Ik heb nog dezelfde problémen met mijn voeten en benen. Jammer ik had een beter resultaat verwacht.
had precies al eerder dergelijke zolen gehad zeer handig dat je ze zelf kunt naar eigen behoefte op maat knippen voelde onmiddellijk de punten die ondersteund moeten worden aan de voet
Ik ben erg tevreden met mijn zooltjes! In de eerste plaats comfortzooltjes besteld, maar deze waren niet geschikt voor mijn voeten. Moeiteloos en met goed advies kon ik deze omruilen voor andere. Deze zitten goed en de pijn van hielspoor wordt na een paar dagen minder. Top!! Indien ik ze nodig heb bestel ik deze opnieuw!! Goede service!!
Goedemorgen Lilian, dank je wel voor je bericht. Als je twijfelt of vragen hebt over het gebruik van je zooltjes of de maat. Neem dan eventjes persoonlijk contact met ons op; daar zitten we voor, 7 dagen in de week :) We kijken dan samen even of een andere maat of andere uitvoering misschien beter past bij je voeten. Je kunt Footlogics bereiken via de mail, whatsapp, via de contactbuttons op elke pagina van onze website en natuurlijk telefonisch. Ga naar footlogics.nl/contact/ om ons te bereiken We vinden altijd een oplossing die voldoet aan je verwachtingen. Vriendelijke groet, Moniek van Footlogics
Originele beoordeling
Gekocht vanwege positieve reacties op internet. Helaas weet ik niet of het aan de zooltjes ligt. dat ik wanneer ik een tijdje op de zooltjes gelopen heb, Ik heftige pijn krijg in mijn gewricht van mijn grote teen. ( onderkant) Getwijfeld of de maat goed was…. Maar omdat ik dit niet voel in mijn andere voet. Ga ik ervan uit dat ik wel de goede maat gekocht heb. Ik heb ze gekocht ivm hielspoor….
Mijn hielspoor probleem is niet meteen over, maar ik heb wel het idee dat ze helpen. Zooltjes voelen goed aan en lopen prettig. Ik heb twee keer een vraag via mail gesteld en die werden beide binnen een dag naar tevredenheid beantwoord. Ik ben tevreden
De comfort plus inlegzolen verlichten de pijnklachten t.g.v. hielspoor aanzienlijk. Gewenning bleek niet nodig te zijn. Al met al zeer tevreden ! Ook de communicatie met en service van footlogics.nl verdient een compliment.
Na een tijdje dragen werdt mijn hielspoor veel minder
Gebruik deze zolen al jaren en ze hebben mij van mijn hielspoor afgeholpen. Speciaal aangemeten zolen werkten niet, deze wel! Na enige weken gebruikt te hebben verdween de pijn. En dan ook nog eens de vriendelijke prijs van de zolen en de perfecte snelle levering. Moniek TOP.
Ik heb door mijn diabetic type 2 neuropathie aan mijn twee voeten het is net alsof ik na verloop van één uur lopen op kiezelstenen loopt. En dat is pijnlijk. Ik heb al diverse soorten zooltjes geprobeerd maar niets hielp. Na het zien van de website van Footlogics heb ik één paar Footlogics Sensi geprobeerd en het resultaat was verbluffend goed. Inmiddels heb ik voor al mijn schoenen zooltjes Footlogics Sensi en ik ben zeer tevreden over het product. Ik kan nu zeker vier uur met deze zooltjes wandelen
Deze zooltjes had ik veel eerder moeten aanschaffen! Mijn benen en met name mijn voeten zijn veel minder vermoeid na een lange werkdag met veel staan en lopen. Ook heb ik sinds ik deze gebruik minder pijnklachten van de hielspoor. De eerste twee weken even opbouwen en daarna kon ik ze de hele werkdag aanhouden. Ook doe ik nu wat oefeningen om de pijn van hielspoor te verlichten. Dit alles bij elkaar werkt super goed!
Tevreden met het reeds lang bekend product. Ben overgestapt van plus naar comfort. Opvallend is dat de comfort een stuk warmer aanvoelen.
Gebruik de zolen al jaren, bestel ze regelmatig nieuw. Snelle levering. Ik wil geen andere meer.
De pijn van mijn pijnlijke achillespees is bij het dragen van de zooltjes zo goed als verdwenen!
Heel erg fijn. Passen goed en lopen prima
Zolen besteld vanwege pijn aan de voorvoet (te veel druk op onderkant vooraan de voet). Twee dagen later had ik ze in huis. Ze zijn gemakkelijk op maat te knippen en in de schoen te doen (kan wel zijn dat je de bestaande binnenzool er uit moet halen). Eigenlijk had ik vanaf dag 1 baat bij de zolen. Minder last van pijn voor in de voet, terwijl ik eigenlijk helemaal geen gewenning nodig had. Ik zou niet meer zonder willen. Enige punt van aandacht is dat je schoenen moet hebben, die iets meer ruimte naar boven hebben. De zooltjes zijn toch wel echt iets dikker dan wat er standaard in mijn schoenen zat, waardoor ze wat strakker op de wreef van de voet zitten. Dit kon ik opvangen door de veters minder strak te strikken, maar bij aankoop van nieuwe schoenen zou ik daar even op letten.
Geen pijnklachten meer, filmpje bekijken om ze op maat te knippen, ben blij.
Mijn voeten zijn aan het doorzakken en ik heb spreidvoeten. Dat is normaal op mijn leeftijd maar het doet wel pijn. Deze inlegzolen helpen om de pijn te verminderen. Ik ben begonnen met een paar uur per dag maar draag ze nu eigenlijk de hele dag. Ben wel bang dat dat iets is wat ik altijd zal moeten blijven doen. Deze inlegzolen gebruik ik in mijn sandalen. Echter ben ik er al een kwijt geraakt omdat ik mijn sandalen blijkbaar niet goed had dichtgemaakt.
In mijn werkschoenen zijn ze niet nodig, maar mijn gewone schoenen en gympen zitten ze prima. Ik heb weinig tot geen last meer van mijn hielspoor
Beginnende hielspoor. Perfect zooltje zorgt voor betere stabiliteit. Ook anderen aangeraden uit te proberen. Zelf extra zooltjes bijgesteld, zodat ze niet steeds van schoen naar schoen hoeven
Ik heb de zooltjes grkocht om in de wandelschoenen te doen. Na +/- 10 km kreeg ik last van de voorvoet. Zooltjes zijn zo geweldig dat ik zonder voetpijn 17 km kan lopen. Ik heb de zooltjes opnieuw gekocht, nu voor de dagelijkse schoenen. Ik ben zeer tevreden.
Effe wennen dat je voeten anders staan dmv deze sportinlegzolen. Na een week merk je niets meer van.
Hele goede steun en demping, geen nieuwe schoenen meer nodig!
Nee ik heb geen aandelen. Nee ik ben geen vriendje. Afijn, we gingen de zomer weer in; ik ben wat je noemt een kakker. Bruin suède instapschoentjes aan en als ik ècht in privé ben kakker-slippers. Echte merken, vul maar in. 1 week later kon ik dus niet meer lopen. Zonder dollen: compleet gehandicapt. De peesplaat van mijn linkervoet was compleet overbelast. In de volksmond heet dit hielspoor. Ik denk dat ik fasciitis plantaris had. Google maar. Eerst via Bol.com andere zooltjes besteld. Drama. Zweten. Nog meer pijn. Toen deze. Volledig van leer. Echt een verademing…!!! Mensen die de moeite nemen om dit te lezen: na een paar dagen liep ik weer pijnvrij…!!! Nu, een paar weken later ben ik echt van alles af. Ik weet niet hoe ze het doen maar het werkt echt. Laat je niet afleiden door die rare bobbel onder je wreef want dat is ‘the key’…!!
Werkt perfect
Voor het dragen van deze zooltjes, had ik constant pijn, vooral in mijn kuit, wat doortrok tot net onder mijn knie. Door het dragen van deze zooltjes is de pijn voor zeker 80 % afgenomen, waardoor het wandelen weer een stuk aangenamer voelt. Super blij met deze zooltjes!
De jongen inlegzooltjes bij Footlogics besteld, nadat ik de uitgebreide informatie op de website had doorgenomen. Ze zijn snel geleverd. Om ze passend te maken heb ik een smal randje eraf moeten knippen, maar doordat duidelijk vermeld stond dat dit geen bezwaar vormt bij terugsturen, kon ik dit doen. Inmiddels heb ik de zooltjes drie weken uitgeprobeerd en ze bevallen uitstekend. Ik loop nu zonder pijn. Voor alle duidelijkheid: de pijn is niet weg maar met zooltjes veel minder. Prima aankoop. Ik zal zeker de volgende zooltjes voor mijn andere schoenen ook bestellen.