Aanrader

Goede materialen, top klantenservice.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

excellent kwaliteit voor een top prijs

ik had gezocht solen voor mijn hallux valgus voeten maar de solen ik had gevonden waren niet goed genoeg. meestal die solen zijn versleten na aantal maanden van gebruik. deze solen zijn stevig maar ook zacht voor de voeten. ik vind dit heel belangrijk als je moet zo veel lopen regelmatig als ik! ik heb eerst besteld de halve solen en daarna de volle lengte solen in leer. ze zijn geweldig!

Eerste week ging prima

Ik heb last van hielspoor eerste week ging goed maar nu helpt het eigenlijk niet

• Tips of verbeterpunten? Ik weet niet hoe

Positief

Ik merk inderdaad een verbetering als ik deze inlegzooltjes verwissel met de standaard inlegzooltjes in mijn schoenen Het eerkt bij moj beter dan de schockwave behandeling

Top kwaliteit

Het kan inbeelding zijn maar ik draag de voetzolen nu een aantal weken en de pitjes onder mijn voet blijven weg. Ik ervaar ook een heerlijke steun aan mijn voeten. Ik heb twee paar voetzolen .

Ze bevallen mij goed

Ik moest er eerst aan wennen Maar ik draag ze elke dag in de schoenen

• Tips of verbeterpunten? Geen

super zooltjes

Ik had last van Hielspoor, heb de zooltjes (2 paar) in 2 paar schoenen gedaan de klachten van hielspoor zijn met 80% vermindert. Ik heb nog 2 paar besteld.

Ik kan weer lopen.

Door voetspoor zeer pijnlijke hiel. De zool bracht zoveel verlichting dat ik weer pijnloos kon lopen.

Opluchting

Geen vermoeidheid in voeten en kuiten de hele dag door ontspannen gevoel.Top

Prima zolen!

Ik heb af en toe nog last, maar door deze zolen kan ik eindelijk weer normaal voetballen! Harstikke bedankt !!!!

Blij met mijn inlegzooltjes

Heb ruim 2 maanden met een pijnlijke peesplaat (ontsteking) aan mijn rechtervoet gelopen wat maar niet overging en eigenlijk steeds erger werd. Sinds ik de inlegzooltjes gebruik(zelfs in mijn sloffen ;) zijn de klachten enorm afgenomen, na één week begon ik al verbetering te voelen en na 3 weken dragen is het pijnlijke en stijve gevoel nog maar heel licht aanwezig, hoop er binnenkort helemaal vanaf te zijn. Moest de eerste 2 dagen wennen aan de zooltjes, maar éénmaal gewend kan ik niet meer zonder, het geeft zoveel steun aan de holte onder mijn voeten. Vergeten de zooltjes te wisselen in anderen schoenen gebeurt niet, want je merkt meteen het verschil.. kortom ik wil niet meer zonder. Verder de complimenten voor het bedrijf, duidelijke website en een snelle levering

Supergoed

Minder pijn klachten

Prima bedrijf

Zooltjes waren snel binnen en makkelijk op maat te knippen. Heel fijn om te weten dat ze geretourneerd mogen worden mocht dit misgaan of als ze toch niet passen! Dat gaf vertrouwen. Fijn materiaal en lopen heerlijk! Geen spijt dat ik ze heb genomen en bij dit bedrijf heb gekocht. Ook de zooltjes voor in mijn hoge hakken erbij besteld. Voldoen ook goed! Ga zo door!

• Tips of verbeterpunten? Nee

Ik kan weer een stuk beter lopen.

De zooltjes hebben goed geholpen. Ik had veel last van de bal van de voorvoet. Het lopen gaat nu een stuk beter. Ik moet wel elke keer in het begin een beetje wennen aan de verdikking in het midden van de zooltjes.

Loop iets beter.

De zooltjes passen niet in mijn schoenen. Mijn schoenen zitten dan te strak. De halve zooltjes passen wel. Ik heb sinds het gebruik minder pijn aan mijn achillespeesontsteking. Bij de hele zooltjes viel de eerste dag het rode inzetstuk er uit... heb het er toen zelf maar weer erin gelijmd. Dat vond ik wel slecht.

• Tips of verbeterpunten? Rode inzetstukken beter lijmen.. witte tekst was footlogics liet na 1 dag los. Sokken vol met witte stukjes..

Heel fijn

Geen pijnlijke voeten na een dag werken.

• Tips of verbeterpunten? Nvt

Prima zolen / perfecte service

Niet alleen de zolen doen waar ik ze voor gekocht heb, ook de super service van Footlogics is aan te bevelen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat een super fijne zooltjes.

Ben zo blij met deze zooltjes. Had enorme last van hielspoor. Heb het een aantal jaren ook gehad, maar te lang mee gelopen zonder iets. Heb er bijna een jaar last van gehad. Maar nu wist ik gelukkig direct wat het was, en zag deze zooltjes op internet. Direct besteld. Ik was er met 2 weken vanaf, echt waar. Het zijn echt super zooltjes. Ben er heel blij mee.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eindelijk geen pijn meer in mijn voeten. Echt heel goede zooltjes. Ik ga er na de vakantie nog een paar bestellen.

• Tips of verbeterpunten? Geen

Verbazingwekkend. Ik loop weer zonder pijn.

Ik had last van mijn linkeronderbeen met lopen. Ook had ik last en pijn van mijn rechterhiel. Ik ben helemaal blij het is dankzij deze fantastische zolen verdwenen. Dank je wel!!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vanaf het moment dat ik ze draag,is de pijn minder geworden. Ze geven erg veel steun en de bult bij mijn achillespees wordt minder. Wat een genot!!!

Goed met snelle service

Sport inlegzolen besteld voor in mijn skischoenen omdat ik vaak last van pijn onder mijn voeten. Met de zooltjes heb alleen de eerste ochtend nog wat last gehad daarna niet meer. Dus ik ben zeer tevreden over de inlegzolen.

Goede pasvorm

Lopen goed voor mij,

Loop op wolkjes

Pijn aan mijn middenvoetsbeentje, naar de 2de teen toe. Was al aan het masseren met magnesium olie wat al leek te helpen. Maar toen ik op de zolen erbij ging lopen was de pijn in een paar dagen weg. De super comfort plus zolen gebruikt

Zooltjes voldoen prima

De suede uitvoering is voor gebruik in skischoenen te stroef bij het instappen.

• Tips of verbeterpunten? Vermelden op productpagina

Markerkant 13 3