Bevallen heel goed. Heb 8 km kunnen lopen zonder pijn. Fantastisch heel fijn. m.vr.gr. L.Moerenhout

Prima inlegzooltjes

De inlegzooltjes lopen perfect, ik voel meteen verbetering. De levering is vlekkeloos en snel verlopen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helpt mij heel goed met de bal van mijn voet

super fijne inlegzolen

Lopen zacht en toch stevig met voldoende steun

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima inlegzool, wellicht wat aan de dikke ka t

• Tips of verbeterpunten? Maak ze dunner

Het verlicht mijn pijnklachten

ik ben best tevreden over de zooltjes maar helaas lost het mijn hielspoor niet op. Daar ligt denk ik een groter probleem aan ten grondslag.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Moet nog wennen met het lopen met zooltjes. Zij geven een goede ondersteuning.

Goede koop

Ik jeb de zooltjes gekocht omdat ik last heb van hielspoor en Morton, een beknelde zenuw tussen mijn tenen. Voor de vakantie naar Noorwegen heb ik ze aangeschaft om daar te wandelen. Heb geen klachten gehad, dus voldoen uitstekend.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wandelschoenen zitten nu super!

Ik had nooit gedacht dat een relatief kleine aanpassing zo'n groot effect zou hebben op mijn wandelplezier.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zooltjes bevallen uitstekend zitten lekker en lopen goed wel even wennen .

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Had de kleinste maat besteld Maar vallen echt 1 maat groter. Dus pasten niet in mijn schoenen , niet

• Tips of verbeterpunten? Goede maten maken

Geen levering en geen reactie van de klante service

Ik heb zooltjes besteld en ze zijn na 3 weken nog niet geleverd! Heb contact gezocht maar krijg geen reactie... het gaan niet om een wereld bedrag maar het is niet prettig

• Tips of verbeterpunten? Service

Ik ben erg blij met mijn inlegzolen, de pijn onder mijn voeten is grotendeels verdwenen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

En nog aan het twijfelen..

Mooie zooltjes. Ik heb ze aangeschaft vanwege problemen met achillespees. Ik vind de ondersteuning in de voetholte vrij hoog en onder de hiel lager dan ik verwachtte… ik twijfel of dit de juiste zooltjes voor mij zijn.

• Tips of verbeterpunten? Duidelijker weergeven of deze zooltjes ook bedoeld zijn voor achillespees problemen.

Top service!

Opeens had ik weer eens last van die vervelende hielspoor.... echt zeer pijnlijk, zeker de eerste paar meters 's morgens wanneer je je bed uitstapt. Een makkelijke oplossing is er niet, het is vaak een combinatie van meerdere dingen die je moet doen. Eén daarvan zijn goed zooltjes. Ik zag de site van Footlogics en dat sprak me aan, ook de ervaringen van anderen. Aangezien ik een driedaagse beurs voor de boeg had en dus de hele dag moest staan, bestelde ik snel een paar Comfort Plus zooltjes. Ik had ze zodoende op tijd binnen, maarrrrr ze waren veel te groot! Nu mag je ze ook bijknippen, maar dat vond ik zonde en twijfelde of dat wel de oplossing zou zijn. Dus appte ik Moniek en zij was zo vriendelijk om gelijk een paar nieuwe op de bus te doen, zodat ik ze in ieder geval op tijd had. Die andere set kon ik dan later terug sturen, wat ik natuurlijk gedaan heb. Kijk, dat vind ik dus service in optima forma! Gelijk meedenken met een oplossing! Inmiddels heb ik de zooltjes al een tijdje en geven veel comfort, van mijn hielspoor ben ik nog niet helemaal af maar zoals ik al zei heeft dat te maken met nog een aantal andere factoren. Ik weet wel dat het zonder de zooltjes een stuk erger zal zijn. Moniek, bij deze nogmaals bedankt!

Prima bij mijn hielspoor

Goede zolen

Wat een opluchting!

Na een jaar getob met een zere voetboog en hak, stijve kuit was ik ten einde raad. We gingen op wandelvakantie maar ik zag dat niet meer gebeuren. Ik kwam via wandel.nl een pagina van Footlogics tegen. Wat ik er van las zou ik wel eens overpronatie kunnen hebben. Ik heb een lange smalle voet… In een opwelling heb ik de leren zooltjes besteld. Ze waren snel geleverd. Na een paar uur gingen mijn boven benen zeer doen, de bilspier en mijn rugspieren protesteerden hevig. Toch vol gehouden en o wonder. Na een paar dagen is de pijn in mijn voet is weg! De kuit is pijnvrij en ik ben op het moment van schrijven in de bergen en heb lekker zes dagen wandelingen kunnen doen. Ondertussen heb ik er de kunststof zooltjes bijgekocht voor in mijn werkschoenen. Ik kan echt nog wel een wandelingetje op sandalen maken maar voor de lange duur zijn de zooltjes voor mijn de uitkomst geweest !

• Tips of verbeterpunten? De kunstof zooltjes voelen niet fijn met blote voeten

Passen en lijken te voldoen

Ik heb de zooltjes comfort vanwege een pijnlijke hiel en doorgezakte voeten. Ik heb ze nu 1 week en ik heb geen pijnlijke hiel meer. Nog afwachten wat het lange termijn effect is. Tot nu toe tevreden en een 2e paar aa geschift.

Fijne zooltjes

Deze zooltjes besteld omdat ik last heb van artrose in mijn voet. Erg veel baat bij …. Aanrader dus

• Tips of verbeterpunten? Geen

veel minder pijn met lopen met deze zooltjes.

had veel last van mijn hiel,waarschijnlijk hielspoor,met deze zooltjes kan ik tenminste mijn hond weer uitlaten ,na een uur lopen wel wat last. Ben zeer tevreden over dit prduct

• Tips of verbeterpunten? geen

Goeie zolen

Vlot en correct bedrijf

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

lijkt een hele verbetering ten opzichte van mijn oude zooltjes

Ik denk dat ik de zooltjes we een maatje kleiner had kunnen bestellen. Ik moest er nu wel erg veel vanaf knippen. Heb er nu slechts anderhalve week op gelopen, ivm vakantie. Ze zitten in mijn werkschoenen. Maar de lijn in de voeten werd per dag minder. Goed hoop dat dit mijn nieuwe standaard zolen worden. Ook voor de vrijetijdsschoenen.

• Tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed voor mijn vermoeide voeten

Na een week al duidelijk een verbetering in de voeten

fijne zooltjes

Zooltjes besteld voor mijn hielspoor, sinds ik deze zooltjes gebruik is het veel dragelijker geworden. heb nog steeds wel pijn, maar ik kan er nu wel beter op lopen.

Zitten praten

Geen last meer van m’n hielen

• Tips of verbeterpunten? Geen

Markerkant 13 3