goede zool, maar niet helemaal voor mij.

heb meer baat bij hielspoorhakje.

Goede inlegzolen

Veel staan en lopen is geen probleem met deze inlegzolen.

• Tips of verbeterpunten? Nee

De inlegzolen werken uitstekend

Sinds ik deze gebruik is de pijn in mijn hielen nagenoeg verdwenen

• Tips of verbeterpunten? Nee

De enige oplossing voor hielspoor

Alles geprobeerd na een jaar hielspoor. De zooltjes gekocht en na 3 weken bijna vd pijn af. Wat een bijzonder iets.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Met zooltjes lopen zonder pijn

Ik ben postbode en met deze zooltjes loop ik weer zonder pijn in mijn voet. Heel blij mee .

• Tips of verbeterpunten? Geen

Goede service en snelle levering.

Erg tevreden. Ik had in eerste instantie verkeerde zooltjes besteld en geretourneerd. Kreeg vervolgens een telefoontje om zeer goed advies om andere te proberen. Deze zooltjes zijn geweldig. Geen last neer van mijn hielspoor, terwijl ik hier toch erge last van heb gehad aan beiden voeten. Aanraader!

Redelijk confort

Heb nog niet zo lang gebruikt ze in mijn wandelschoenen die toch elke dag gebruikt,heb precies minder last van mijn rug en pijn in mijn benen,maar heb ze nog maar een week ,dus het resultaat is dan goed tot nu toe,zeker aanrader

• Tips of verbeterpunten? Verzendkosten naar buitenland zijn hoog

Het Sensi zooltje spreidt de druk op m’n voetzool, dit geeft meteen verlichting van pijn.

Meteen merkbaar dat de druk op pijnlijke, beurse plekken op m’n voetzool, door het gebruik van de Sensi zool verlicht werd.

Ze zijn goed

Ik heb ze eigenlijk pas 2 weken in gebruik en op dit moment voelt het wel goed! Maar ik denk zelf dat ik een paar nodig hebt met een hoger voetholte, zodat ik het nog beter kan vergelijken, om te zien welke beter aanvoelt!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik koop al een aantal jaren zooltjes bij footlogics. De prijs en kwaliteit is meer dan prima. Nu voor het eerst helaas hielspoor zooltjes moeten kopen. Hopelijk gaan ze werken maar daarvoor heb ik ze nog te kort.

Heerlijke voetbed

Voetbed heerlijk zacht en niet zoveel druk op mijn hak

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Weer stevig in m´n schoenen

Met behulp van de correctiesteunzool (overpronatie) en hakverhoger (beenlengteverschil) van Footlogics sta ik eindelijk weer stevig in m´n schoenen. Kom zeker terug.

Top product!

Het is een verademing voor mijn voeten. Aan het begin is het natuurlijk even wennen, maar al snel worden de rug- en voetklachten minder. Dik tevreden, wat mij betreft een aanrader!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed produkt en buitengewone service

Gebruik al jaren de inlegzolen “Comfort” in mijn dagelijkse schoenen en er zeer tevreden over. Recentelijk de Footlogics Sport inlegzolen gekocht en ook deze zijn zeer comfortabel!

Niet passende zolen

Ik kocht de inlegzolen, omdat ik veel last heb van mijn hak. Ik draag altijd maat 41. De inlegzolen maat 41 passen niet in een normale schoen maat 41. Ik heb ze eerst bij geknipt aan de voor- en zijkant. Dan blijkt dat de zool ongeveer 1 cm verhoging geef en pas ik niet meer in de schoen zelf, omdat mijn wreef vast loopt. Voor mij dus geen goede zool en ik heb ze weggegooid.

• Tips of verbeterpunten? Meer informatie over breedte van de zool, gebruik in normale schoenen en hoogte van de zool

Snel en goede communicatie

Zolen netjes en snel ontvangen, Goede hulpmiddelen op de website. Ik kan nu halve dag staan en lopen

Geen pijn meer

Ik ben heel blij met de zooltjes, na een ruim 1 jaar met een hielspoor gelopen met heel veel pijn , wordt het door de zooltjes steeds minder.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne zooltjes, maar helpen niet

Voor een pijnlijke achillespees kocht ik deze zooltjes. Ze zitten fijn, voelen comfortabel. Maar helaas is er geen verbetering van de pijnklachten.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, effect is niet voldoende.

Vanwege hielspoor en ontstoken peesplaat heb ik de zooltjes besteld. Ze waren de volgende dag al in huis en makkelijk op maat te maken. Ze zitten ook heel prettig. Ik had er alleen wat meer effect van verwacht, gehoopt dat de pijn snel minder zou worden. Maar ook met fysio en shockwave wordt het niet minder, dus het ligt niet alleen aan de zooltjes.

• Tips of verbeterpunten? Nog zachter gedeelte onder de hak

Zijn lekker zacht aan de voeten

Mijn hielspoor is nog niet over, maar heb wel het idee dat er vooruitgang geboekt wordt.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben ontzettend positief over de zooltjes en overweeg een tweede paar te nemen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

de nieuwe zooltjes zijn weer fantastisch, ze brengen mij in balans.

elk jaar 1 a 2 paar nieuwe zooltjes brengen mij weer in balans. 1 paar is prima maar 2 paar is handiger omdat ik ze dan niet steeds in de andere schoenen hoef te doen. ik ben er blij mee.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en een prima service. Zooltjes bevallen zeer goed.

Goed gevoel

Heb ze in schoenen gedaan die niet zo lekker lopen. Nu na 1 dag veel beter gevoel bij het lopen. Helpt echt en ben van aan om een 2de paar te kopen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te dik op de hiel waardoor ze niet in mijn dagelijkse schoenen passen

Snelle en correcte levering - wachten is nu op de ervaringen na mijn retour zending

• Tips of verbeterpunten? Beter vermelden dat de dikte problemen kan geven na het inbrengen van de zooltjes

Markerkant 13 3

1314 AL Almere