Beste medewerker, De eerste 2 weken voelde de inleg zolen geweldig aan. Na een paar weken verminderde dat en kreeg ik erg vermoeide voeten. Ik wilde de inlegzolen retourneren echter ik heb de verpakking niet meer. Wellicht zou ik een ander type inlegzool willen gebruiken, ik weet niet of deze leverbaar zijn bij het bedrijf waar ik de zolen heb aangeschaft, we gaan het zien.
Goedendag, ik ben Moniek van Footlogics, We nemen even persoonlijk contact met u op om te kijken of en welke uitvoering eventueel beter past bij uw voeten en klachten. Het kan overigens goed zijn dat u de juiste uitvoering heeft maar uw voeten toch even moeten wennen aan de corrigerende support. Dat gaan we allemaal eventjes bespreken en overleggen met u :) Vriendelijke groet, Moniek van Footlogics
Heb deze in het verleden nog gekocht en mijn hielpijn was verdwenen.Nu vele jaren later zijn ze wat versleten en daarom nieuwe gelocht.Ben zeer tevreden.Top!!!
Hielspoor is nu Al stukken minder gelukkig
Ik heb de zooltjes op maat gemaakt en in mijn schoenen gedaan. ik wist niet wat mij overkwam, ze zaten meteen goed en ik loop weer als een kievit. geen pijn en ik hoefde ook niet te wennen.
Snelle levering. Zit lekker of het werkt weet ik nog niet gebruik ik ze te kort voor
Blij met mijn voetzooltjes. Verschil van dag en nacht bij -vooral- langeafstands wandelingen! Tevreden over de informatie en aanbod van de niet-goed-geld-terug-garantie (zélfs als de zooltjes al verknipt zijn!).
Geen pijn meer aan de ondervoet. De inlegzolen maken een groot verschil.
Ik had de verkeerde inlegzolen besteld en nadat ik gebeld had werden de juiste zolen meteen opgestuurd. Ik kreeg fijne informatie en werd zeer vriendelijk geholpen. Bedankt voor de goede service!
Wat een verschil met en zonder deze zolen. You never walk alone
Ben blij met de zooltjes. Geen branderige voeten meer na een hele dag werken. Ga zeker de zooltjes voor wandelen ook aanschaffen.
Op Google gezocht op hielspoor en hoe het eventueel verholpen zou kunnen worden en zag een hit van deze website met inlegzolen. Ik was skeptisch, zou het zo simpel zijn met gebruik van inlegzolen dat de pijn van mijn beginnende hielspoor af zouden nemen? Maar goed dat ik het geprobeerd heb, ik heb duidelijk minder last van mijn hiel. Voor gebruik had ik zoveel last dat autorijden bemoeilijkt werd. Nu kan ik weer gewoon autorijden en alle andere normale dagelijkse zaken doen. We nemen het leven voor lief. Met pijn merk je pas hoe belangrijk je voeten voor je zijn. Toen ik de inlegzolen (voor sneakers) in gebruik nam, moest ik wel erg wennen en deed het zelfs zeer. Mijn voeten moesten wennen. Maar nu na een paar weken, merk ik echt wel verschil. Geen pijn meer in mijn hiel. Ook de startende pijn in mijn knie verdween. Mocht je twijfelen, probeer het gewoon. Bij mij heeft het gewerkt.
Ik heb ook de sensi serie van de footlogic zolen ook deze bevallen goed qua ondersteuning en zacht onder de voeten dat heb ikzelf nodig ivm artrose in mijn voeten ook heb ik correctie zolen van een podotherapeut en wissel ze af.
als hierboven.
Cfm de website de volgende dag geleverd. Zooltjes geven direct prima ondersteuning voor platvoeten en doorgezakte enkels.
na 3 dagen en een stukje eraf geknipt kan ik weer vrij pijnloos lopen ik had hielspoor met nadruk op had nogmaals mijn hartelijke dank voor de zooltjes
Agv mijn leeftijd ( 70+) en het overbelasten van mijn voeten in zowel vrije tijd als beroep, kreeg ik veel pijnklachten aan mijn voeten. Bij de Gabor Schoenen Outlet in Rosenheim ( kom hier sl > 20 jaar) kreeg ik het advies om steunzolen aan te laten meten. Nu, terug in Ndl leverden de steunzolen mij flinke blaren op en pasten deze niet in mijn diverse schoenen. Met uw zolen loop ik verder goed. Ga wel de Comfort + bestellen want de Tjechische podologe bij Gabor stelde oa flink doorgezakte voeten vast.
Zonder zolen heb ik na intensief lopen pijn (hielspoor) en met heb ik er na een dergelijke wandeling geen last van
De Sensi zooltjes verlichten de (neuropatische) pijn in mijn voeten bij het wandelen aanzienlijk. Veel beter dan de air-zolen die standaard in mijn Mephisto Bradley zitten. Moniek van Footlogic reageerde bijzonder adequaat en snel op mijn vragen via mail! Zooltjes ook na 1 dag geleverd. Brievenbuspakeketje. Zeer tevreden dus over Footlogics.
Ik had ineens ontzettende pijn bij mijn hiel/ holletje van mijn voet. Kon er maar moeilijk mee lopen. Ik heb toen deze zooltjes besteld. Klein beetje bijgeknipt en haal nu de originele zolen bij mijn schoenen eruit en stop deze zooltjes erin. Ik merkte direct verschil met lopen, was minder pijnlijk. Na een paar dagen lopen met de zooltjes is de pijn weggegaan. Zooltjes vergeten in de schoenen was direct weer een pijnlijk gevoel. Dus hier alleen maar een super positieve ervaring!
Ik heb 2 setjes besteld ivm achillespees klachten. 1 set voor de dagelijkse schoenen en de andere voor mijn voetbal schoenen. Ik heb deze 2 sets nu enkele weken in gebruik , maar doen niet wat ze moeten doen. De klachten worden erger
De zooltjes helpen direct bij mijn hielspoor. Ze werken enorm verzachtend. Ik heb na mijn 1e bestelling nog 2 paar besteld. De service is enorm goed en snel. Op de website staat uitgebreide informatie, tips en oefeningen voor verschillende voetproblemen. Ik ben fan!!
Heel tevreden over mijn zooltjes! ze zitten goed! Ik heb meer ondersteuning geen pijn meer
Ik heb de zooltjes besteld omdat ik doorgezakte voorvoet heb. Ik heb de zooltjes op maat geknipt en in mijn nieuwe wandelschoenen gedaan en ze zijn er niet meer uitgekomen. Als ik nu andere schoenen draag merk ik gelijk het verschil.
Maakt het lopen met mijn pijnlijke hielspoor een stuk comfortabeler
Ik heb reuma en al een lange tijd hielspoor. Jarenlang was voor mij een simpele wandeling een hel; zoveel pijn. Op zoek naar een "verzachtende" oplossing, kom ik uit bij de inlegzooltjes van Footlogics. Wat een verademing. Mijn voeten krijgen "rust" en ik kan weer wat genieten van bewegen.