Had last van de hiel en zocht een oplossing voor de wandelingen. Naast de vele oefeningen heb ik deze zooltjes in mijn wandelschoenen gedaan waarmee ik dagelijks de hond uit laat. Even wennen, maar ik draag ze nu met veel plezier en de klachten verminderen! Ik geef niet veel reviews maar deze verdient er een!!!
Prima op maat te maken loopt goed
Ik kan niet meer zonder
Weinig tot geen pijn
Ik heb ze in mijn sportschoenen gedaan, tot op heden nog geen goede resultaten, ik probeer het nog even.
De inleg zooltjes functioneren prima. Geen branderige voeten meer. Lopen gaat ook goed. Zeker aan te bevelen.
Ik heb Monique nog gebeld met een vraag voor ik de zolen aanschafte, kreeg een antwoord waar ik wat aan had.
Ik heb de zooltjes in al mijn schoenen, denk dat ik ze ongeveer om de twee jaar vervang, afhankelijk van het gebruik van de schoenen natuurlijk. Ik ben er gewoon blij mee, heel goed product!
De zolen zijn goed en snel bezorgt
Ik gebruik ze nog te kort om mijn beleving op langere termijn aan te geven. Tot nu toe verlicht het in ieder geval pijn.
Ik loop nu stukken beter dank zij de zooltjes. Kan alleen zeggen een aanrader voor voet problemen .
Ik ben een fervent wandelaar en hielspoor maakte daar korte metten mee. Ik ben flink gaan googelen en heb de zooltjes besteld voor in de wandelschoenen. Werkelijk de uitkomst!!! De zooltjes voor in mijn schoenen met hakken ter voorkoming van vermoeide voeten helpen mij niet. Ik heb ze op maat geknipt en vast geplakt maar ik vind het geheel te dik waardoor die zooltjes voor mij niet de oplossing zijn
Heb een operatie gehad die restschuld gaf, deze inlegzolen geven veel stabiliteit Voor mij perfect
IVM met last van hielspoor,zooltjes besteld, Vond ze erg hard en drukt extra op de hiel. Had gehoopt dat er meer demping in de zool zou zitten.
Hallo Anja, dank je wel voor je review-bericht. Wat jammer dat je je Comfort PLUS zooltjes niet fijn vindt. Maar wat spijtig dat je geen persoonlijk contact met ons hebt opgenomen over je bevindingen, we hadden graag de gelegenheid gehad samen met jou naar een oplossing te kijken. Die is namelijk ;). Je hebt in principe de juiste uitvoering gekozen bij hielspoor maar als je deze uitvoering te stevig vindt dan hebben we nog een zachtere, meer veerkrachtige uitvoering die we je kunnen adviseren: Footlogics Sports met middelstevige support. Deze zool kan óók in je alledaagse schoenen. Misschien kunnen we je toch nog blij maken en word je 5 wel een 8 ;) Je hebt altijd 30 dagen om je zooltjes om te ruilen; je hebt nog tijd om daarvan gebruik te maken. Wil je persoonlijk advies, neem dan contact op met onze klantenservice, daar zitten we voor :). Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Het was even wennen aan deze zolen. Inmiddels is de pijn in de voet bijna over en kan ik ook weer afstanden lopen.
Zolen waren snel binnen. Nog even zelf op maat knippen aan de hand van mijn eigen schoen zolen. Ik dacht dat wordt eerst even zere voeten en wennen. Maar ze liepen gelijk goed en dus geen zere voeten. Wel jammer dat met de 2e keer dragen de bovenste stof laag los laat bij 1 zooltje.
Ik heb veel gemak v.d zooltjes. Mijn contact met footlogic was zeer goed.
Ik heb ze nog niet zo heel lang in mijn schoenen maar het helpt wel goed. De zooltjes zijn gemakkelijk op maat te knippen maar ik merk wel dat bij mijn Nike sportschoenen (waar de vaste zool niet uit gehaald kan worden) het allemaal wel een beetje krap word aan de bovenkant van mijn voet en tenen. Ik probeer ze nog een tijd uit en dan koop ik er misschien 1 paar extra.
De inlegzolen zijn veel te breed voor damesschoenen ik heb ze op maat geknipt en past alleen maar in sportschoen en niet in mijn veterschoenen. Spijt van mijn aankoop
Goedemiddag Henrika, ik ben Moniek van Footlogics, wat jammer dat u niet blij bent met uw zooltjes. Maar wat spijtig dat u helemaal geen contact heeft opgenomen over uw bevindingen; we hadden graag de gelegenheid gehad om samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Misschien hadden we u dan toch blij kunnen maken en was uw 1 :(( misschien wel een 8 geweest ;) Hier alvast een voorbeeldje van een oplossing: Het kan zijn dat uw veterschoenen te smal zijn voor de volle lengte zolen. Voor smalle schoenen en schoenen waar de volle lengte zolen niet (goed) inpassen hebben we Footlogics 3/4 Casual ontwikkeld. Deze uitvoering legt u gewoon op het originele voetbed. U hoeft overigens nooit spijt te hebben van uw Footlogics aankoop; u heeft na aankoop al-tijd 30 dagen om uw aankoop te ruilen of te retourneren en dan krijgt u gewoon uw geld terug. Alles over onze mooie garantie kunt u terug vinden heel veel verschillende plekken: op onze site bij alle zooltjes, de FAQ en footlogics.nl/garantie. In het begeleidende boekje bij uw bestelling en op het retourformulier wat bij de zooltjes zit :) Als we nog iets kunnen doen voor u dan horen we het graag, daar zitten we voor. Vriendelijke groeten, Moniek van Footlogics
Klant- en servicegericht
Door hardlopen kreeg ik last van sesamoiditis.. (pijn onder grote teen)..afspraak podotherapeut laat maand op zich wachten.. Kocht de comfort zooltjes en probleem sterk verbeterd.. na enkeledagen wen je ook aan de nieuwe ondersteuning ergo heel tevreden
In het begin even wennen maar nu loop ik er prima op
Zooltjes zitten wel lekker op zich Maar kan niet zeggen dat mijn hiel spoor er nou beter van wordt
Ik heb ze sinds 14 dagen in, omdat ik n ontstoken spier onder mijn voet heb. Ik kan nu weer normaal lopen met heel veel minder pijn... Misschien dat ik nog n paar bestel, want bij de podo zijn ze mij veel te duur... Deze zijn goed te betalen...