de ene voet is de andere niet

vreselijke pijn in mijn linker hiel het zooltje heft het een beetje op en mijn rechter voet doet pijn in mijn voorvoet en met het zooltje is dat nog veel pijnlijker dus daar dan maar geen zooltje erin dus het gebruik van de zooltjes is maar 30% ´s avonds heb ik zoveel pijn in beide voeten dat ik de hele avond op de bank moet doorbrengen al met al gebruik ik het linker zooltje en het rechter zooltje licht in de kast

• Tips of verbeterpunten? is niet voor iedereen geschikt

Geweldig!

Sinds het voorjaar heb ik last van hielspoor. Vooral last met langere wandelingen en dec dag daarna veel last ervan. Met de zoontjes van jullie loop ik meteen veel fijner én heb ik de dag daarna veel minder last. Kortom, ik ben heel blij dat ik jullie heb gevonden. Nu mag het gauw najaar worden , kan ik de zooltjes iedere dag gebruiken. In mijn sandalen passen ze helaas niet.

geven comfortabel gevoel.

Pijn bij de bal in mijn ondervoet is nu veel minder geworden zodat het nu beter gaat tijdens de langere duurlopen. Nog niet helemaal weg maar dat gaat wel weg met fysio behandelingen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bevalt heel goed na een paar dagen was mijn pijn weg, had ik niet gedacht. Beveel het van harte aan.

Eerste gevoel was raar in de schoenen net of stond ik scheef maar na paar dagen wilde ik niet meer zonder.

• Tips of verbeterpunten? Nee

Veel steun, ontspanning in lijf en leden door het dragen van deze zooltjes

• Tips of verbeterpunten? Aan de prijs

Geen baat bij gehad tot nog toe.

Probleem is niet verholpen. Deze week afspraak met podoloog.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb geen last meer van mijn voet door gebruik van de inlegzolen.

Het leek erop dat ik een beginnende peesplaatontsteking had. Ik heb de inlegzooltjes besteld en heb geen last meer tijdens het sporten. Erg fijn dus!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helaas niet voor mijn hielspoor

Ik had goede hoop gezien de recensies maar voor mij doet het helaas niks...mijn hielspoor is niet minder geworden.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ben er zeer tevreden over

Doen wat wordt beloofd in mijn geval. ik blijf ze zeker dragen!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

had ik eerder moeten doen

Steunzooltjes is niet het eerste waar ik aan dacht toen ik steeds meer last van mijn voeten bij lange wandelingen begon te krijgen. De problemen verergerden en ik liep tegen een Facebook advertentie aan van Footlogics... normaal negeer ik die advertenties, maar deze sprong in het oog met een korte vragenlijst. Die heb ik ingevuld en ik krijg een Behoorlijk specifieke diagnose en een voorstel voor een bepaalde steunzool. Gekocht, snel geleverd, uitstekende toelichting erbij en de zolen passen perfect en mijn voetproblemen zijn 95% verholpen. Ik had dit eerder moeten doen. Wat een fijn product.

Verademing

Ik werk als Hoofdconducteur en loop in mijn dienst heel wat af. Mijn werkschoenen zijn met de inlegzolen van Footlogics , aangenaam om de hele dag te dragen. Geen pijnlijke hakken meer na mijn dienst. Kans op hielspoor verkleind. Wil niet anders meer.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zitten prima en geven goede steun

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helpt met lopen, minder pijn

Ik heb de zolen nu een paar weken en met lopen minder pijn. De pijn plek is nog niet weg... Dus ik ben benieuwd of het wrg gaat met de zolen op den duur...

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geeft op zich wel steun, maar niet optimaal

Heb de casual zooltjes gekocht voor mijn sandalen, maar had een hele steunzool verwacht, heb het wel gebruikt en op zich wel steun voor de enkel, maar niet voor de voorvoet

Verademing

Meteen bij de eerste keer gebruiken voelde ik verbetering! Pijn aan de voeten en de lage rugpijn klachten waren onmiddellijk verbeterd. Ik ga ze voor de andere schoenen ook aanschaffen Een echte aanrader !

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zijn nog aan het proberen maar eerste test is goed

Zijn ze nog aan het uit proberen maar de eerste indruk is positief .

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hielspoor zo goed als over door het lopen op deze zooltjes!

Na al een half jaar pijn te hebben gehad door hielspoor, deze zolen gaan gebruiken. Direct verbetering.

Prima zolen

Fijne zolen om te dragen. Mijn hielspoor is al stuk minder. Heel fijn!

Een uitkomst!

Al maanden last van zere voeten en merk met deze zooltjes in mijn schoenen gelijk verbetering. Wat een opluchting!

• Tips of verbeterpunten? Aan de grote kant, maar small.

Een verademing, om gevoelsmatig een goede bedding te hebben onder je voeten. De gewenning was er snel, om deze zooltjes te 'voelen'. Na 2 weken is de pijn die ik had in m'n hak en zool, zo goed als over! (Peesplaat ontsteking) Zeker een aanrader, om deze zooltjes erbij te hebben.

Top zooltjes

Super zooltjes mijn hielspoor een stuk minder

• Tips of verbeterpunten? Niks

Moniek heeft ons super goed geholpen met het zoeken naar de juiste zolen. Wij kunnen nu weer met elkaar wandelen zonder pijnlijke en vermoeide voeten. Goed advies, snelle services, goede begeleiding. Top bedrijf!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lopen lekker in het begin last tinteling onder linker voet nu geen last meer.

Verder prettig

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na een paar dagen liep ik weer pijnloos.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb de super comfort en de comfort zooltjes. De supercompacte voelen steviger aan ,daar ik doorgezakt voeten heb. De service van jullie is ook perfect. Mij eerste stel zooltjes werden niet bezorgd door postnl( misschien kwijtgeraakt). Ik kreeg direct een compleet nieuwe bestelling toegestuurd.

Markerkant 13 3

1314 AL Almere