijn een klein stukje kon lopen of op mijn voeten kon staan. De podoloog zei dat ze eens in de zoveel tijd wel eens zo iemand trof. Ik gaf het bijna op bij haar maar zij wilde dat ik bleef zodat we samen naar een oplossing konden zoeken en zij er ook van kon leren. Zij was lief en had super veel geduld Ik heb een peespl ontsteking. Neuropathie, tarsaal tunnelsyndroom, vetkamer atrofie, en mortons neuralgie. Op de een of andere manier kwam ik jullie adv tegen en dacht; met die deal van 3 weken proberen en geld terug durfde ik de gok wel te wagen. Het gaat nu super goed. Ik kocht de sensi Top. Dank dank dank
Op zich zijn de zooltjes prima we qua voetbed. Ik heb leren zooltjes en het blijkt dat deze geruwd zijn, waardoor het lastig is om in te stappen wanneer ze in hoge veterschoenen gebruikt worden.
Was een beetje sceptisch maar ze helpen echt,ik heb last van een doorgezakte voet,maar de steken zijn een stuk minder,de voet staat iets hoger nu in de schoen,maar voelt goed,ben er erg blij mee
Mijn achillespeesklachten zijn aanzienlijk verminderd.
Ik heb de footlogics plus. Ze paste net niet in mijn bjorn borg sneakers. Dus vans zolen in Bjorn Borg schoenen gedaan. En Foot logics plus in Vans sneakers nu prima!
Op de website is vanalles over de inleg zooltjes te vinden en na het bestellen worden ze snel geleverd. Bedankt voor de fijne zooltjes en de goede service!
Ik ben zeer tevreden over de zooltjes.
Ik doe ze in al mijn schoenen ( 2 paar) gebruik ik om en om. Tot nu toe gaat het beter met mijn voet dan zonder zooltjes, Ik blijf ze zeker gebruiken ook wanneer ik klachten vrij ben. Tenslotte is voorkomen beter dan genezen.
Fijne ondersteuning!
De zooltjes geven mij veel verlichting van mijn gewrichtsklachten (voet, knie, heup). De informatie is uitgebreid en duidelijk. De service uitstekend. En slechts een fractie van de prijs van aangemeten zooltjes. Ik heb hele zooltjes in mijn wandelschoenen, sportzooltjes in mijn hardloopschoenen. En de halve zijn een uitkomst, want deze passen in mijn gewone schoenen en laarzen. Kortom: aanrader!
Ik ben blij met de zooltjes . Na een paar dagen wennen geven de zooltjes echt verlichting aan de hielspoor
Fantastische zolen. Ik heb sinds lange tijd geen last meer van mijn voeten. Mijn dure steunzolen zijn na 4 maanden mis steeds niet oké, en met deze nieuwe zooltjes kan ik weer normaal wandelen. Echt super tevreden.
Fijne inlegzolen, gebruik ze al jaren. Let bij het kopen van schoenen op dat ze losse inlegzolrn hebben, zodat ik de footlogics erin kan doen
Een heel groot verschil, Gebruik de zolen in mijn werkschoenen en merk duidelijk verschil in de vermoeidheid van mijn benen.. erg blij mee!