Zitten heerlijk en loopt veel fijner

De zooltjes zitten heerlijk..en geeft veel steun bij mijn hielspoor..ben er blij mee !!

geweldig

ik heb nog nooit zulke goede steunzolen gehad

TOP product!

Doet wat het moet doen!

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Als het zou werken zou het een superproduct zijn

Het is een mooi product maar ik heb er nog geen baat bij

Prima zooltjes

Goede zooltjes, breed genoeg en hielspoorklachten verminderen al. Op naar de vierdaagse.

Moeilijk

Mijn ervaring is dat ze moeilijk in de schoenen te krijgen zijn, en dat je eerst de schoen moet slopen. De binnenloop er uittrekken. Daarnaast slijten ze vrij snel, en krukken de randen op.

• Tips of verbeterpunten? Maak ze gemakkelijker vouwbaar

Zonder steunzolen veel pijn

Ik heb veel last van stressfracturen en hielspoor,dankzij de steunzolen van footlogics kan ik weer wandelen

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zolen verlichten pijn bij lopen

Ik heb deze zolen besteld ivm mijn fat pad syndroom aan linkervoet. Sinds deze zolen is de pijn weer te dragen. Een nadeel zonder schoen met inlegzool kan ik niet meer. Ik zal er meer moeten gaan bestellen voor meerdere paren schoenen. Had ze snel in huis tegen redelijke prijs.

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Ik gebruik al enkele jaren deze sreunzolen en ben nog steeds enorm tevreden. De lage prijs en de goede kwaliteit zijn ook een voordeel. Zeer vriendelijke en behulpzame klantrndienst. Verzending is conform de afspraak.

Meteen verlichting

Ik had veel last van metatalsargie, in het verleden op maat gemaakte zooltjes voor gehad, maar die ben ik kwijtgeraakt terwijl ze een godsvermogen kostten. Deze zooltjes zijn net zo effectief.

Toppie

Ze bevallen mij prima. Heb mijn steunzolen eruit gehaald . En dr pijn van mijn hielspoor wordt ook steeds minder. Dus mij bevalt het prima.

uitstekend

goede zolen

Ik kan weer looen!

Ik heb een hielspoor, met de zooltjes van Footlogisc, heb ik geen pijn en kan ik eindelijk weer lioen

• Tips of verbeterpunten? Misschien een plakstrip onder de zool dan blijft de zool goed zitten bij bijv sandalen

Perfect!

Ik had wat last van mijn hak door de zwangerschap maar moest nog even door. Deze steunzolen helpen echt maken het comfortabel!

• Tips of verbeterpunten? Geen

Wat een verademing!

Ik heb gisteren voor het eerst de speciale zooltjes tegen hielspoor in gewone schoenen gebruikt en zelfde zooltjes net op maat geknipt voor mijn hardloopschoenen en die zitten nu ineens ook zo heerlijk. Ik heb gisteren in totaal 10 uur op de zooltjes gelopen en ik had bij thuiskomst nog geen pijn, terwijl ik de dag ervoor na een paar uurtjes bij de Stones naar huis toe strompelde. Ik had ze al weken in een doos thuis liggen maar ik geloofde er niet in dat zij zouden helpen vanwege het verhaal van de fysio die beweerde dat de pijn in mijn hielen toch echt uit mijn rug komt. Nou niet dus. Echt een aanrader!

• Tips of verbeterpunten? Geen

Goed zooltje dat helpt bij hielspoor

Goede kwaliteit voetzooltjes. Had er direct baat bij. Snelle levering! Een aanrader!

• Tips of verbeterpunten? Nee

Fijne inlegzolen, ik loop er goed op

De zooltjes heb ik in mijn wandelschoenen en ook in mijn dagelijkse schoenen. Ik kan hierdoor goed een hele dag lopen. Ze lopen fijner dan mijn op maat gemaakte inlegzolen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had last van pijnlijke voeten, vermoeide benen, pijnlijke bil. Na wat gegoogle kwam ik op de site van footlogics terecht. Toch maar zooltjes besteld, met de gedachte baat het niet schaadt het niet. De zooltjes kwamen snel binnen. De volgende dag de zooltjes uitgeprobeerd. Ik ben kapster van beroep dus kon ik ze direct goed inlopen. Ik wil/kan ze niet meer missen. Sinds dag 1 lopen op zooltjes zijn alle klachten verdwenen. Ongelooflijk maar waar. Ik draag ze alleen in mijn werkschoenen.

in 1 woord ongelofelijk

ik sta normaal 11 uur per dag op mijn werkschoenen en had verschrikkelijke last van vermoeide voeten, de dag dat ik de zolen in mijn schoenen deed scheelde einde dag al een slok en een borrel, wist niet dat zolen dit op konden lossen (top product)

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Precies wat ik nodig had!

Met regelmaat kramp gehad in m’n voeten tijdens het lopen, maar nu met de nieuwe inlegzolen van Footlogics geen last meer! Ook super service!

Zere voeten

Na ongeveer 20 minuten beginnen mijn voeten erg zeer te doen een branderig gevoel

• Tips of verbeterpunten? Een voetmeting misschien

enige verbetering

ik heb 2 jaar geleden orthopedische zooltjes van €205,- gekocht,tig keer aanlaten passen,maar totaal geen verbetering. deze zooltjes van Footlogics,geven enigzins wel verlichting. Je wordt er heel moedeloos van als je elke dag pijnlijke voeten/hielspoor hebt. Ik zou deze zooltjes wel aanbevelen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

zalig loopgenot en veel support

Zelf had ik gekozen voor de uitvoering met een suede loopvlak, achteraf had ik wellich beter kunnen kiezen voor het gladde loopvlak ondat mijn sokken stroopten . Dus heb ze ijn mijn sneakers gedaan waarin ik lekker met blote voeten loop en dan is het een weldaad!

geweldig

geen last meer van zere voeten

• Tips of verbeterpunten? nvt

Lopen goed.

Wel hele warme voeten als ik de zolen draag

Markerkant 13 3

1314 AL Almere